- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 38
Ama Akıntı normal doktorum söyledi akıntıyı izleyen yanma ve koku enfeksyn belirtileriYanma ve akıntıda koku iyi değil bence dr ara
ıdrar tahlılı verıcem yarın ıns sonucla beraber doktoruma gıdıcem randevu aldım yanma yok taa bakalım süphelenıorm gebelıkde enfeksıon rısklı allah korusn bol su içinYanma ve akıntıda koku iyi değil bence dr ara
Ebru67 kendi test sonucunu paylasmisti bikac sayfa once.ve hastanenin sitesinden aldigini soylemisti canim.belki sende bulabilirsin.bi bak istersen.bizim burda gozukmuyo.o test sonucuna gore beta hcg 50 alti erkek,ustu kiz demek oluyoNapalım canım ya beklicez artık :) 1 ay daha :) ikili test sonucuma göre nasıl öğrenebilirim ki :)
Yaptirdim ben canim 10 gun falan oldu.sonucu ogrenmek icin arayin dediler ama aramadik henuz belki yarin ararim.valla ben ne testi yaptirdigimi da anlamadim acikcasi.pazar gunune denk gelmisti benim ultrason kontrolum.doktor hersey yolunda dedi.kan testlerini yaptirmak icin bizi kan bolumune gonderdi.pazar gunu kan alinan yer kapali oldugu icin dogumhane bolumunde aldilar ama ne kan alma.aptal bi stajer denk geldi.onundeki kagida bakmiyo bana hangi testleri yapacaz diye soruyo.onune koydum bak burda yaziyo dedim.daha sonra doktor ultrason sonuclari kotu mu cikti diye sordu.Oglum yanimdaydi herhangi bi problemi var mi falan filan.bi an cildirma noktasina geldim sanki doktor kotu bisey soylemiste biz onun icin kan aldirmaya gitmisiz pozisyonuna dustum gibi hissettim.o ara bi hemsire geldi de rahatladim.zaten kani da eksik aldi iki kere de.ciktik bu kez geri aradilar kan eksik alinmis geri gelin diye.doktoru arayip 3 lu test te yapilcakmiydi diye sordular falan.yani tam adamlarina denk geldim o gun.hangi testler yapildi ne oldu ne bitti anlayamadim sinirden.Koton prenses cnm sen ıkılı test yaptrdınmı gecen hafta yaptrdım ben
Canım benim. Hastanenin laboratuvar sonuçları göstermiyor malesef. :) artık inanmıyorum bu sağ sol veya testte düşük değer meselesine. Sadece beklicem bakalım. Herşeyin hayırlısi :)Ebru67 kendi test sonucunu paylasmisti bikac sayfa once.ve hastanenin sitesinden aldigini soylemisti canim.belki sende bulabilirsin.bi bak istersen.bizim burda gozukmuyo.o test sonucuna gore beta hcg 50 alti erkek,ustu kiz demek oluyo
Acaba zonklama zannettigim sey.yanma mi kiArkadaslar benim de son kasigimda zonklama var rahme dogru oluyr neden olur bu ya idrar yolu enfeksiyonun belirtileri ne acaba
Kızlar, 12+1 oldum artık. Son gelişmelerden bahsetmek istiyorum size.
Sizde nedir durumlar, nasıl geçiyor hamileliğiniz?
- Karnım artık yavaş yavaş ortaya çıkmaya, kıyafetler üzerime oturmaya başladı.
- İkili test yaptırmamaya karar verdim, annem de gerek yok diyor, eşim de onaylıyor, sana bırakıyorum kararı diyor.
- Yüzümde, boynumda ve göğsümde küçük kırmızı sivilceler oluştu 2 haftadır ve geçmiyorlar. Kasıklarımdaki ağrılar epey azaldı.
- Yemek yaparken ya da uzun süre (15-20 dk.dan fazla) ayakta kalınca başım dönüyor, tansiyonum düşüyor gibi oluyor. Bulantım nerdeyse yok, yemek hassasiyetim de geçti. Ama nefesim kesiliyor gibi hissediyorum çoğu zaman, sürekli uzanıyorum gün içinde. Yorgun ve halsiz hissediyorum genelde, enerjim yok sanki ne kadar yemek yesem de. Kilo almadım henüz, 1 kilo verdim hatta 12 haftada. Annem, teyzem ve anneannem de hiç bulantı vs. yaşamamış, hepsi kız doğurdular...
- Cinsiyetini tahmin edemiyorum, içime doğan bir şey yok, rüyamda bebek de görmüyorum
alyans testi yaptım göbeğimde ve avuç içimde, yuvarlak dönüyor (kız olacak demekmiş bu). Bakalım, 1-1,5 ay daha sabredeceğim cinsiyet için. Aşırı merak ediyorum...
