2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Maşallah canım, aynı sağlıkla kucağınıza alın inşallah prensesinizi. Çoğumuza erkek dediler seninki kızmış:) Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Benim de oluyo canim.aksam karnim sisiyo hah cikti derken karnim sabah bi bakiyorum dumduz olmus yine

Canim ben de suana kadar hic kilo almadim bugun 13+5im.korkma bu aylarda kilo almaman senin avantajina.sonra hizla alacaksin zaten.bebisin kilo alimiyla hic alakasi yok canim.ben ilk dogumumda 10 kilo aldim sadece.oglum 1 ay erken dogmasina ragmen 3 kilonun ustunde dogmustu.merak etme canim bebisin her sekilde besleniyo korkulacak bisey yok

Kizlar bugun sonuclari ogrendim.hersey cok sukur iyi cikti.ozellikle beta hcg yi sordum 70 dedi.galiba benim kizim olcak.nasil uctuk sevincten.sonra icime yine bi kurt dustu.doktor erkege benzetmisti.birde burdaki degerler turkiyedekiyle ayni olmuyo bazen.yine oyleyse diye endiseye dustum.ben yine merak icinde yasamaya devam.

Maşallah canım, hayırlısı olsun.. Onun merakı da çok güzel:)

Doktor erkek
Allah hayirli saglikli evlat versin canim. Cinsiyetin kesinlesmesi icin iki hafta daha bekleyecegiz galiba. Bir sonraki randevuyu bekle, tahlil sonuçlarını bekle, iyi haberlerink bekle ... alkah sabri öğretiyor bize :)

bunu duyduğum iyi oldu teşekkürler...

Doktor erkek

Allah hayirli saglikli evlat versin canim. Cinsiyetin kesinlesmesi icin iki hafta daha bekleyecegiz galiba. Bir sonraki randevuyu bekle, tahlil sonuçlarını bekle, iyi haberlerink bekle ... alkah sabri öğretiyor bize :)
Aynen canim cok haklisin

Maşallah canım, hayırlısı olsun.. Onun merakı da çok güzel:)
Canim aynen oyle ama iste etraftan kafami cok karistirdiklari icin daha cok merak ediyorum.ilkinde boyle degildim.esimin ailesinde hic kiz cocuk yok nerdeyse.hep erkek.simdi bana da senin de kizin olmiycak falan dedikleri icin merakim artiyo.hatta bu sonucu paylastim gorumcelerimle falan galiba kiz test sonucu farklilik gostermezse diye.acayip bozuldular sevinmediler.sanki ne fark eder kiz erkek.onlar kendilerini benim de kizim olmiycak diye avuttuklari icin suan acayip baski altindayim.o nedenle merak tavan yapti bende.yoksa benim icin hic onemi yok hayirli bi evlat olup saglikli olduktan sonra

Allah Allaah, ne kadar yanlış düşünceler, davranışlar. Kim nasıl düşünürse Allah karşılığını elbet verir onlar anlasa da anlamasa da. Aynen canım hiç önemi yok tabi sağlıklı hayırlı olduktan sonra.. Boşver canım, kaale bile alma kıskançları. Ay kusura bakma bana demişler gibi sinir oldum.
Ne olursa, nasıl olursa olsun iyi niyetli, destek olmak lazım..

Merhaba arkadaşlar uzun zamandir yazamıyorum herkez cinsiyetleri ogrenmis maşallah cok sevindm bende persembe gittim doktor erkek dedi ama net konusmak icin 1 ay daha bekleyelim dedi bende hep kız ümidiyle gitmisdim rabbim hayirlisini versin ne diyelim artik kısmet bu arada bende hala bulantilar kusmalar son gaz devam hala yemeklerin kokusuna tahammül edemiyorum ona da bi alissam baska birsey istemiorum ve kilo vermeye devam ediyorum

Hayırlısı olsun canım AllAh sağlık versin. Ben de yiyemiyorum henüz her şeyi. Napıcaz ya senin haftalarında geçiyo diyolardı

Benim çocuk yok daha dr erkeğe benzeti bendede aynı şey senin kızın olmaz filan eşimin tarafı hep erkek bi abisi 5 erkek kız olmadı diğerinin 2 erkek kız yok diğerinin 4 erkek 1 kız benide korkutular ben kızları çok seviyorum çok istiyorm da kısmet

Merhaba kızlar bende 12+4 günlük hamileyim sizler cinsiyeti ne Zaman öğrendiniz meraktan çatlatacağım ilk gebeliğim sağlıklı olsun gerısı önemli değil de şimdiden başladım ufaktan almaya dayanamıyorum. Pazartesı kontrolüm var doktorum 11+6 da erkeğe benziyor demişti sizler ne Zaman öğrendiniz

11+0 da ögrendım ben sayılır ikili testtee uzmn dr erkekk buyuk ıhtımalle dedi dün de 12+0 dıkk pipisini gördükkk tescilledık cınsıyetı

11+0 da ögrendım ben sayılır ikili testtee uzmn dr erkekk buyuk ıhtımalle dedi dün de 12+0 dıkk pipisini gördükkk tescilledık cınsıyetı
Bende çok merak ediyorum kontroldeyken doktor erkeğe benziyor dediğinde eşim diyor ki ben gördüm zaten pipisini felan dedim bak kız olur sonra görürsün pipiyi bende kız istiyorum bakalım allahım sağlıklı bır şekilde Nasıp etsin de

çikolata ye bırdahakıne gıderkenn bebek hareketlı oluyo banada cıkolata ye gel demıslerdı valla cnm bızım gönlumzdende kız gecıodu ama saglıklı olsnda hıc mühim degıl ınan ki

Tamam kuzum aynen öyle saglıklıca doğsunda bebişlerimiz
aynenn öyle canım tam ultrasona bes on dk kala cıkolata yedım ben kıpır kıpırr oluo hemenn acıo heryerını gösterıo hem bu arada erkek bebekler 3. ayda kendını gösterıo kız bebekler göstermio bu senede zaten erkek bebek senesi heralde herkessın erkek bebegı olucakk

Bakalım gecen gittiğimde yemek yedim ardından gıttık kontrole bebeğimin fotosunu almak için bayagı beklemişti doktorum o kadar hareketliydi bu sefer de çikolata yer giderim insallah gösterir bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…