Günaydın annişler

hayırlı haftalarımız olsun inşallah :)
canım ben konuyu kaçırmışım tel.den bakıyodum 6 gündür, çok geçmiş olsun, ama ikiz olduğumuzdan hormonlardan dolayı böyle risklerin görülebileceğini doktorum söylemişti, bizimde 4 lü testimizin sonucu düşük risk olarak çıktı ama çok şükür hiç sıkıntı stres yapmadım, Allahın izniyle sağlıkla alırız inşallah kuzucuklarımızı :)
benimde geçen hafta olmuştu canım sanki alt tarafıma bıçak sokup oyuyolar gibi olmuştu sonrada iğne batmaları gibi telaş yapmış ertesi günü gitmiştim çok şükür bebişlerim iyidi idrar tahlili istemişti doktorum o da temiz çıktı, sanırım kuzucukların büyümesine anca alışıcaz :) bi de ben bayaa zayıftım doktorum diyo temel belli bu vücuda 2 bebiş normal bi batmalar :)
Amin inşallah canım :) ben ilk defa 19 eylül 12.45 de hissettim

o zamanlar sadece seyirme gibi minik minik pıt pıtlar vardı ama şimdi baya gömüyolar direkt, sonra dönüşlerini hissediyorum yürürken bile dönerlerken ay dönüyo biri diye yavaşlıyorum çünkü mesaneyi filan zorlayabiliyolar bazen dönerken sonra da karnım acaip şekillere giriyo zaten