- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #108.741
Maşallah canım sizeEveeet biziz canım sizde çoook tatlısınız maşaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım sizeEveeet biziz canım sizde çoook tatlısınız maşaallah
Çok teşekkür ederim canımMaşallah canım size
Annem olmasa gidemezdim bende kv ust katta ama varligi yoklugu belli degil anca fitlemek isiHastaneye bende gitcem insallah kadin doguma ama ne zaman
Evet 3 oğlum var teşekkür ederim canımm
Sağol cnm erken evlilik erken annelikmasallah subhannallah
kiz hic uc erkek anasi gibi durmuyon yaa sen
![]()
Benimki uyumadi daha agliyo agrisi var galiba cok yoruldum yaaaaaIyi geceler kızlar kızım kıpır kıpır uyanmadan uyuyayim bende
aynılar bızımkıler diş konusunda. ayy düşünmek bile istemıyorumBenimkide zor cikariyor ya4. Yolda... daha 4
azilara sira gelince ne olacak hic bi fikrim yok
![]()
aynen öyle kara kara düşünüyorum memeyı bırakırsa gece uyandıgında ne yapıcam diyeMerhaba sur aynı düşünceler bendede var memeyi biraktirirsam gece nasıl uyuyacak düşünüp duruyorum
Kızlar çok şükür azı disimiz patlamış bugün elimle dokundugumda hissettim dün gece hiç uyumadi ağlıyor alıyorum memede uyuyor Yavrum dişi patlamış ondanmis hep
Üç şiş olan azı dişi daha var çok zor çıkıyor hep mizmiz
Hayirli geceler sur. Kotu haber vermek istemem ama azi disler 2.5 3 yasini buluyormus canim. Eltimin ablasinin kizi 2.5 yasinda hala cikmamis ve 9 ayindan beri kabarip geri sonuyormusaynılar bızımkıler diş konusunda. ayy düşünmek bile istemıyorum
Canim aldigin omega 3 surubun markasi nedir bende almayi dusunuyorumBende omega 3 suruba basladim paşaya . Buzluktan cikardiklarim balik kokusu agir oluyof yemiyor cok balik. Herseyi koklamaya basladi. Bez falan mutfak bezi koklayip yuzunu burusturup yere atiyor. Ellerini kokluyo![]()
Nutrigen omega 3 balik yagi yazan degil. Balik yaginda dha oranlari cok düşük. Ama ocean diye bir marka var simdi gordum onu bitince onu alacagim. İfos belgesinden bes yildiz alan tek marka. İfos kalitesinden dort marka gecmis. Nutrigen yok iclerinde. Agir metal varmi yokmu birkac birsey den kontrol ediyorlar.Canim aldigin omega 3 surubun markasi nedir bende almayi dusunuyorum
28 olcamMasallah yasini sorabilirmiyim
Canım kaç yaşında evlendin28 olcam
17Canım kaç yaşında evlendin
Ben gece saat basi kalktikca simdiden dusunuyorumaynılar bızımkıler diş konusunda. ayy düşünmek bile istemıyorum