- 16 Mayıs 2016
- 141
- 302
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #108.961
Eymentaa, selamTabiki levrek sör![]()
Sen nerdesin?
Şuan hangi balıkları yedirelim?
Birde wild somon nasıl anlaşılır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eymentaa, selamTabiki levrek sör![]()
Pizzada hic yemedm yaa dusununce yakistiramadm ama deneyim madem guzel diyosnben 1 ay önce 4 tane levregı fıleto yaptırıp buzluga attım. yarım kaldı sadece. buzlukta 5-6 ay beklemıyor sonucta.
en sonunda vazgecıcem stoktan. yemesın yazın balık napım.ben pızzada cok severım ton balıgını
ton balıklı, soganlı ve bol mısırlı
somon hıc vermedım. çünkü buzlukta stokluyorlar. ve taze olanına denk gelmedım. parmagını bastır içeri çöküp orda kalırsa taze degıl.
Yedir istediği kadar valla ben yedirebildgm kadar zorluyormkızlar, bişi dicem ama sakın yanlıs anlamayın. nispet falan degıl yani.
ben kızı doyuramıyorum bı turlu
10 tane sofra kur yer. acaba az mı yedırıyorum dıyorum. kilosu da normal, kilolu degıl yani. götü yer görmuyor zaten. metabozlıması baya hızlı calısıyor sanırım.
yemek koyarım bıtınce kaldırırım. yani ıkıncısını vermem. belkı de az koyuyorum yemegı. ben derım '' bıttı kalk '' dıye
tam doyurmuyorum mu acaba. çok yerse rahatsız olur mantıgı var bende
şahane bişiPizzada hic yemedm yaa dusununce yakistiramadm ama deneyim madem guzel diyosn
aralık 28Surrender, öncelikle maşalllah.
Merak ediyorum kaç kilo şuan galiba 15 aylık bitecek değil mi?
Benimki 14 ay bitiyor hala 9 kilo ve yemek yemiyor her öğünde 1-2 kaşık çok acıkırsa 2 günde bir bir küçük kase yiyor ve herşeyi de yemiyor. Sağlıklı gözüktüğü için ısrar etmiyorum.
aralık 28
şuan kilosunu bılmıyorum canım. ama 9.5 kilo falandır. taş çatlasın ya da 10 kilodur hiç emın degılım. en kısa zamanda tartırcam merak edıyorum.
öyle kilolu da degıl
acaba sorun mu var dıye dusundum. ya da metabolızma cok hızlı calısıyor. mesela mama sandalyesındeyken yemez, illa dızıme oturup ekmekle yemek yıyecek. porsıyonlarını ben belırlıyorum o yuzden kafam karıstı. belkı de onun belırlemesı lazım. bazen aç mı kalıyor dıye dusunuyorum
Bizimki si hiç yemiyor balık. Daha doğrusu hiçbir şey yemiyorSurrender masallah diyelim,tum cocuklar guzelce yesin,buyusun. Ben de kendim belirliyorum ozellikle aksam yemeklerini,bazen hepsini yiyo daha versem daha yer,bazen yarisi zor. Ben seninkinin doymadigini dusunmuyorum,demek ki biseler atistirmak istiyor hep. Bak mesela biz ogle yemegi yemiyoruz,oglen kuruyemis,meyve veriyorum. Iki ana ogun ve sinirsiz anne sutu. Bi de bazen farkli istahli oluyorlar ilginc sekilde. Balik konusunda da levrek tercihimdir,bi de cipura. Bi de kilosu yemesine gore azmis,hep oyleydi gerci seninki.. bizimki 11.5vardir buyuk ihtimal
Mambia, hiçbirşey yemiyor benimki de seninki kaç kilo?Bizimki si hiç yemiyor balık. Daha doğrusu hiçbir şey yemiyor
Umarim cok uzun surmez bu sekilde,balik da yesin alsin vitamininiBizimki si hiç yemiyor balık. Daha doğrusu hiçbir şey yemiyor
9.5 kilo. Yemek yedirmeye çalışmaktan sıkıldım. Mutfak savaş alanına dönüyor.Mambia, hiçbirşey yemiyor benimki de seninki kaç kilo?
