- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 38
Bu gün tekrar gidecem 15 30 da inş söylerBiraz israr et canim merak ediyosan.yada ikili testte beta hcg degerini sor.50 alti erkek ustu kiz diyolar.bi fikir yurutebilirsi en azindan
o +1,2,3 vs olunca bır sonrakı haftaya gecıoKızlar 13+1 Haftadayiz ama bugun14.hafta diye gösteriyor profil de.neden acaba
12 + 1 ve 12+6 arası 13. Hafta deniliyorKızlar 13+1 Haftadayiz ama bugun14.hafta diye gösteriyor profil de.neden acaba
Erkeğe benziyo dedi drBiraz israr et canim merak ediyosan.yada ikili testte beta hcg degerini sor.50 alti erkek ustu kiz diyolar.bi fikir yurutebilirsi en azindan
benim erkek ozaman :) kardesımde eylul dogumlu erkekEşim erkek diyordu zaten eylülde doğanlar erkek nisanda doğanlar kız oluyormuş onun yeğenleri hepsi öyle olmuş
daha gebelik yokken bile eşim diyordu eylülde doğan erkek olur bizimde olsa erkek olacak hamile olduğumu öğrendiğimizden beri erkek diyordu tuttu eşimde eylülde doğmuş 10 12 filan yiğeni var eylül doğmlubenim erkek ozaman :) kardesımde eylul dogumlu erkek
Bizim doktorlar agiz birligi etmis gibi hepimizinkini erkege benzettiler.bu ne ya.cidden erkek senesi galiba.Erkeğe benziyo dedi dr
1 hafta ilerde gidiyo bu takvim.ama benimki dogru.son adet tarihime gore 24 eylul de dogum yapmam lazimdi.daha sonra doktor bebek bi hafta buyuk diye 18 eylule cekti.ben de duzeltemedim burdan.ama sonra vazgectim tam hafta atladigim gun burda da ayni oluyoKızlar 13+1 Haftadayiz ama bugun14.hafta diye gösteriyor profil de.neden acaba
16 hafta da gec ya catlar insan.ikili test sonucunu gorebiliyosan ona bak bakalim.o zaman anlariz beklemezsin o kadar hafta daha.Rabbim gonlune gore versin canimCanımm bu sağ sol durumu doğru değil heralde ya benim cinsiyeti hala öğrenemedik :) 16.haftada kontrolde belli olucak dedi kız heralde benimki :) :)
Benimde oyle.kontrolde doktor hep sag kasigima koydu cihazi.bence pek dogru degil ya bu sag sol olayi.netten baktim biraz kimi kiz oldu demis kimi erkek .eevt cnm ultrsn fotosunu karnııma koydum baktım hep sagda duruo zaten bnm hep sag kasıklarım agrıodu sonra bebık ortalara gectııı
aynen cnm heralde bırılerı bı ara tahmın etmek ısterken öle dedıı ne dıcem sana yaa akıntın varmı bnm ıc camasrmm sarımtırak iz oluo hep yaa idrarımda kokuo sankı aradaBenimde oyle.kontrolde doktor hep sag kasigima koydu cihazi.bence pek dogru degil ya bu sag sol olayi.netten baktim biraz kimi kiz oldu demis kimi erkek .
Bizde aldırmicaz elbette her yaptıran da sıkıntı çıkarsa aldiririz kafasıyla yaptırmıyor. Bebeğin sağlık dokumani gibi bişey ikili tarama herhangi bi rahatsızlığı da ortaya çıkabiliyormus. Risk çıktığında evet sıvı alınıyor mecburen kesin sonuç almak için. Bu da maliyeti yüksek ve düşük tehlikesi olan birşey. İnsanın içi rahatlıyor ben yaptirmasaydim doğumda öyle karşıma çıksaydı daha büyük şok olurdu. En azından şimdiden öğrenirim. Çok şükür bizde de usg de bi sıkıntı çıkmadı kan da da yüksek. İhtimal bi sıkıntı çıkmaz dedi doktorum. Allah herkesin evladını sağ salim bağışlasınbizim kaç secenek sunda dowsendrımu için sadece usd ye girdik bi sıkıntı çıksada aldırmayacağımız için gerek duymadık eşim istemedi bizim dr amerikadan bahsetti sanki amerikaye gönderiliyo kan ondan sordum
Napalım canım ya beklicez artık :) 1 ay daha :) ikili test sonucuma göre nasıl öğrenebilirim ki :)16 hafta da gec ya catlar insan.ikili test sonucunu gorebiliyosan ona bak bakalim.o zaman anlariz beklemezsin o kadar hafta daha.Rabbim gonlune gore versin canim
Anin ama allah korusun bi sıkıntı çıkarsa doğuma kadar onunla anne baba nasıl başederBizde aldırmicaz elbette her yaptıran da sıkıntı çıkarsa aldiririz kafasıyla yaptırmıyor. Bebeğin sağlık dokumani gibi bişey ikili tarama herhangi bi rahatsızlığı da ortaya çıkabiliyormus. Risk çıktığında evet sıvı alınıyor mecburen kesin sonuç almak için. Bu da maliyeti yüksek ve düşük tehlikesi olan birşey. İnsanın içi rahatlıyor ben yaptirmasaydim doğumda öyle karşıma çıksaydı daha büyük şok olurdu. En azından şimdiden öğrenirim. Çok şükür bizde de usg de bi sıkıntı çıkmadı kan da da yüksek. İhtimal bi sıkıntı çıkmaz dedi doktorum. Allah herkesin evladını sağ salim bağışlasın
Allahim korusun canım orası öyle tabii. Ama ne gelirse Allâh tan gelir dua edelim bol bol. Şimdi testte iyi çıksa bile sonradan da sıkıntı çıkabilir hiç bilemeyiz ki..Anin ama allah korusun bi sıkıntı çıkarsa doğuma kadar onunla anne baba nasıl başeder
Yanma ve akıntıda koku iyi değil bence dr araaynen cnm heralde bırılerı bı ara tahmın etmek ısterken öle dedıı ne dıcem sana yaa akıntın varmı bnm ıc camasrmm sarımtırak iz oluo hep yaa idrarımda kokuo sankı arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?