ıdrar testı verdım cok sukur enfeksıyon fln yokmus bnm ıkılı testımde normal cıkmıstı yaptrdımm gecen hafta bu arada pipiyi görduk bugunYaptirdim ben canim 10 gun falan oldu.sonucu ogrenmek icin arayin dediler ama aramadik henuz belki yarin ararim.valla ben ne testi yaptirdigimi da anlamadim acikcasi.pazar gunune denk gelmisti benim ultrason kontrolum.doktor hersey yolunda dedi.kan testlerini yaptirmak icin bizi kan bolumune gonderdi.pazar gunu kan alinan yer kapali oldugu icin dogumhane bolumunde aldilar ama ne kan alma.aptal bi stajer denk geldi.onundeki kagida bakmiyo bana hangi testleri yapacaz diye soruyo.onune koydum bak burda yaziyo dedim.daha sonra doktor ultrason sonuclari kotu mu cikti diye sordu.Oglum yanimdaydi herhangi bi problemi var mi falan filan.bi an cildirma noktasina geldim sanki doktor kotu bisey soylemiste biz onun icin kan aldirmaya gitmisiz pozisyonuna dustum gibi hissettim.o ara bi hemsire geldi de rahatladim.zaten kani da eksik aldi iki kere de.ciktik bu kez geri aradilar kan eksik alinmis geri gelin diye.doktoru arayip 3 lu test te yapilcakmiydi diye sordular falan.yani tam adamlarina denk geldim o gun.hangi testler yapildi ne oldu ne bitti anlayamadim sinirden.
Bu arada benim de akintilarim var ama sari renk degil.enfeksiyon kapmis olabilirsin.ben ilk hamileligimde yasamistim asiri derecede kasintim olmustu bilmiyodum da hamile oldugumu.eczaneden vajinaya sikilan bi ilac alip kullanmistim hemen gecmisti.korkma kotu bisey oldugunu sanmiyorum.ama sen yine de doktoruna danis her ihtimale karsi
Canım maşallah yiyebiliyosun her şeyi baksana.sen de böyle düşünüyosan ben ne yapayım? Besleniyodur bebek sen merak etme.1 kilo da çok iyi bence, ilerde daha hızlı alıcaksın zAten çok kilo iyi değil. Senin çok kilo alman değil bebeğin gelişimi önemli.Selam herkese, son gelişmelerin 2.'siyle devam ediyorum:
- 14 + 3'teyim bugün. Henüz sadece 1 kilo aldım. Bu duruma biraz üzülüyorum açıkçası. Sürekli ama sürekli yemek yiyorum ve öyle aşırı hareketim de yok ama kilo alamıyorum. Önümüzdeki aylara bakacağız artık... Bebek tam gelişiyor mu emin olamıyorum o yüzden. Doktor kontrolünde belli olacak (ki nisan sonunda gideceğim ona da 20. haftamda, hem cinsiyet hem de detaylı ultrason için)
- 1,5-2 saatte bir deli gibi acıkıyorum ve gerçekten gün boyu yemek yeme ihtiyacı hissediyorum. Tatlılar midemi bulandırıyor, tercihim tuzlu yemeklerden yana. Meyve de açmıyor artık beni. Peynir, ayran, et, pilav, çorba, sebze, kuruyemiş vs. gibi tuzlulara gidiyor elim hep. Süt bile midemi bulandırıyor hafif tatlı olmasından dolayı.
- 1 haftadır çok halsiz ve enerjisiz hissediyorum. Bulantım yok ama yemeklerden sonra ağzım zehir gibi oluyor, o yüzden sürekli yediğim bir şeyin tadını bastırsın diye başka bir şey yiyorum ya da içiyorum. Kötü bir kısırdöngüye girdim... Ki bir aydır böyle... Geçer mi bu durum bilmiyorum...
Şimdilik böyle sevgili anneler, sizde durum nedir? Var mı benzer şeyler yaşayan?
Selam bende sık sık acıkıyorum benimde canım tatlı çekmiyor önceden çok sevmeme rağmen gün boyu halsiz ve uykuluyum bende hemen hemen 1 kilo aldım çok ekmek hamurişi tüketmeyin diyorlar ama hep onlara yöneliyorumSelam herkese, son gelişmelerin 2.'siyle devam ediyorum:
- 14 + 3'teyim bugün. Henüz sadece 1 kilo aldım. Bu duruma biraz üzülüyorum açıkçası. Sürekli ama sürekli yemek yiyorum ve öyle aşırı hareketim de yok ama kilo alamıyorum. Önümüzdeki aylara bakacağız artık... Bebek tam gelişiyor mu emin olamıyorum o yüzden. Doktor kontrolünde belli olacak (ki nisan sonunda gideceğim ona da 20. haftamda, hem cinsiyet hem de detaylı ultrason için)
- 1,5-2 saatte bir deli gibi acıkıyorum ve gerçekten gün boyu yemek yeme ihtiyacı hissediyorum. Tatlılar midemi bulandırıyor, tercihim tuzlu yemeklerden yana. Meyve de açmıyor artık beni. Peynir, ayran, et, pilav, çorba, sebze, kuruyemiş vs. gibi tuzlulara gidiyor elim hep. Süt bile midemi bulandırıyor hafif tatlı olmasından dolayı.
