- 28 Eylül 2012
- 1.762
- 1.061
- 83
Aynen canım ya. Ben yolda gördüğüm ikiz anne babalarını çevirip soruyorum kuvezde kaldı mı bebeğiniz ne kadar doğdu diye :)) Geçen bi anne babayı gene böyle çevirdim (kızları da çok tatlıydı bu arada :) ) başkent ünide kontrolleri oluyormuş,doktorun planladığı zamandan bi kaç gün önc sancıları olunca acilden giriş yapmışlar, bebişler 33 gün falan kuvezde kalmış hiç bir ücret ödememişler, eğer dediler planlanan zamanda gitsek bize maliyeti 17bin lira olacaktı dediler, ikizlerde hastaneler çok acımasız oluyorlar dikkat edin dediler, hatta onlarında bir arkadaşları ismini hatırlamıyorum ama yine meşhur hastanelerden birinde 2 ay kalmışlar sanırım kuvezde çok uçuk bir rakam söyledi unuttum şimdi ödeme yapmışlar. Kendimi şartlandırmak istemiyorum ikizler kuvezde kalırlar diye ama dediğin gibi doktorlar kalacak dedi mi ben zaten hiç düşünmem o zaman hatta fazla fazla kalsınlar derim en başından beri bebişler beni batırdı ama kim ne derse korkumdan tamam yapılsın diyorum :)
kuvöz olayı beni de korkutuyoBizim kızların da şimdi ikizleri olma ihtimali yüksek olacak kızlar
Hakikaten mucize, hatta kız ismi olarak nilda=anlamı mucize önerebilirim size. Ben ikizi öğrenince istedim bu ismi koymayı kesin de koyardım ama kuzenimin kızının adı olduğu için elemek zorunda kaldım

hmm anlamı çok hoşmuş gerçekten ama işte bizimkiler iki erkek