Maşallah canım, aynı sağlıkla kucağınıza alın inşallah prensesinizi. Çoğumuza erkek dediler seninki kızmış:) Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinMerhaba arkadaslar
Bugun doktora gittik ense kalınlığında baktı çok şükür normal. Kan tahlili sonucunu da pazartesi öğreneceğiz.
Bir de kız olma olasılığı yüksek dedi. 2 hafta sonra daha net soyleyebilirim dedi. Herkes buraya guzel hayirli haberlerini yazar insallah: )
Benim de oluyo canim.aksam karnim sisiyo hah cikti derken karnim sabah bi bakiyorum dumduz olmus yineKızlar bu ara çok gazım olmaya başladı, 5 aylık gibi şişiyo karnım, ağrı yapıyo. Üşütmüyorum diye düşünüyorum ama.. Var mı sizde de böyle durumlar? Üst düğmem açık geziyorum valla
Canim ben de suana kadar hic kilo almadim bugun 13+5im.korkma bu aylarda kilo almaman senin avantajina.sonra hizla alacaksin zaten.bebisin kilo alimiyla hic alakasi yok canim.ben ilk dogumumda 10 kilo aldim sadece.oglum 1 ay erken dogmasina ragmen 3 kilonun ustunde dogmustu.merak etme canim bebisin her sekilde besleniyo korkulacak bisey yokSelam herkese, son gelişmelerin 2.'siyle devam ediyorum:
- 14 + 3'teyim bugün. Henüz sadece 1 kilo aldım. Bu duruma biraz üzülüyorum açıkçası. Sürekli ama sürekli yemek yiyorum ve öyle aşırı hareketim de yok ama kilo alamıyorum. Önümüzdeki aylara bakacağız artık... Bebek tam gelişiyor mu emin olamıyorum o yüzden. Doktor kontrolünde belli olacak (ki nisan sonunda gideceğim ona da 20. haftamda, hem cinsiyet hem de detaylı ultrason için)
- 1,5-2 saatte bir deli gibi acıkıyorum ve gerçekten gün boyu yemek yeme ihtiyacı hissediyorum. Tatlılar midemi bulandırıyor, tercihim tuzlu yemeklerden yana. Meyve de açmıyor artık beni. Peynir, ayran, et, pilav, çorba, sebze, kuruyemiş vs. gibi tuzlulara gidiyor elim hep. Süt bile midemi bulandırıyor hafif tatlı olmasından dolayı.
- 1 haftadır çok halsiz ve enerjisiz hissediyorum. Bulantım yok ama yemeklerden sonra ağzım zehir gibi oluyor, o yüzden sürekli yediğim bir şeyin tadını bastırsın diye başka bir şey yiyorum ya da içiyorum. Kötü bir kısırdöngüye girdim... Ki bir aydır böyle... Geçer mi bu durum bilmiyorum...
Şimdilik böyle sevgili anneler, sizde durum nedir? Var mı benzer şeyler yaşayan?
Maşallah canım, hayırlısı olsun.. Onun merakı da çok güzel:)Kizlar bugun sonuclari ogrendim.hersey cok sukur iyi cikti.ozellikle beta hcg yi sordum 70 dedi.galiba benim kizim olcak.nasil uctuk sevincten.sonra icime yine bi kurt dustu.doktor erkege benzetmisti.birde burdaki degerler turkiyedekiyle ayni olmuyo bazen.yine oyleyse diye endiseye dustum.ben yine merak icinde yasamaya devam.
Doktor erkekKizlar bugun sonuclari ogrendim.hersey cok sukur iyi cikti.ozellikle beta hcg yi sordum 70 dedi.galiba benim kizim olcak.nasil uctuk sevincten.sonra icime yine bi kurt dustu.doktor erkege benzetmisti.birde burdaki degerler turkiyedekiyle ayni olmuyo bazen.yine oyleyse diye endiseye dustum.ben yine merak icinde yasamaya devam.
