2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cisriiikk başka yerler neyse de memiş bu beee

Kız önce hafiften ısırır gibi yaptı ben de şaşırdım güldüm işte bu büyük bi hataydı bence. Ben gülünce bizimki kahkaha atmaya başladı eğlencelik bişi sandı onu. Uyuyacağı zaman altını değiştirip tulumunu giydirene kadar yırtındı memeyi de alınca o hırsla bir ısırdı ben de çığlık attım bu sefer korktu ağladı. Veriyorum ısırıyo çekiyorum zır zır. Zor sakinleşti emdi de uyudu şükür.
Bi kere bende bagrmsti yataga firlatmstm cocugu hatta :D kopardi resmen :D nasl aglamisti

Canım uyku bizim de sıkıntı o kadar sik uyanıyor ki sayamiyorum iki saat uyusa gece sukrediyirum artik alistim bu duruma dış falan degil huy yaptı sağlıklari yerinde olsun da geçer bugünlerde beğenmediği birşey olunca tukuruyir ya dun yoğurt verdim tukurdu çorba verdim tukurdu kabak da ayni ne yedirecegimi şaşırdım ya beğenmiyor biseyi :KK70:
Bsnde sasrdm valla yemiyo hix bisey o kadar sey yapyrm hepsi cop yazik gunah yaa sabah kahvaltida bisey yemiyo genelde oglende 4 5 kasik yogurt 4 5 kasik corba aksamda yaptigim yemekten vermeye calsyrm yine biraz corba yatarkende kasik mamaso bi onu guzel yiyo masallah diyimde onuda birakir simdi bu

Bsnde sasrdm valla yemiyo hix bisey o kadar sey yapyrm hepsi cop yazik gunah yaa sabah kahvaltida bisey yemiyo genelde oglende 4 5 kasik yogurt 4 5 kasik corba aksamda yaptigim yemekten vermeye calsyrm yine biraz corba yatarkende kasik mamaso bi onu guzel yiyo masallah diyimde onuda birakir simdi bu

Bi ara guzel yiyordu ne oldu cnm? Dis yuzunden mi ? :(

Arkadaslar merhaba.9 ay asisini yaptrdinz mi.ben cok tedrgin oldum.bu aya kadar butun asilarni yaptrdim ihmal etmedim.bu kzamk asisinda baya korkutyular beni.doktorumz ben kendi cocuklarma yaptrdim sen bilirsin dedi ama yinede sizlere sormak istedim.

Arkadaslar merhaba.9 ay asisini yaptrdinz mi.ben cok tedrgin oldum.bu aya kadar butun asilarni yaptrdim ihmal etmedim.bu kzamk asisinda baya korkutyular beni.doktorumz ben kendi cocuklarma yaptrdim sen bilirsin dedi ama yinede sizlere sormak istedim.
Burda yaptiranda var yaptirmayanda . Kafan iyice karisir:110:

Back
X