- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #109.381
Selam kizlarr...Ikinci bebiside dogurdum geldim yine buraya =) ne kadat hizliyim dimi =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helal vallahi..Selam kizlarr...Ikinci bebiside dogurdum geldim yine buraya =) ne kadat hizliyim dimi =)
Çok iyi ya gerçekten hızlısın ikisi birlikte büyüsünler işte hayırlı olsunSelam kizlarr...Ikinci bebiside dogurdum geldim yine buraya =) ne kadat hizliyim dimi =)
Parktan eve dönünce eşimle kendimizi yerlere atıyoruz yorgunluktan. Sayısız defa kaydiragin merdivenine in çık in çık.. Ordan oraya koş deli gibi. Üstelik arkasından gelmeyelim diye eliyle def olun gidin hareketleri yapiyo
Ablasıyla oyuncak kavgalarını hiç anlatmıyım.
Zor ama en akıllıca olan aralarında fazla yaş farkı olmaması. Bunu çok iyi anladım.
2. Çocuk düşünen ya şimdi yapsın ya da sonsuza kadar sussun![]()
oha . acayıp kıskandımSelam kizlarr...Ikinci bebiside dogurdum geldim yine buraya =) ne kadat hizliyim dimi =)
napıon len?
Hayattaki butun gorevlerimi tamamlamis gibi hissediyorum =) hamilelik dogum sıkıntılari bitti simdi isim gucum onlari buyutmek olcak sonra ikisi birden okula falan gidince bende kapi kapi gezcem velilerle =) =) =) ay aynen boyle hissediyorum ama bakalim ne olcekoha . acayıp kıskandımvay bee ! biz keyıf yaparken sen hamıle kaldın ve dogurdun geldın . ulen ozo
hayırlı olsun minnoş. nasıl bi duygu 2. bebik?
Aynen oyle yapcaz bakalim =) saol canim =)Çok iyi ya gerçekten hızlısın ikisi birlikte büyüsünler işte hayırlı olsun
Nabiyim sur yanapıon len?
Ay masallah cok guzel yaa bende istiyorum ama hemen geciyo o heves bas edemiyorm ardaylaSelam kizlarr...Ikinci bebiside dogurdum geldim yine buraya =) ne kadat hizliyim dimi =)
Lazimlik aldim oturmuyor. Kakayi saklanarak yapiyor. Kaka cis diyor. Tuvalete gidiyorum deyince ciş diyor.araba tutması çok kötüymüş. napıyor kusuyor mu? dua et ailen uzakta degıl, bırakabılecegın bı annen var yakınlarda :=)
çoğunluk çömeliyor hazırlar sanırım kaka egıtımıne .
sadece kaka amalazımlık alayım dıyorum. klozet kapagı aldım ona ama oturtunca durmuyor. suan en ıyısı lazımlık
bı onu da deneyeyım ama sanmıyorum.
benımkının göt yer gormuyor cunku kalkar hemen :=)
Gozun aydin. Anali babali buyusun insallah. Nasil vakit buluyorsun . Nasil gidiyor iki tane birden buyutmekSelam kizlarr...Ikinci bebiside dogurdum geldim yine buraya =) ne kadat hizliyim dimi =)
valla aynı sekılde benımkı de fecı. zaten bunların cogunun burcları aynıNabiyim sur yaCanavarla ugrasiyorum, ugrastirmiyoda, fena demek yanina az kalir hayatimi bitirdi valla hic boyle hayal etmiyodum, gunden gune daha fena bi hal aliyor hersey
kahve, sigara, kahve sigara
Sen nabiyon, minnosun nasil?
bravoHayattaki butun gorevlerimi tamamlamis gibi hissediyorum =) hamilelik dogum sıkıntılari bitti simdi isim gucum onlari buyutmek olcak sonra ikisi birden okula falan gidince bende kapi kapi gezcem velilerle =) =) =) ay aynen boyle hissediyorum ama bakalim ne olcek
masallah ne kadar az kalmıs. demek ki az kilo alınca kilolar bebege gıdıyorKizlar asilari olduk. 16 diş var. Arka 4 azi kaldi. Pespese cikti 4-5 disi o ara cok kotuydu . Hamilelikte 31. Haftadayim toplam 5 kilo almisim. Son bes hafta kilo bile vermisim. Bebek almis kilo. Sicak ve yorgunluk uykusuzluk ayri cekiyorum.