2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Eşim erkek diyordu zaten eylülde doğanlar erkek nisanda doğanlar kız oluyormuş onun yeğenleri hepsi öyle olmuş

Q
benim erkek ozaman :) kardesımde eylul dogumlu erkek
daha gebelik yokken bile eşim diyordu eylülde doğan erkek olur bizimde olsa erkek olacak hamile olduğumu öğrendiğimizden beri erkek diyordu tuttu eşimde eylülde doğmuş 10 12 filan yiğeni var eylül doğmlu

Erkeğe benziyo dedi dr
Bizim doktorlar agiz birligi etmis gibi hepimizinkini erkege benzettiler.bu ne ya.cidden erkek senesi galiba.
Bu arada ben de eylul dogumluyum canim.bence esinin varsayimu pek dogru degil gibi geldi bana.hayirli evlat olsunlar da gerisi bos.

Kızlar 13+1 Haftadayiz ama bugun14.hafta diye gösteriyor profil de.neden acaba
1 hafta ilerde gidiyo bu takvim.ama benimki dogru.son adet tarihime gore 24 eylul de dogum yapmam lazimdi.daha sonra doktor bebek bi hafta buyuk diye 18 eylule cekti.ben de duzeltemedim burdan.ama sonra vazgectim tam hafta atladigim gun burda da ayni oluyo

Canımm bu sağ sol durumu doğru değil heralde ya benim cinsiyeti hala öğrenemedik :) 16.haftada kontrolde belli olucak dedi kız heralde benimki :) :)
16 hafta da gec ya catlar insan.ikili test sonucunu gorebiliyosan ona bak bakalim.o zaman anlariz beklemezsin o kadar hafta daha.Rabbim gonlune gore versin canim

eevt cnm ultrsn fotosunu karnııma koydum baktım hep sagda duruo zaten bnm hep sag kasıklarım agrıodu sonra bebık ortalara gectııı
Benimde oyle.kontrolde doktor hep sag kasigima koydu cihazi.bence pek dogru degil ya bu sag sol olayi.netten baktim biraz kimi kiz oldu demis kimi erkek .

Benimde oyle.kontrolde doktor hep sag kasigima koydu cihazi.bence pek dogru degil ya bu sag sol olayi.netten baktim biraz kimi kiz oldu demis kimi erkek .
aynen cnm heralde bırılerı bı ara tahmın etmek ısterken öle dedıı ne dıcem sana yaa akıntın varmı bnm ıc camasrmm sarımtırak iz oluo hep yaa idrarımda kokuo sankı arada

Bizde aldırmicaz elbette her yaptıran da sıkıntı çıkarsa aldiririz kafasıyla yaptırmıyor. Bebeğin sağlık dokumani gibi bişey ikili tarama herhangi bi rahatsızlığı da ortaya çıkabiliyormus. Risk çıktığında evet sıvı alınıyor mecburen kesin sonuç almak için. Bu da maliyeti yüksek ve düşük tehlikesi olan birşey. İnsanın içi rahatlıyor ben yaptirmasaydim doğumda öyle karşıma çıksaydı daha büyük şok olurdu. En azından şimdiden öğrenirim. Çok şükür bizde de usg de bi sıkıntı çıkmadı kan da da yüksek. İhtimal bi sıkıntı çıkmaz dedi doktorum. Allah herkesin evladını sağ salim bağışlasın

16 hafta da gec ya catlar insan.ikili test sonucunu gorebiliyosan ona bak bakalim.o zaman anlariz beklemezsin o kadar hafta daha.Rabbim gonlune gore versin canim
Napalım canım ya beklicez artık :) 1 ay daha :) ikili test sonucuma göre nasıl öğrenebilirim ki :)

Anin ama allah korusun bi sıkıntı çıkarsa doğuma kadar onunla anne baba nasıl başeder

Anin ama allah korusun bi sıkıntı çıkarsa doğuma kadar onunla anne baba nasıl başeder
Allahim korusun canım orası öyle tabii. Ama ne gelirse Allâh tan gelir dua edelim bol bol. Şimdi testte iyi çıksa bile sonradan da sıkıntı çıkabilir hiç bilemeyiz ki..

aynen cnm heralde bırılerı bı ara tahmın etmek ısterken öle dedıı ne dıcem sana yaa akıntın varmı bnm ıc camasrmm sarımtırak iz oluo hep yaa idrarımda kokuo sankı arada
Yanma ve akıntıda koku iyi değil bence dr ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…