İnşallah kaç kere denedim ağzında tuttu sonra tükürdü 2. Vermem de ağzını kilitliyoUmarim cok uzun surmez bu sekilde,balik da yesin alsin vitaminini
İstemedigini belirtiyorlar. Ya ogurur ya kendi acmaz agzini benimki elini kaldiriyor. Vence yedir. Benimkide oyle asiri yemez ama bitirir ogunlerini kilo alimi azaldi. Ayni toto yuzu yok. Uyku yok. Uyku yoksa kilo zor alir zaten. Ac birakma kiziaralık 28
şuan kilosunu bılmıyorum canım. ama 9.5 kilo falandır. taş çatlasın ya da 10 kilodur hiç emın degılım. en kısa zamanda tartırcam merak edıyorum.
öyle kilolu da degıl
acaba sorun mu var dıye dusundum. ya da metabolızma cok hızlı calısıyor. mesela mama sandalyesındeyken yemez, illa dızıme oturup ekmekle yemek yıyecek. porsıyonlarını ben belırlıyorum o yuzden kafam karıstı. belkı de onun belırlemesı lazım. bazen aç mı kalıyor dıye dusunuyorum
Canim senin aldigin balik yagi hangisi gecenlerde sormustum.soyledigin balik yaginin bi kac cesidi var bilemedim hangisi oldugunu .resmini paylasirmisin.bide netten aliyosan hangi sayfadan siparis veriyosunBenimkide balik seciyo. Somon yemiyo. Buzlukta balik beklerse agir balik kokusu oluyo onu yemiyor. Arada veriyorum. Omega 3 aldim bi daha balik yagi aliyim belki kilosuna etki eder.
Nutrigen omega 3 kullaniyorum. Sitede zeka icin yaziyot ilk resim. Omega 3 fazla. Resim 2 de omega 3 cok yok. Buyumeye etkiliymis. İceriginde buyume hormonu varmis. Kapagin uzerinde L ile baslayan. Bide ocean balik yagi var. Bunuda alabilirsin. 3. Resim. Meyveli buda uc cesit icerik ayni portakalli cilekli o yuzden 3 tane resimde. D vit baska vitamin yok icinde.Canim senin aldigin balik yagi hangisi gecenlerde sormustum.soyledigin balik yaginin bi kac cesidi var bilemedim hangisi oldugunu .resmini paylasirmisin.bide netten aliyosan hangi sayfadan siparis veriyosun
aynen canım yesinler güzel güzel minnoşlar. yemesıne göre kilo alıyor ama cok cok az. bu yemeyle bence baya kilo alması gerekıyorduSurrender masallah diyelim,tum cocuklar guzelce yesin,buyusun. Ben de kendim belirliyorum ozellikle aksam yemeklerini,bazen hepsini yiyo daha versem daha yer,bazen yarisi zor. Ben seninkinin doymadigini dusunmuyorum,demek ki biseler atistirmak istiyor hep. Bak mesela biz ogle yemegi yemiyoruz,oglen kuruyemis,meyve veriyorum. Iki ana ogun ve sinirsiz anne sutu. Bi de bazen farkli istahli oluyorlar ilginc sekilde. Balik konusunda da levrek tercihimdir,bi de cipura. Bi de kilosu yemesine gore azmis,hep oyleydi gerci seninki.. bizimki 11.5vardir buyuk ihtimal
korkuyorum rahatsız olur dıye. dogru yemek istemese yemez zaten. bundan sonra yemegı artırcamİstemedigini belirtiyorlar. Ya ogurur ya kendi acmaz agzini benimki elini kaldiriyor. Vence yedir. Benimkide oyle asiri yemez ama bitirir ogunlerini kilo alimi azaldi. Ayni toto yuzu yok. Uyku yok. Uyku yoksa kilo zor alir zaten. Ac birakma kizi
yedırme şeklın nasıl?9.5 kilo. Yemek yedirmeye çalışmaktan sıkıldım. Mutfak savaş alanına dönüyor.
günde 4-5 öğün verıyorum. muz 2 kere verdım kabız oldu. korktum bır daha vermedım. anında baarsakları kilitlıyor yaaBence sen sık yediiryorsun o yüzden az yediğini düşünme, dene bakalım birkere istediği kadar yesin, bakalım bir sonraki öğünde de fazlasını isteyecek mi?
Bizimkinin sevdiği sayılı besin kaynakları;
Kahvaltı da pankek(yumurtayı cevizi kayısıyı içinde yemiş oluyor)
Diğer öğünlerde ise mercimek çorbası, yoğurt ve avakadolu-muz püre
Hepsi bu değişik şeyler veriyorum eline bir kere ısırdıktan sonra didikleyip atıyor.