2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

BENde cok nadir veriyorum calpol gece ama gunduz vermiyorum. Gece uykusu bolunmesin diye sulu dislikler var soguk ondan ver
Veriyorum canım dişlik ama onuda istemiyor sinirden naptığını bilmiyor. Akşam yemeğinden sonra calpol verdim bakalm. Nöbet gibi gelip gidiyor valla.
Canim tetagil granul sase diye toz var.onu kullanabilirsin.ben oglumda dis cikarirken cok sikinti cektik.prof. bunu onerdi.cok etkili.hatta kizimdada az bi mizmizlansa kullandim tavsiye ederim.karneye gecmiyo ozel.yani bosuna yazdirmayla falan ugrasma.hatta yanlis hatirlaniyosam gunde 5veya 6 taneye kadar bile kullaniyo.yetiskinlerde bile kullaniyo kardesimin disi agridiginda kullandi kisa surede gecirdi
Sağol canım yarın eşim alsın olmazsa .. 3 diş çıkardı birden sorunsuzdu.. şimdi 2 tane daha geliyor ama bu sefer baya yıprandı yavrum:anne:

Şu an 7 hatta 2 tane de yarım dişle hiç sıkıntı yaşamıyorum diyebilirim kırk yılda bir olan ısırmaları saymazsak

Dişleri yeni çıkınca çok ısırmıştı benimki canım, sonra sonra bıraktı. Şimdi ısırmıyor artık

Ilk ciktiginda surekli isiriyodu ama smdi isirmiyo ilk agzina aldiginda memeyi aciyo biraz ama
Sağolun kızlar. Demekki ilk çıktığında yapıyorlar. Inşallah bırakır bi an once nerdeyse yara olacak. Gurmebebek sitesinde okudum da bebegi ısırınca bağırdığı için emmeyi bırakan varmış. Tepkisiz durmak gerekiyormuş.
Vay arkadaş daha neler gelecek başımıza kimbilir :olamaz:

Sağolun kızlar. Demekki ilk çıktığında yapıyorlar. Inşallah bırakır bi an once nerdeyse yara olacak. Gurmebebek sitesinde okudum da bebegi ısırınca bağırdığı için emmeyi bırakan varmış. Tepkisiz durmak gerekiyormuş.
Vay arkadaş daha neler gelecek başımıza kimbilir :olamaz:
Ben isirinca cekmeye calistimda disini memeye gecirmis nasl kanamisti 3 4 gun agrisindan duramadm emzrmek nasl aci veriyodu

Veriyorum canım dişlik ama onuda istemiyor sinirden naptığını bilmiyor. Akşam yemeğinden sonra calpol verdim bakalm. Nöbet gibi gelip gidiyor valla.

Sağol canım yarın eşim alsın olmazsa .. 3 diş çıkardı birden sorunsuzdu.. şimdi 2 tane daha geliyor ama bu sefer baya yıprandı yavrum:anne:
Dedigim toz rahatlatacaktir emin ol canim

Kızlar bebeklerin yemeğini yaparken normal içme suyunu mu kaynatıp yemege katiyorsunuz yoksa musluk suyunu mu kaynatip kullanıyorsunuz ben hep içme suyunu kaynatarak yapıyorum onun yemeklerini ama kendi yemeklerimizi musluk suyunu kaynatarak kullanıyorum doktor artık sizinle sofraya otursun siz ne yiyorsaniz o da yesin dedi yine ben içme suyuna devam edicem sanırım siz nasıl yapıyorsunuz

Kızlar bebeklerin yemeğini yaparken normal içme suyunu mu kaynatıp yemege katiyorsunuz yoksa musluk suyunu mu kaynatip kullanıyorsunuz ben hep içme suyunu kaynatarak yapıyorum onun yemeklerini ama kendi yemeklerimizi musluk suyunu kaynatarak kullanıyorum doktor artık sizinle sofraya otursun siz ne yiyorsaniz o da yesin dedi yine ben içme suyuna devam edicem sanırım siz nasıl yapıyorsunuz
ben musluk suyu kullanmıyorum canım.bebeğimin yemeklerini ve ev yemeklerini ,çayı ,yani midemize girecek her şeyi içme suyuyla yapıyorum artık.

icme suyuyla damacana sulara bile guvenmiyorum kaldiki musluk suyu.