- 1 haftadır çok halsiz ve enerjisiz hissediyorum. Bulantım yok ama yemeklerden sonra ağzım zehir gibi oluyor, o yüzden sürekli yediğim bir şeyin tadını bastırsın diye başka bir şey yiyorum ya da içiyorum. Kötü bir kısırdöngüye girdim... Ki bir aydır böyle... Geçer mi bu durum bilmiyorum...
Şimdilik böyle sevgili anneler, sizde durum nedir? Var mı benzer şeyler yaşayan?
aynısı bendede oluo cnm normal ayaklarını sıkı gynn yan yatt cıkar maya calıss gazını pantolon fln gymee kot ozellıkle sıkan cok gaz yapıo onlar asrıKızlar bu ara çok gazım olmaya başladı, 5 aylık gibi şişiyo karnım, ağrı yapıyo. Üşütmüyorum diye düşünüyorum ama.. Var mı sizde de böyle durumlar? Üst düğmem açık geziyorum valla
İşe gidiyorum canım, yaz olsa şu bol etek filan giycem de sğuk havalar da. Mecbur pantolon giyiyorum, öyle dar kot değil de. Hamile pantolonlarına baktım, çok büyük göbüş kısmı, en az 6-7 aylıkken giyilir. Normaller de dar geliyo, artık büyük beden alayım diyorum. Bi de kendi pantolonlarımdan bikaçını terziye verip hamiş pantolonu yaptırayım diyorum. Göbüş kısmını o kadar büyük yaptırmam, ara dönem için. Tabi inşallah iyi bi terzi bulabilirsem. Netten baktım millet evde kendi yapıyo...aynısı bendede oluo cnm normal ayaklarını sıkı gynn yan yatt cıkar maya calıss gazını pantolon fln gymee kot ozellıkle sıkan cok gaz yapıo onlar asrı
bnm göbegım cıktı pantolon gıyemıyorum bugun ıkı tane salas xl kadıfee esofmn tarzı bısey aldım normalde s-m gıyerım xl aldım düşün nasıl rahatladımm bende yaz gelsınn dıye iple cekıormm rahat rahat efıl efıl seyler gymk ıcınİşe gidiyorum canım, yaz olsa şu bol etek filan giycem de sğuk havalar da. Mecbur pantolon giyiyorum, öyle dar kot değil de. Hamile pantolonlarına baktım, çok büyük göbüş kısmı, en az 6-7 aylıkken giyilir. Normaller de dar geliyo, artık büyük beden alayım diyorum. Bi de kendi pantolonlarımdan bikaçını terziye verip hamiş pantolonu yaptırayım diyorum. Göbüş kısmını o kadar büyük yaptırmam, ara dönem için. Tabi inşallah iyi bi terzi bulabilirsem. Netten baktım millet evde kendi yapıyo...
Çalışınca daha zor oluyo ya, evde bi şekilde idare eder de insan. Ama bol şeyler çok rahat oluyo evet. Neyseki yaza denkgelicek büyük göbüşler, kışın daha zor olurbnm göbegım cıktı pantolon gıyemıyorum bugun ıkı tane salas xl kadıfee esofmn tarzı bısey aldım normalde s-m gıyerım xl aldım düşün nasıl rahatladımm bende yaz gelsınn dıye iple cekıormm rahat rahat efıl efıl seyler gymk ıcın
aynen bende durup durup onu dusunuormm valla bnnm göbekk sımdıden cıktı hemde baya bellı yanı az once akrabam gldi bögebımı görnce sasrdıı bılıo du hamıle oldugumuda erken dıyee ınsan beklemıo maasallah dıyelım anneme cekcem heralde oda öyleydııÇalışınca daha zor oluyo ya, evde bi şekilde idare eder de insan. Ama bol şeyler çok rahat oluyo evet. Neyseki yaza denkgelicek büyük göbüşler, kışın daha zor olur
hayrlı olsun cnm bızde ıkılıtestı atlattık sukur kan sonucunda ınsallah cıkarr tertemızzz bızde bugun kontroldeydık pipimizi görduk bebıkımız erkek :)))Merhaba arkadaslar
Bugun doktora gittik ense kalınlığında baktı çok şükür normal. Kan tahlili sonucunu da pazartesi öğreneceğiz.
Bir de kız olma olasılığı yüksek dedi. 2 hafta sonra daha net soyleyebilirim dedi. Herkes buraya guzel hayirli haberlerini yazar insallah: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?