Allah hayirli saglikli evlat versin canim. Cinsiyetin kesinlesmesi icin iki hafta daha bekleyecegiz galiba. Bir sonraki randevuyu bekle, tahlil sonuçlarını bekle, iyi haberlerink bekle ... alkah sabri öğretiyor bize :)Kizlar bugun sonuclari ogrendim.hersey cok sukur iyi cikti.ozellikle beta hcg yi sordum 70 dedi.galiba benim kizim olcak.nasil uctuk sevincten.sonra icime yine bi kurt dustu.doktor erkege benzetmisti.birde burdaki degerler turkiyedekiyle ayni olmuyo bazen.yine oyleyse diye endiseye dustum.ben yine merak icinde yasamaya devam.
Canim ben de suana kadar hic kilo almadim bugun 13+5im.korkma bu aylarda kilo almaman senin avantajina.sonra hizla alacaksin zaten.bebisin kilo alimiyla hic alakasi yok canim.ben ilk dogumumda 10 kilo aldim sadece.oglum 1 ay erken dogmasina ragmen 3 kilonun ustunde dogmustu.merak etme canim bebisin her sekilde besleniyo korkulacak bisey yok
Aynen canim cok haklisinDoktor erkek
Allah hayirli saglikli evlat versin canim. Cinsiyetin kesinlesmesi icin iki hafta daha bekleyecegiz galiba. Bir sonraki randevuyu bekle, tahlil sonuçlarını bekle, iyi haberlerink bekle ... alkah sabri öğretiyor bize :)
Canim aynen oyle ama iste etraftan kafami cok karistirdiklari icin daha cok merak ediyorum.ilkinde boyle degildim.esimin ailesinde hic kiz cocuk yok nerdeyse.hep erkek.simdi bana da senin de kizin olmiycak falan dedikleri icin merakim artiyo.hatta bu sonucu paylastim gorumcelerimle falan galiba kiz test sonucu farklilik gostermezse diye.acayip bozuldular sevinmediler.sanki ne fark eder kiz erkek.onlar kendilerini benim de kizim olmiycak diye avuttuklari icin suan acayip baski altindayim.o nedenle merak tavan yapti bende.yoksa benim icin hic onemi yok hayirli bi evlat olup saglikli olduktan sonraMaşallah canım, hayırlısı olsun.. Onun merakı da çok güzel:)
Allah Allaah, ne kadar yanlış düşünceler, davranışlar. Kim nasıl düşünürse Allah karşılığını elbet verir onlar anlasa da anlamasa da. Aynen canım hiç önemi yok tabi sağlıklı hayırlı olduktan sonra.. Boşver canım, kaale bile alma kıskançları. Ay kusura bakma bana demişler gibi sinir oldum.Canim aynen oyle ama iste etraftan kafami cok karistirdiklari icin daha cok merak ediyorum.ilkinde boyle degildim.esimin ailesinde hic kiz cocuk yok nerdeyse.hep erkek.simdi bana da senin de kizin olmiycak falan dedikleri icin merakim artiyo.hatta bu sonucu paylastim gorumcelerimle falan galiba kiz test sonucu farklilik gostermezse diye.acayip bozuldular sevinmediler.sanki ne fark eder kiz erkek.onlar kendilerini benim de kizim olmiycak diye avuttuklari icin suan acayip baski altindayim.o nedenle merak tavan yapti bende.yoksa benim icin hic onemi yok hayirli bi evlat olup saglikli olduktan sonra
Hayırlısı olsun canım AllAh sağlık versin. Ben de yiyemiyorum henüz her şeyi. Napıcaz ya senin haftalarında geçiyo diyolardıMerhaba arkadaşlar uzun zamandir yazamıyorum herkez cinsiyetleri ogrenmis maşallah cok sevindm bende persembe gittim doktor erkek dedi ama net konusmak icin 1 ay daha bekleyelim dedi bende hep kız ümidiyle gitmisdim rabbim hayirlisini versin ne diyelim artik kısmet bu arada bende hala bulantilar kusmalar son gaz devam hala yemeklerin kokusuna tahammül edemiyorum ona da bi alissam baska birsey istemiorum ve kilo vermeye devam ediyorum