Onun yemegini hep direk musluk suyundan yaptim,daha dogrusu kaynatmak zorunda hissetmedim sanirm ondan aklima bile gelmemis... ama icmesi icin genelde kaynamis sudan veriyorum,arada bikac kez musluktan verdim canim.. burda hep direk musluktan iciyoruz suyu,oyle ayri damacana yok ben gormedim..olsa belki alirdim ama gerek yok demek ki

Kimse girmiyor kac gundur ya,noldu size? 1yas tamamlandi millet tam kenara cekildi :işsiz: bize 5gun kaldi artkk 1yasimiza gircez:KK50: emzigi uyku sirasinda dalsin diye veriyordum onu da biraktik bi suredir,zaten hic duskun olmamisti:işsiz::KK14: meyveye bayilirdi ama iki uc gundur yemiyor,favorisi muzu bile yemiyorEn Büyük KK bi de bidi bidi cok konusyor gormelisiniz... oyun halisinda bi kez biseler konustuk ordan ogrendi,simdiden bir suru videolari oldu:halay: ses tonuna da asikkkiimmmmm:KK14: bi de kopek disleri geliyor,azilarin hepsi sis ve mor haftalardir,ama digerleri once gelcek anlasilan.. uykular hala boluk boluk,her 2saate uyaniyor emip daliyor. Cogu seyi biliyor masallah.. operiz sizii

Onun yemegini hep direk musluk suyundan yaptim,daha dogrusu kaynatmak zorunda hissetmedim sanirm ondan aklima bile gelmemis... ama icmesi icin genelde kaynamis sudan veriyorum,arada bikac kez musluktan verdim canim.. burda hep direk musluktan iciyoruz suyu,oyle ayri damacana yok ben gormedim..olsa belki alirdim ama gerek yok demek ki
Sizin oralarda farklidir tabi canim biz burada damacana su iciyoruz hatta kizima ayrica bebek suyu aliyorum

Ben sadece su icirince icme suyu veriyorum onun dışında yemeklerine hep musluk suyu kullandım çünkü ona özel yemek neredeyse hiç yapmadım hep bizim yemeklerden verdim çok şükür bir sıkıntı da yaşamadık. Biraz daha zaman geçsin suyunu da musluktan iciricm inşallah.

selam kızlar nasılsınız? benımkı 3-4 gün önce nezle oldu ve bıze de gecırdı .ilk defa öksürüyor ve burnu akıyor.
bakalım ne zaman düzelecek. öksürük için gercekten işe yarar bilgisi olan varsa alırım.
su konusulmus. ben hep çeşme suyuyla yaptım yemeklerını. hazır suyu da içecegı zaman hiç kaynatmadım. vucut neye alısırsa o sekılde devam eder diye düşünüyorum.
bu ay guzel kilo almıs düşük sınırı aştık.
öğünleri dısında her sofraya da oturur. sofrayı cok sevıyor maşallah. yürüyor ve işine gelen her seyı anlıyor ve yapıyor.

selam kızlar nasılsınız? benımkı 3-4 gün önce nezle oldu ve bıze de gecırdı .ilk defa öksürüyor ve burnu akıyor.
bakalım ne zaman düzelecek. öksürük için gercekten işe yarar bilgisi olan varsa alırım.
su konusulmus. ben hep çeşme suyuyla yaptım yemeklerını. hazır suyu da içecegı zaman hiç kaynatmadım. vucut neye alısırsa o sekılde devam eder diye düşünüyorum.
bu ay guzel kilo almıs düşük sınırı aştık.
öğünleri dısında her sofraya da oturur. sofrayı cok sevıyor maşallah. yürüyor ve işine gelen her seyı anlıyor ve yapıyor.
Canim ben hep tereyağını eritip pekmez katiyorm iciyorm o gun hic oksurmuyo icirmezsem oksuruyo tabi bunu gecenr kadar tekrarlamak lazm sabah aksam vereblrsn

Kizlar pastamiz nasil olmus yaptrdigimiz yer yapamamos iki kere yaptilar olmamis en son baska pastaneyle konustuk yaptrdk
20170129_161002.webp

Back
X