2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kızım bu aralar kaşığı gördüğü an kendini atıyor kafasını çeviriyor yemek istemiyor

Sinirlerim bozuldu Kıymalı Kabaklı pırasa çorbası yaptım yanında yoğurt iki yemek kaşığı zor yemistir emzirdim uyuyor öğün arası 3saat yine aynı

Uyaninca muz armut yedircem aksamada hamsi aldım ondan yedirmeyi düşünüyorum bi tane fln yerse arkasından kaşık maması yedirsem
Bişey olmaz dimi kızlar analar cvp yazin
Canım çok sik yedirme adayı biraz ac tabi emiyorsa distendir ama zorlama çünkü zirladikca daha çok inatçı huysuz oluyorlar benim ki sevmediği birşey olsun ağzını kilitliyor :işsiz:

Kızlar kızım bu aralar kaşığı gördüğü an kendini atıyor kafasını çeviriyor yemek istemiyor

Sinirlerim bozuldu Kıymalı Kabaklı pırasa çorbası yaptım yanında yoğurt iki yemek kaşığı zor yemistir emzirdim uyuyor öğün arası 3saat yine aynı

Uyaninca muz armut yedircem aksamada hamsi aldım ondan yedirmeyi düşünüyorum bi tane fln yerse arkasından kaşık maması yedirsem
Yemiyorsa zorlama bir sonraki ogunde yer. Elinle kaşik kullanmadan yedir. Parmaktan yemegi seviyorlar

Tv de bir doç.dr. "bebeklerde 10.ayda anneyi kaybetme ondan ayrılma korkusu başlar, Bu nedenle gece sık sık uyanıp annesini yaninda görmek ister" dedi. Acaba bizim kuzularin gecede 40 kez uyanmasinin sebebi bu mu ola?
Ben koynumda yatırdığım halde on kere kalkıyo . . Bence memelerimi benden daha çok seviyor :63::KK70:

Hayırlı olsun canım . . Sakın başkalarının etkisinde kalıpta üzülme yada bi hata yapma . . . Ben o elalem olacak baş belalarının ve girdiğim bunalım sonucu bir kürtaj oldum , sekiz sene oldu hala içim yanar ve hala sene sayarım olsaydı okula gidecekti olsaydı şöyle olacaktı diye :KK43::KK43:

4 saat aç kalsın emzırme de.. 4. ayda meme reddi vardı doktor 4 saat aç kalsa bişi olmaz demıstı. şuan daha buyukler 4 saat aç kalsın.eger yıne yemıyorsa başka bi sorun var demektır. bir de sevdıgı seylerı vermeye calış böyle durumlarda. balığın ardından kaşık maması? onu mu soryorsun? balıgın tazelıgınden emın olamayız o yuzden araya mesafe koymalısın sütlüyse mama

Son düzenleme:
4 saat aç kalsın emzırme de.. 4. ayda meme reddi vardı doktor 4 saat aç kalsa bişi olmaz demıstı. şuan daha buyukler 4 saat aç kalsın.eger yıne yemıyorsa başka bi sorun var demektır. bir de sevdıgı seylerı vermeye calış böyle durumlarda. balığın ardından kaşık maması? onu mu soryorsun? balıgın tazelıgınden emın olamayız o yuzden araya mesafe koymalısın
Sağol canım artık arayı 4saat cikarayim

Aksam balığı az yerse kaç saat sonra yedirmem gerekiyor kaşık mamasini bir iki saat yeterlimi acaba

Sağol canım artık arayı 4saat cikarayim

Aksam balığı az yerse kaç saat sonra yedirmem gerekiyor kaşık mamasini bir iki saat yeterlimi acaba
1-2 saat sonra verebılırsın. gercı balık bayat olsa bildiğim kadarıyla zehırler. işte eskılerden aklımıza gırmıs ıstesek de balık, süt, yogurt üçlüsünü bir arada bulundurmuyoruz. hiç korkma 4 saatten bişi olmaz

Back
X