2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Büyük ihtimal erkek diyo eşim oğluşum olcak diye şarkılar söylüyo da bakalım ben daha garanticihim. 1 ay sonra ne diyecek bakalım
bende hep erkek hıssedıodmm doktrda buyuk ıhtımal erkek dedı zaten erkek beekler 3. ayda kendını gosterıomus bnm esımde oglusum dıe gezıo ortalıkta

Bende bugün ikili test için gittim çok şükür ense kalınlığı filan normal çıktı.ben 11+2yim sanıyordum ama doktor 12+2dedi.cinsiyetinide büyük ihtimal erkek dedi.bakalım artık 10gün sonra gittiğimde yine sorucam cinsiyetini emin olana kadar

Benimde 12+6 :) Allah saglıcakla kucağmza almayi nasip eder inş. Banada cinsiyet hakknda bisey demedi . kan sonucuna gitcem inş. Ozman soyler
Canim ben sana soyledim ya.beta hcg degerin 50 nin altinda.buyuk bi ihtimal erkek.ikili testte deger 50 ustu olursa kiz alti olursa erkek diyolar

aynenn hayrlısyla saglıkla kucagımıza alalım bende baska bısey ıstemıorm bu sene erkek senesı dıolar zaten kımı görsem hep erkek
Bence de.ama kiz olursa da hic fena olmaz benim icin.bi oglum var.ama erkek hissediyorum bende.sevindim senin adina canim.sen de erkek hissediyodun galiba

Canım ben 11 inde gitmiştim. Bana da 10 gün sonra ara dediler. Bugün aradım öğrendim sonucu. Seninki de çıkmış olabilir..
Olabilir canim ama esim bikac gun daha bekleyelim deyince tamam dedim bende.gerci hic merakta etmiyorum

İyi bi doktor ama herşyi iyi ams cinsiteti söylemedi işte ultrasonu da iyi foto veriyo sidi veriyo ama söylemiyor
Biraz israr et canim merak ediyosan.yada ikili testte beta hcg degerini sor.50 alti erkek ustu kiz diyolar.bi fikir yurutebilirsi en azindan

Günaydın kızlar bende haftaya gideceğim 2 li test için ben baştan beri erkek hissediyorum ama hiç fark etmez sağlıklı olsunda:) ama sanırım annelerin içine doğuyor benim hamile arkadaşlarımdan erkek bebek bekleyenlere doktorlar 12.haftada söylemişler bakalım hayırlısı artık merak etmek de güzel

Ka

inş kan niye veriliyor ki ben vermedin sadece usg ye baktı herşy yolunda dedi bi kaç şey daha dedi yok dedik eşimle gerek duymadık rabbim sağlıklı hayırlı evlat verdin inş cümlemize
Zeka testiymis genelde herkese yapılıyor bi zararı yok kesin sonuçta bazen vermiyor yani öylesine bi test işte sürekli aynı doktora gidiyorum istediği tahlilleri yaptırıyorum

Benim doktorum hiç söylemedi 16.haftada kontrolumuz var sanırım ben erkek derken kız olcak benim bebiş :)

Zeka testiymis genelde herkese yapılıyor bi zararı yok kesin sonuçta bazen vermiyor yani öylesine bi test işte sürekli aynı doktora gidiyorum istediği tahlilleri yaptırıyorum
bizim kaç secenek sunda dowsendrımu için sadece usd ye girdik bi sıkıntı çıksada aldırmayacağımız için gerek duymadık eşim istemedi bizim dr amerikadan bahsetti sanki amerikaye gönderiliyo kan ondan sordum

Canımm bu sağ sol durumu doğru değil heralde ya benim cinsiyeti hala öğrenemedik :) 16.haftada kontrolde belli olucak dedi kız heralde benimki :) :)
Kızlar sağ sol inanmayın hurafe hepsi benim karnimda ölen bebeğm soldaydı ve erkekti bu sağda ama bilmiyorum kısmet sağ sol farketmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…