2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Israrla sordum söylemedi eşimde söyleme dedi gerçi belli olmuyormuş kesin değilmiş miş

Israrla sordum söylemedi eşimde söyleme dedi gerçi belli olmuyormuş kesin değilmiş miş
kacncı haftan bn 11+1 de ögrendımm ıkılı test ıcın gırdgm ultrason ayrıntılıydı ve ucuncu ayda genelde erkek beekler gösterıo hemen kendını kız göstermıo pek

bazı doktrlar bu konuda cekmseerler erken bısey sölemek ıstemıorlar bnm arkadsm suan 24 haftalık hamıle hala ne oldugu bellı degıl cınsıytı göstermıo cocukkk
Bizim oyle değil işte dr merak et dedi eşimle iş birliği yaptı Bazı bebekler oyle benim kız kardeşim doğana kadar göstermedi kendini tars dönmüs diyodu dr ama bizim oyle değil işte

Hayırlı sağlıklı olsun da o kadar kayıptan sonra kız mı erkek mi farketmiyo yeterki olsun kucağımıza alalım o yeter bize ama merak işte

Bizim oyle değil işte dr merak et dedi eşimle iş birliği yaptı Bazı bebekler oyle benim kız kardeşim doğana kadar göstermedi kendini tars dönmüs diyodu dr ama bizim oyle değil işte
hımm ılgıncc bırdahakı gttgnde sorarsın azcık acındır kendını

İnş rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder isteyen herkesede verir amin

grip oldm ccnm cok şiddetli öksürük bogaz sısmesı mıde bulantısı kusma vss 20 gundur hayatım maf olmustu hastanede serum yedım en son kendıme geldm
Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun dikkat et kendine

Benimde 12+6 :) Allah saglıcakla kucağmza almayi nasip eder inş. Banada cinsiyet hakknda bisey demedi . kan sonucuna gitcem inş. Ozman soyler

Girdim canim ayin 6 sinda.doktor hersey yolunda demisti.ama kan sonuclarimi almadim.10 gun sonra telefon acin dediler.bikac gun sonra ararim ancak
Canım ben 11 inde gitmiştim. Bana da 10 gün sonra ara dediler. Bugün aradım öğrendim sonucu. Seninki de çıkmış olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…