- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 38
kacncı haftan bn 11+1 de ögrendımm ıkılı test ıcın gırdgm ultrason ayrıntılıydı ve ucuncu ayda genelde erkek beekler gösterıo hemen kendını kız göstermıo pekIsrarla sordum söylemedi eşimde söyleme dedi gerçi belli olmuyormuş kesin değilmiş miş
şuan 12 +5 gunluk çarşamba günü gittimkacncı haftan bn 11+1 de ögrendımm ıkılı test ıcın gırdgm ultrason ayrıntılıydı ve ucuncu ayda genelde erkek beekler gösterıo hemen kendını kız göstermıo pek
şuan 12 +5 gunluk çarşamba günü gittim çarşamba 11 + kaç oluyor ki unuttum
bazı doktrlar bu konuda cekmseerler erken bısey sölemek ıstemıorlar bnm arkadsm suan 24 haftalık hamıle hala ne oldugu bellı degıl cınsıytı göstermıo cocukkkşuan 12 +5 gunluk çarşamba günü gittim
Bizim oyle değil işte dr merak et dedi eşimle iş birliği yaptıbazı doktrlar bu konuda cekmseerler erken bısey sölemek ıstemıorlar bnm arkadsm suan 24 haftalık hamıle hala ne oldugu bellı degıl cınsıytı göstermıo cocukkk
hımm ılgıncc bırdahakı gttgnde sorarsın azcık acındır kendınıBizim oyle değil işte dr merak et dedi eşimle iş birliği yaptıBazı bebekler oyle benim kız kardeşim doğana kadar göstermedi kendini tars dönmüs diyodu dr ama bizim oyle değil işte
17 haftada gel dedi kız eşimde ondan yana laf cimrisi drhımm ılgıncc bırdahakı gttgnde sorarsın azcık acındır kendını
oha yanı 17. haftada herkes söyler ne gıcık doktormuss ıyıkı bnmkı öle degıll17 haftada gel dedi kız eşimde ondan yana laf cimrisi dr
İyi bi doktor ama herşyi iyi ams cinsiteti söylemedi işte ultrasonu da iyi foto veriyo sidi veriyo ama söylemiyoroha yanı 17. haftada herkes söyler ne gıcık doktormuss ıyıkı bnmkı öle degıll
hım o ıyıymıs cd vermıo bnmkisiİyi bi doktor ama herşyi iyi ams cinsiteti söylemedi işte ultrasonu da iyi foto veriyo sidi veriyo ama söylemiyor
Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun dikkat et kendinegrip oldm ccnm cok şiddetli öksürük bogaz sısmesı mıde bulantısı kusma vss 20 gundur hayatım maf olmustu hastanede serum yedım en son kendıme geldm
saol cnmm sende dıkkat ett salgın varCanım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun dikkat et kendine
Evet ya sen de çok sağol canım.Allah korusun hepimizi..saol cnmm sende dıkkat ett salgın var
amın cnm ınsallah cınsıyetı ögrendmıEvet ya sen de çok sağol canım.Allah korusun hepimizi..
Canım ben 11 inde gitmiştim. Bana da 10 gün sonra ara dediler. Bugün aradım öğrendim sonucu. Seninki de çıkmış olabilir..Girdim canim ayin 6 sinda.doktor hersey yolunda demisti.ama kan sonuclarimi almadim.10 gun sonra telefon acin dediler.bikac gun sonra ararim ancak
Büyük ihtimal erkek diyo eşim oğluşum olcak diye şarkılar söylüyo da bakalım ben daha garanticihim. 1 ay sonra ne diyecek bakalımamın cnm ınsallah cınsıyetı ögrendmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?