2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hamileler ne hissediyonusssss:deli:
Cesaret veren öyküler dinleyelim..
Daha birsey hissetmiyorum. Oglumla ilgilenmekten ilkinde oldugu gibi naz niyaz yapamiyorsun mecbur. Karnim büyüyünce fark eder sanirim. Birlikte buyurler. Allah kolayligini verir. Ara vermeden bir tane daha buyutcem . Mide bulantisi var .

İlk çocuklar hep zahmetli oluyor canım. Benim büyük oğlan da öyleydi. Allahım şu bebenin bi et yediğini görürmüyüm ki derdim. Beş altı yaşından sonra bir açıldı, maşallah boğazı çok iyi oldu. Şimdi 16 yaşında 107 kilo - 175 cm boyu var. Üzülme
Hey masallah bi an kiloyu yanlis okudum sandim tekrar baktim :D

Tebrikler bincuk. İnsallah oglunun basarilarini gormeyi Allah nasip eder.
İnşallah canım.. Eğitimcileri çok umut veriyor, geleceğin pehlivanı olacak diyorlar.. Taşı sıksa suyunu çıkartıyor. Nerede o sıska mızmız çocuk, nerede şimdiki insan azmanı... İlknura demek istediğim de buydu, iyi beslensin ergenlikte ortaya çıkıyor zaten.. Çok ağlamışımdır bu çocuk yediğini inkar ediyor diye..

İnşallah canım.. Eğitimcileri çok umut veriyor, geleceğin pehlivanı olacak diyorlar.. Taşı sıksa suyunu çıkartıyor. Nerede o sıska mızmız çocuk, nerede şimdiki insan azmanı... İlknura demek istediğim de buydu, iyi beslensin ergenlikte ortaya çıkıyor zaten.. Çok ağlamışımdır bu çocuk yediğini inkar ediyor diye..
Ergenlige kadar cok degisir bidr ayniysa vucut tipi o cok zorlsmamak lazim. Tombik olsun diyoruz buyuyunce tombik sevilmiyor . Masallah oglusuna tekrar. Ne guzel bir hobi bi ugrasla ugrasmasi cok hosuma gidiyor cocuklarin

pitipitikare pitipitikare geri dönmene sevindim :)
@lollapolusa Lollacığım selam, arada girip okuyorum, bebişler neler yapıyor, anneler ne durumda bakıyorum ama yazmak gelmiyor içimden. En ufak bir şeyden siyaset çıkarımı yapıldığını varsayarak insanların ifade özgürlüğünü engelleyip sonra da ironik bir şekilde " Referanduma evet mi diyeceksin hayır mı" diye soran tutarsız bir yönetim varken saçma geliyor yazmak, insanların keyfine göre ip üstünde cambazlık yapacak değilim, sadece çocuğum ve akranları hakkında keyifle okuduğum, benimle aynı zamanlarda aynı süreçleri yaşamış anne arkadaşlarımın keyifli sohbetine takıldığım bir mecra burası. O sebeple sizleri merak edip eski günlerin hatrına , kopmamak adına okuyup kimi zaman da beğeniyorum. Ama dediğim gibi, oturup iki satır yazarken neye göre siyasetten korktukları belli olmayan yöneticilerin keyfine göre kendimi kısıtlamak, yazarken keyfe keder uyarılar almakla filan uğraşacak kadar zamanım yok, malum burada oluş sebebim olan ,1 yaşında küçük bir canavar var kollarımda.

Bu vesileyle herkese selamlarımı yolluyorum, sizleri takip ediyorum ve güzel sohbetinizi keyifle ve özlemle izlemeye devam ediyorum.

Bebişlere bol öpücükler, sağlıklı sıhhatli günler benden.

Sevgiler :KK200:

@lollapolusa Lollacığım selam, arada girip okuyorum, bebişler neler yapıyor, anneler ne durumda bakıyorum ama yazmak gelmiyor içimden. En ufak bir şeyden siyaset çıkarımı yapıldığını varsayarak insanların ifade özgürlüğünü engelleyip sonra da ironik bir şekilde " Referanduma evet mi diyeceksin hayır mı" diye soran tutarsız bir yönetim varken saçma geliyor yazmak, insanların keyfine göre ip üstünde cambazlık yapacak değilim, sadece çocuğum ve akranları hakkında keyifle okuduğum, benimle aynı zamanlarda aynı süreçleri yaşamış anne arkadaşlarımın keyifli sohbetine takıldığım bir mecra burası. O sebeple sizleri merak edip eski günlerin hatrına , kopmamak adına okuyup kimi zaman da beğeniyorum. Ama dediğim gibi, oturup iki satır yazarken neye göre siyasetten korktukları belli olmayan yöneticilerin keyfine göre kendimi kısıtlamak, yazarken keyfe keder uyarılar almakla filan uğraşacak kadar zamanım yok, malum burada oluş sebebim olan ,1 yaşında küçük bir canavar var kollarımda.

Bu vesileyle herkese selamlarımı yolluyorum, sizleri takip ediyorum ve güzel sohbetinizi keyifle ve özlemle izlemeye devam ediyorum.

Bebişlere bol öpücükler, sağlıklı sıhhatli günler benden.

Sevgiler :KK200:

keşke elma ile armutu ayırt edecek yeti bende yok deseydiniz size daha çok saygı duyardım ...

Siz salonunuzda yatıp banyo da mı misafirlerinizi kabul ediyorsunuz ?

Siyasi düşüncelerinizi yazmak istiyorsanız sitede siyaset bölümü var. Konuyu idrak edemeyip bizi hedef göstermek yerine biraz gelişim gösterin ....

çok değil biraz zeka kırıntısı

ağır mı yazdım ?

evet ama dayanamadım gene, 4 ay sonra siteye gelmiş ilk mesaj bu ! İyi niyet mi aramalıyım ?

İnan sen yokken daha mutluyduk .... Sorarlar adama 4 ayda aklına bu mu geldi diye ...

Kazen sanki ağır oldu gibi ama sanki arada bir yanlış anlaşılma oldu gibi geldi

evet farkındayım ağır oldu da siyasi paylaşımlarınızı lütfen siyaset başlığınızda yapın dediğimizde bu tepki geldiğinde kendimi tutamadım ... yoksa ne haddime bir anneye bunları yazmak ...

evet farkındayım ağır oldu da siyasi paylaşımlarınızı lütfen siyaset başlığınızda yapın dediğimizde bu tepki geldiğinde kendimi tutamadım ... yoksa ne haddime bir anneye bunları yazmak ...
Biz kadınlar birçok şeyle baş ediyoruz dolayısıyla stresli olabiliyoruz keşke kimse kimseyi kırmasa...
Ama sanki bir ara siyaset topiği kapatılmıştı ben mi yanlış hatırlıyorum nedeni de sitenin çok sayıda şikayet almasıydı.
Belki de arkadaş bunu kastetmek istemiştir. Amacım kimseyi savunmak değil sadece düşüncelerim bu.

Back
X