2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim doktor kızım için kan tahlili istemişti bizde sağlık ocağında yaptıralım dedik oradaki doktorda diğer şeylere de bakalım dedi kolesterol tiroid gibi bugün sonuç çıkmış kolesterol yüksek böyle bir durumla karşılaşan oldu mu bu yaşta kolesterol olur mu birde ben hergün yumurtayı tereyağla yapıyorum ondan mı oldu acaba
Geçmiş olsun canım umarim önemli bişey değildir. Belki de hergün tereyağ ağır gelmiştir . Ben çok sık doktora gitme ve tahlil verme taraftarı degililm. Tabi acil durumlar hariç. Çünkü ne yazık ki bizim sağlık sektörü ticarete dönüşmüş . İnsanları hasta değilken hasta ediyolar

Geçmiş olsun canım umarim önemli bişey değildir. Belki de hergün tereyağ ağır gelmiştir . Ben çok sık doktora gitme ve tahlil verme taraftarı degililm. Tabi acil durumlar hariç. Çünkü ne yazık ki bizim sağlık sektörü ticarete dönüşmüş . İnsanları hasta değilken hasta ediyolar
Teşekkür ederim canım bende tereyağdan olduğunu düşünüyorum açıkcası normalde 12 aylık olduğunda yaptırmamızı îstemişti doktoru ama acelesi yok dedi bizde yeni yaptırdık tahlili ama sağlık ocağındaki doktor tedbir amaçlı kolesterole falan da bakalım dedi sorun çıkmazsa ergenliğe kadar baktırmaya gerek yok dedi bakalım sonuca doktor ne diyecek inşallah düzelir

babası evdeyken ofis kapısını ve oturma odası kapısı acık diğerleri kapalı. ikisi arasında gıdıp gelıyor. ofıstekı kıtaplıklar harıc her yer ona göre ayarlandı. ben kuralcı bırıyım her seyı elleyemez mesela. banyoya ellerımı yıkamak ıcın gırerım hemen pesımden gelır kapıda bekler. oraya gırmesıne ızın yok mesela. girmeye calısır kızarım
hemen bekler oldugu yerde.
valla nasıl alısırsa öyle gıder, her yerı karıstıran cocugu sevmem. baskasının evınde de aynı seyı yapar, kural bılmez. her seye hakkı oldugunu dusunur. peşinde dolasmak neyse de
benımkı bu aralar cok memecı oldu, kucagıma gelmek ıstıyor sureklı. izin vermezsem hemen kafayı arkaya atıyor
bende o oyle yapınca hemen alıp yere yatırıyorum. almıyorum yani. istediğini yapmıyorum her zaman.
Helal olsun valla ben engel olamiyorm mutfaktaki dolaplari artik acamiyo ilk basta kafasini vurdu dolaplara kendini yerden yere atti en sonunda vazgeçti ama aradaki dolabi surekli bosaltiyo bizim evde butun kapilar kapali sadece otrma odasının ki acik antreyle arasında gidip geliyo salonu acik gorurse direk içeri zor cikariyorum naasil agliyo

Oo sen benim oglani gir daha bebekken basladi kendine vurmaya. Saclarinida yoluyor. yere atiyor bir iki kez kafayi vurdu. Simdi kafayi vurmadan yerlere yatiyor.
Ay boyle gorunce normalms dedm cok acaba benimkinde mi sorun var diyodm kafasini nasl vuruyo ya duvara hizli hizli bide smdi sinirlenince benm yuzumu felan skmayi ogrendi nerden ogreniyolar bunlari ya

Kızlar,
bizim küçük adam tüm gün evde (oda kapıları kapalı olursa kıyamet kopuyor)serbest dolaşmak istiyor.
siz tüm gün evde dolaşmasına izin veriyor musunuz?
Eğer veriyorsanız nasıl yorul muyorsunuz?
Bizim salon çok tehlikeli eşyalar ile (cam sehpa gibi) dolu yüreğim ağzımda peşinden dolanıyorum.
Artık tükendim.
Ben butun kapilari kapatiyorum canim yoksa imkani yok basa cikamam yeri dagitiyo

Dün doktara sordum. Demekki Asabi olacak dedi
Kisilikleri olusuyor taa bebekken. Kimisi uysal kimisi inatci. Sen ne yapsan yap. Soyda onemli. Kimisi agir kimisi hiperaktif . İster iyilikle ister kizarak ogret Butun karakterini degistiremeyiz. Dusunce bile dustugu yere kiziyo vuruyor. Vurmayi tokat olayini hic gormedi elimiz bile kalkmadi. Kiziyoruz tabiiki gormedi hic vurmayi ama yapiyor. Hem gulec yuzlu sinirlenincede tam inat. Bebeklikten beri . Bide istedigini yapinca anneme ıhhh ıhhh yapiyo . Yaptim ohh ohh der gibi . Kendinin galip geldigini o an biliyo anliyor.

Kisilikleri olusuyor taa bebekken. Kimisi uysal kimisi inatci. Sen ne yapsan yap. Soyda onemli. Kimisi agir kimisi hiperaktif . İster iyilikle ister kizarak ogret Butun karakterini degistiremeyiz. Dusunce bile dustugu yere kiziyo vuruyor. Vurmayi tokat olayini hic gormedi elimiz bile kalkmadi. Kiziyoruz tabiiki gormedi hic vurmayi ama yapiyor. Hem gulec yuzlu sinirlenincede tam inat. Bebeklikten beri . Bide istedigini yapinca anneme ıhhh ıhhh yapiyo . Yaptim ohh ohh der gibi . Kendinin galip geldigini o an biliyo anliyor.
Benim oğlum da tam anlattığın gibi.

Dedigin cok dogru mis. Cocugun bir mizaci var,bunu degistiremiyorsun.bir takim seyler olur onlarda etkimiz olabilir ama sizin bu dedikleriniz onda olan seyler. Belki zamanla duzelir. Ikiz yegenlerimden erkegi cok huysuzdu,cok aglakti,cok inatciydi,vs vs... ama kiz tam tersiydi.. cidden cok cektiriyorlar ins uzun surmez boyle inatci :)

Bnm eşimde keçi inadı var. Ve çok sinirli oğlum da babasına çekmiş. Daha yeni oyuncak ile kafama vurdu
Aynen ya benmkide oyle babasına cekmis benmde dun kasimi cizdi izi kalcak buyuk ihtimalle calsma masasinin sandalyesonin arkasini cikardi cekti benm kasima denk geldi sonc koca bi cizik derin

Back
X