2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Surrender Surrender ayy çok kötüymüş :/ inşallah çaresi bulunur. arabaya bındıgınızde aklını oyalasan, ya da elıne yenı bı oyuncak versen acaba işe yarar mı? gercı kesın denemıssındır. çok zor gercekten.
bende bekleme yanlısıyım acelem yok eğitim için. hem suan hayatta onun tuvalet egıtımıyle ugrasamam. sonrakı yaz ayında bakarız :)[/QUOTE]
Hepsini denedim ama bütün ilgiyi alakayı kesiyor psikolojik gibi ilk başladığında uzun süre trafikte kaldık mızmızlandı bende telefondan birşey îzlettim o zaman ilk defa kustu ama o da bende çok korktuk ne yapacağını bilemedi kötü bir deneyimdi ben herşeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum zamanı geldiğinde tuvalet eğitimi için sinyalleri vereceklerdir zaten şuan ekstra hiçbirşeye vakit yok bizimki hep benim peşimde nefes aldırmıyor seninki gibi hiç oturmaz anca mama sandalyesinde ve uyurken işte işin kötüsü benide oturtmuyor napalım böyle böyle büyüyecekler

Parktan eve dönünce eşimle kendimizi yerlere atıyoruz yorgunluktan. Sayısız defa kaydiragin merdivenine in çık in çık.. Ordan oraya koş deli gibi. Üstelik arkasından gelmeyelim diye eliyle def olun gidin hareketleri yapiyo :-)
Ablasıyla oyuncak kavgalarını hiç anlatmıyım.
Zor ama en akıllıca olan aralarında fazla yaş farkı olmaması. Bunu çok iyi anladım.
2. Çocuk düşünen ya şimdi yapsın ya da sonsuza kadar sussun :KK53:
:D en şanslı olan yenı dogum yapan 2. cocuk annelerı
benımkı bugun elıyle hayır demeyi öğrenmıs . hemen sesi degısıyor ve ellerını sallıyor saga sola
agzını yediğim :KK53:

oha . acayıp kıskandım :KK70: vay bee ! biz keyıf yaparken sen hamıle kaldın ve dogurdun geldın . ulen ozo :KK53:
hayırlı olsun minnoş. nasıl bi duygu 2. bebik?
Hayattaki butun gorevlerimi tamamlamis gibi hissediyorum =) hamilelik dogum sıkıntılari bitti simdi isim gucum onlari buyutmek olcak sonra ikisi birden okula falan gidince bende kapi kapi gezcem velilerle =) =) =) ay aynen boyle hissediyorum ama bakalim ne olcek

selam kızlar , özledım buraları, hamıleyken bütün günüm burada geçerdi, ela dogdu herşeyden koptum tabı:)
bebısler nasıl, 1.bucuk yaş aşıları yapıldımı, dişler cıktımı ,konuşma durumları ne aşamada ,herşeyden önce sizler nasılsınız,kilolar verildimi :)

araba tutması çok kötüymüş. napıyor kusuyor mu? dua et ailen uzakta degıl, bırakabılecegın bı annen var yakınlarda :=)
çoğunluk çömeliyor hazırlar sanırım kaka egıtımıne .
sadece kaka ama :KK70: lazımlık alayım dıyorum. klozet kapagı aldım ona ama oturtunca durmuyor. suan en ıyısı lazımlık
bı onu da deneyeyım ama sanmıyorum.
benımkının göt yer gormuyor cunku kalkar hemen :=)
Lazimlik aldim oturmuyor. Kakayi saklanarak yapiyor. Kaka cis diyor. Tuvalete gidiyorum deyince ciş diyor.

Kizlar asilari olduk. 16 diş var. Arka 4 azi kaldi. Pespese cikti 4-5 disi o ara cok kotuydu . Hamilelikte 31. Haftadayim toplam 5 kilo almisim. Son bes hafta kilo bile vermisim. Bebek almis kilo. Sicak ve yorgunluk uykusuzluk ayri cekiyorum.

Nabiyim sur ya :KK14: Canavarla ugrasiyorum, ugrastirmiyoda, fena demek yanina az kalir hayatimi bitirdi valla hic boyle hayal etmiyodum, gunden gune daha fena bi hal aliyor hersey:KK14: kahve, sigara, kahve sigara :kahve: Sen nabiyon, minnosun nasil?
valla aynı sekılde benımkı de fecı. zaten bunların cogunun burcları aynı
ee ne beklenır kı inatcılardan :D
ben tasındıgım evin salonunu cocuga göre yaptım o yuzden bıraz olsun nefes alabılıyorum. ama bır yere gıdeyım 1 dk oturmuyorum pesınde dolasmaktan. burnumdan gelıyor yani benden baska bakacak kımse yoksa :=)
benımkı cok yaramaz, oturmak nedir bilmez ve her yerı kurcalıyor. mız mız degıl ona şükredıyorum napim :D
cocuklara, bebeklere bayılıyor. ikiz olaydı rahat ederdım.

Hayattaki butun gorevlerimi tamamlamis gibi hissediyorum =) hamilelik dogum sıkıntılari bitti simdi isim gucum onlari buyutmek olcak sonra ikisi birden okula falan gidince bende kapi kapi gezcem velilerle =) =) =) ay aynen boyle hissediyorum ama bakalim ne olcek
bravo :D
allah saglıklı sekılde buyutmeyı nasip etsın inşallah. bakan biri var mıydı, tek mıydın sen?

Kizlar asilari olduk. 16 diş var. Arka 4 azi kaldi. Pespese cikti 4-5 disi o ara cok kotuydu . Hamilelikte 31. Haftadayim toplam 5 kilo almisim. Son bes hafta kilo bile vermisim. Bebek almis kilo. Sicak ve yorgunluk uykusuzluk ayri cekiyorum.
masallah ne kadar az kalmıs. demek ki az kilo alınca kilolar bebege gıdıyor :D
kaç kilo boyu neymıs, aşı ateş yaptı mı?

Benimki butun dolaplari aciyor ne varsa yetistigi kadar cikariyor...bide onlarla tek tek oynuyor...
Sanirim en sevdigim huyu da bu ...ne bulursa oyuncak ediyor
Yalniz cok fena sac cekiyor ve berbat sekilde isiriyor? Onune gecemiyorum
Birde sizinkiler parmakla isaret ediyor mu ? Benimki yapmiyor...ama isaret edince bakiyor

Back
X