Benim çocuk yok daha dr erkeğe benzeti bendede aynı şey senin kızın olmaz filan eşimin tarafı hep erkek bi abisi 5 erkek kız olmadı diğerinin 2 erkek kız yok diğerinin 4 erkek 1 kız benide korkutular ben kızları çok seviyorum çok istiyorm da kısmetCanim aynen oyle ama iste etraftan kafami cok karistirdiklari icin daha cok merak ediyorum.ilkinde boyle degildim.esimin ailesinde hic kiz cocuk yok nerdeyse.hep erkek.simdi bana da senin de kizin olmiycak falan dedikleri icin merakim artiyo.hatta bu sonucu paylastim gorumcelerimle falan galiba kiz test sonucu farklilik gostermezse diye.acayip bozuldular sevinmediler.sanki ne fark eder kiz erkek.onlar kendilerini benim de kizim olmiycak diye avuttuklari icin suan acayip baski altindayim.o nedenle merak tavan yapti bende.yoksa benim icin hic onemi yok hayirli bi evlat olup saglikli olduktan sonra
11+0 da ögrendım ben sayılır ikili testtee uzmn dr erkekk buyuk ıhtımalle dedi dün de 12+0 dıkk pipisini gördükkk tescilledık cınsıyetıMerhaba kızlar bende 12+4 günlük hamileyim sizler cinsiyeti ne Zaman öğrendiniz meraktan çatlatacağım ilk gebeliğim sağlıklı olsun gerısı önemli değil de şimdiden başladım ufaktan almaya dayanamıyorum. Pazartesı kontrolüm var doktorum 11+6 da erkeğe benziyor demişti sizler ne Zaman öğrendiniz
11+0 da ögrendım ben sayılır ikili testtee uzmn dr erkekk buyuk ıhtımalle dedi dün de 12+0 dıkk pipisini gördükkk tescilledık cınsıyetı
çikolata ye bırdahakıne gıderkenn bebek hareketlı oluyo banada cıkolata ye gel demıslerdı valla cnm bızım gönlumzdende kız gecıodu ama saglıklı olsnda hıc mühim degıl ınan kiBende çok merak ediyorum kontroldeyken doktor erkeğe benziyor dediğinde eşim diyor ki ben gördüm zaten pipisini felan dedim bak kız olur sonra görürsün pipiyi bende kız istiyorum bakalım allahım sağlıklı bır şekilde Nasıp etsin de
Tamam kuzum aynen öyle saglıklıca doğsunda bebişlerimizçikolata ye bırdahakıne gıderkenn bebek hareketlı oluyo banada cıkolata ye gel demıslerdı valla cnm bızım gönlumzdende kız gecıodu ama saglıklı olsnda hıc mühim degıl ınan ki
aynenn öyle canım tam ultrasona bes on dk kala cıkolata yedım ben kıpır kıpırr oluo hemenn acıo heryerını gösterıo hem bu arada erkek bebekler 3. ayda kendını gösterıo kız bebekler göstermio bu senede zaten erkek bebek senesi heralde herkessın erkek bebegı olucakkTamam kuzum aynen öyle saglıklıca doğsunda bebişlerimiz
Bakalım gecen gittiğimde yemek yedim ardından gıttık kontrole bebeğimin fotosunu almak için bayagı beklemişti doktorum o kadar hareketliydi bu sefer de çikolata yer giderim insallah gösterir bebişimaynenn öyle canım tam ultrasona bes on dk kala cıkolata yedım ben kıpır kıpırr oluo hemenn acıo heryerını gösterıo hem bu arada erkek bebekler 3. ayda kendını gösterıo kız bebekler göstermio bu senede zaten erkek bebek senesi heralde herkessın erkek bebegı olucakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?