- 5 Haziran 2014
- 926
- 376
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #108.561
Canim 4 yastan basliyo benim internette baktigim.resmini paylasirmisin ben karistirdim galibaNutrigen balik yagi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim 4 yastan basliyo benim internette baktigim.resmini paylasirmisin ben karistirdim galibaNutrigen balik yagi
Canim 4 yastan basliyo benim internette baktigim.resmini paylasirmisin ben karistirdim galiba
o alerji ilacı atarax tahminimce..zinco da çinko eksikliğinde..Hic bilmiyorm canim istah acici surup sordum arkadasim kullaniyo diye tavsiye etmiyorm onlar genelde alerji ilaci oluyo dedi adini soyledim arkadasim zinco diye bi surup kullaniyo dedim o olablr ama cinko eksikliginde kullaniliyo kullanablrsn onu dedi ama blmyrm
haklısın canım..balık yağındaki omega3 ü beyin gelişimine katkısı olur diye sıcak bakmıştım aslında..Siz bilirsiniz yinede kilo icin icirmeyin. Vitamin haplari karaciger bobreklere zarar . Bide bi hastaligi cikiyor baska ilacda kullaniyoruz. Ve dr ilerde allerji riskini artiriyor. Allerjik astim yada cilt allerjisi
Devam sutunde var balik yagli olan aşiri yuklemeye gerek yok bence. Kucucukler gunluk yeterli bence onlara cevizde var. Bir kac dr a sordum onermedi. D vit bile devit 3 kullandim vitaminli olanini kullanmadim. Fazla vitamin zararli .haklısın canım..balık yağındaki omega3 ü beyin gelişimine katkısı olur diye sıcak bakmıştım aslında..
Su zincoyu bi denicem ya kilosunuda gectm gece cok sık uyaniyo aciktigi icin iyi yerse guzel uyuyo o yuzden yemesi lazm uyumuyo uykusunuda alamiyoSiz bilirsiniz yinede kilo icin icirmeyin. Vitamin haplari karaciger bobreklere zarar . Bide bi hastaligi cikiyor baska ilacda kullaniyoruz. Ve dr ilerde allerji riskini artiriyor. Allerjik astim yada cilt allerjisi
Aynen cinko eksikliginde kullaniliyoms aama istah aciyomso alerji ilacı atarax tahminimce..zinco da çinko eksikliğinde..
Merhaba kizlarpilknurrr22 pastaniz çok tatlı yeni yaşınız kutlu olsun
Surrender minigine Allah acil sifalar versin M Mismommy
nebileyim maşallah bu ne kadar güzel bir haber Allah saglikla kucaginiza almayı nasip etsin. Ama sasirmadm desem yalan olur.
Doğum günü geçen tüm minislerin gununu kutluyorum.
csyrc kuzum minigin nasıl yaş gününe az kaldı.
Bu arada M MazeGuase06 nerelerdesin canım hiç gorunmuyorsun bir sıkıntı yoktur ınş.
Merak ettim seni maze uzun zamandır göremeyince... Haklısın iyice afacan oldular enerjileri iyice arttı her şeyi keşfetmeye calisiyolar.. Allah onlara sükunet bize de sabır versin. Minik yaramaza ve annesine kocaman bir öpücük gönderiyorumBiricikcimm nasilsin,nasil gidiyor? :) evet bikac gunumuz kaldi,bi pasta,odayi susleme ve bikac ekstra yapicam,esim ben ve bucur :) sirf ani olsun diye iste :)
Ah canımbirickm oğlanın peşinde koşmaktan fırsat bulamıyorum düz duvara tırmanan cinsten bi de o kadar hızlı ki dur yapma demeye kalmadan herşey heryer altüst pek hamarat yani bizimki. Doğumgünüydü oydu buydu derken de yorgun düştüm iyice, biraz kabuğuma çekildim. Sen nasılsın bebişlerin nasıl giremesem de aklım sizlerde acaba bizim anneler ve bebişler ne alemdeler diye düşünüyorum bi bakayım diyorum bakamıyorum.
iyi canım ara sıra öksürük kaldıSurrender geçmiş olsun canım..bebeğin nasıl oldu
Canim biz istedik, ama bu kadar çabuk gelmesi (ki ocak bebegimi 21 ay beklemistim) sürpriz oldu.selam kılzar nasılsınız? biz iyi sayılırz. yavas yavas iyileşiyoruz.
aa hamıleler varyalnız miss, sen 2. cocugu hiç düşünmyordun nasıl oldu bu iş?
hamıle kalanlara soruyorum, kazara nasıl hamıle kalıyorsunuz kızlar
inanın merak edıyorum?