bende hep erkek hıssedıodmm doktrda buyuk ıhtımal erkek dedı zaten erkek beekler 3. ayda kendını gosterıomus bnm esımde oglusum dıe gezıo ortalıktaBüyük ihtimal erkek diyo eşim oğluşum olcak diye şarkılar söylüyo da bakalım ben daha garanticihim. 1 ay sonra ne diyecek bakalım
Çoğumuzun oğluşu olucak gibi görünüyo.bakalım değişecek mi? Hayırlısıyla kucaklarımıza alalım da...bende hep erkek hıssedıodmm doktrda buyuk ıhtımal erkek dedı zaten erkek beekler 3. ayda kendını gosterıomus bnm esımde oglusum dıe gezıo ortalıkta
aynenn hayrlısyla saglıkla kucagımıza alalım bende baska bısey ıstemıorm bu sene erkek senesı dıolar zaten kımı görsem hep erkekÇoğumuzun oğluşu olucak gibi görünüyo.bakalım değişecek mi? Hayırlısıyla kucaklarımıza alalım da...
Canim ben sana soyledim ya.beta hcg degerin 50 nin altinda.buyuk bi ihtimal erkek.ikili testte deger 50 ustu olursa kiz alti olursa erkek diyolarBenimde 12+6 :) Allah saglıcakla kucağmza almayi nasip eder inş. Banada cinsiyet hakknda bisey demedi . kan sonucuna gitcem inş. Ozman soyler
Bence de.ama kiz olursa da hic fena olmaz benim icin.bi oglum var.ama erkek hissediyorum bende.sevindim senin adina canim.sen de erkek hissediyodun galibaaynenn hayrlısyla saglıkla kucagımıza alalım bende baska bısey ıstemıorm bu sene erkek senesı dıolar zaten kımı görsem hep erkek
Aynen bence de.herkesinkini erkege benzetmis doktorlar.bakalim kimin kizi olcakÇoğumuzun oğluşu olucak gibi görünüyo.bakalım değişecek mi? Hayırlısıyla kucaklarımıza alalım da...
Olabilir canim ama esim bikac gun daha bekleyelim deyince tamam dedim bende.gerci hic merakta etmiyorumCanım ben 11 inde gitmiştim. Bana da 10 gün sonra ara dediler. Bugün aradım öğrendim sonucu. Seninki de çıkmış olabilir..
Biraz israr et canim merak ediyosan.yada ikili testte beta hcg degerini sor.50 alti erkek ustu kiz diyolar.bi fikir yurutebilirsi en azindanİyi bi doktor ama herşyi iyi ams cinsiteti söylemedi işte ultrasonu da iyi foto veriyo sidi veriyo ama söylemiyor
ya :) herkes erkek diyo zaten . Allah sağlıklısını nasip etsin ya hiç ö . değilCanim ben sana soyledim ya.beta hcg degerin 50 nin altinda.buyuk bi ihtimal erkek.ikili testte deger 50 ustu olursa kiz alti olursa erkek diyolar
ben hep erkekk dıodum cnm evetBence de.ama kiz olursa da hic fena olmaz benim icin.bi oglum var.ama erkek hissediyorum bende.sevindim senin adina canim.sen de erkek hissediyodun galiba
Bebek sag tarafinda miydi canim?ben hep erkekk dıodum cnm evet
Benimkini söylemedi doktor ya çok merak ediyorumÇoğumuzun oğluşu olucak gibi görünüyo.bakalım değişecek mi? Hayırlısıyla kucaklarımıza alalım da...
Zeka testiymis genelde herkese yapılıyor bi zararı yok kesin sonuçta bazen vermiyor yani öylesine bi test işte sürekli aynı doktora gidiyorum istediği tahlilleri yaptırıyorumKa
inş kan niye veriliyor ki ben vermedin sadece usg ye baktı herşy yolunda dedi bi kaç şey daha dedi yok dedik eşimle gerek duymadık rabbim sağlıklı hayırlı evlat verdin inş cümlemize
Benim doktorum hiç söylemedi 16.haftada kontrolumuz var sanırım ben erkek derken kız olcak benim bebiş :)Günaydın kızlar bende haftaya gideceğim 2 li test için ben baştan beri erkek hissediyorum ama hiç fark etmez sağlıklı olsunda:) ama sanırım annelerin içine doğuyor benim hamile arkadaşlarımdan erkek bebek bekleyenlere doktorlar 12.haftada söylemişler bakalım hayırlısı artık merak etmek de güzel
Canımm bu sağ sol durumu doğru değil heralde ya benim cinsiyeti hala öğrenemedik :) 16.haftada kontrolde belli olucak dedi kız heralde benimki :) :)Bebek sag tarafinda miydi canim?
eevt cnm ultrsn fotosunu karnııma koydum baktım hep sagda duruo zaten bnm hep sag kasıklarım agrıodu sonra bebık ortalara gectıııBebek sag tarafinda miydi canim?
bizim kaç secenek sunda dowsendrımu için sadece usd ye girdik bi sıkıntı çıksada aldırmayacağımız için gerek duymadık eşim istemedi bizim dr amerikadan bahsetti sanki amerikaye gönderiliyo kan ondan sordumZeka testiymis genelde herkese yapılıyor bi zararı yok kesin sonuçta bazen vermiyor yani öylesine bi test işte sürekli aynı doktora gidiyorum istediği tahlilleri yaptırıyorum
Kızlar sağ sol inanmayın hurafe hepsi benim karnimda ölen bebeğm soldaydı ve erkekti bu sağda ama bilmiyorum kısmet sağ sol farketmiyorCanımm bu sağ sol durumu doğru değil heralde ya benim cinsiyeti hala öğrenemedik :) 16.haftada kontrolde belli olucak dedi kız heralde benimki :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?