- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
Ewet canim hafifledi ama yemek kokusunu yani soğan kokusunu duyduğum an midem agzima geliyor sabahlari uyanir uyanmaz hala banyoya kosuyorum ve gun gecdikce sabahlari cikarmak beni cok zorluyor kasiklarim agrio bazen takatim kalmio bende 4.ayi doldurmayi bekliorumHayırlısı olsun canım AllAh sağlık versin. Ben de yiyemiyorum henüz her şeyi. Napıcaz ya senin haftalarında geçiyo diyolardı
Ben dun doktora gittim . 13 haftadayim. Doktor kız olma ihtimali yuksek ama kesin değil 15-20 gun sonra daha rahat soyleyebilirim dediMerhaba kızlar bende 12+4 günlük hamileyim sizler cinsiyeti ne Zaman öğrendiniz meraktan çatlatacağım ilk gebeliğim sağlıklı olsun gerısı önemli değil de şimdiden başladım ufaktan almaya dayanamıyorum. Pazartesı kontrolüm var doktorum 11+6 da erkeğe benziyor demişti sizler ne Zaman öğrendiniz
Anladım Can'ım zaten bu donemde hep bir tahmin 16 da felan kesin diyorlarBen dun doktora gittim . 13 haftadayim. Doktor kız olma ihtimali yuksek ama kesin değil 15-20 gun sonra daha rahat soyleyebilirim dedi
Canım yaa Allah kolaylık versin çok zordur kusmak da, ben kusamıyorum hiç.kusmaya çalışınca kasılmalarımı hatırlıyorum gerçekten çok zor. Beni de özellikle soğan mahvediyo. Soğanlı yemek yiyemiyorum. Etli, tavuklu filan hiç yiyemiyorum. Az yağlı sebzeleri fırında ya da tavada kavurup yoğurtla filan idare ediyorum. Sindiremiyorum ben de. Ne yesem yumruk gibi oturuyo göğsüme, ağrı, yanma. Ni de habire ekmek yufka makarna yiyorum, doyamıyorum çünkü, fos kilo alcam diye korkuyorum. Rabbim kolaylık versin canım az kaldı, sabretEwet canim hafifledi ama yemek kokusunu yani soğan kokusunu duyduğum an midem agzima geliyor sabahlari uyanir uyanmaz hala banyoya kosuyorum ve gun gecdikce sabahlari cikarmak beni cok zorluyor kasiklarim agrio bazen takatim kalmio bende 4.ayi doldurmayi bekliorum
harektlı olması cok ıyıymıss bzmkınınde maasallhı var ıns ögrenr öğrenmz yaz bnaBakalım gecen gittiğimde yemek yedim ardından gıttık kontrole bebeğimin fotosunu almak için bayagı beklemişti doktorum o kadar hareketliydi bu sefer de çikolata yer giderim insallah gösterir bebişim
Tamam Canım benim pazartesi gideceğim bir de salı gideceğim salı günü gıdecegim doktora tavsıye üzerine gıdecegim pazartesi gideceğim doktor kendi doktorumharektlı olması cok ıyıymıss bzmkınınde maasallhı var ıns ögrenr öğrenmz yaz bna
hadı ınsalllh hemen o ankii hevesle gördugun bıseyı alırsın bebıse cınsıyete göre bız hmn mavişlerii aldık :dTamam Canım benim pazartesi gideceğim bir de salı gideceğim salı günü gıdecegim doktora tavsıye üzerine gıdecegim pazartesi gideceğim doktor kendi doktorumöğrenir öğrenmez yazarım kuzum
Aynen öyle zaten o gün çok işimiz olmalıhadı ınsalllh hemen o ankii hevesle gördugun bıseyı alırsın bebıse cınsıyete göre bız hmn mavişlerii aldık :d
eşimin aılesının tarafında kız bebek yok sadece bır tane kaynımda var numunelık kız bebek dogurayım dıye gözumun ıcıne bakıodu herkesss o derce ama erkek bebek gelıyor yıne bnde önceden erkk cocuklarına karsı bi düşkünlüğüm vardıı erkek kardeslerımden dolayı ama kızların kıyafetlerını görünce bi heveslenmısttım kokoşumdur kızımda öyle olsun demıstım ama oglum olcagını hamıle oldugumu ögrendgm an anladımAynen öyle zaten o gün çok işimiz olmalıhem kız hem erkek kullanabılecegi 2 takım aldım şimdiden bende neden kız istiyorum ben tek kızdım eşimin ailesi 3 erkek 1 kız yani ne bilim kız olursa böyle tokalar bandanalar pembişler felan gerçi hiç farketmez de ne bilim
Bende hep iki arada bi deredeyim işte eşim erkek olursa boksa felan gideriz diyor bende diyorum pembe T shırt giydirirsem götürürsüneşimin aılesının tarafında kız bebek yok sadece bır tane kaynımda var numunelık kız bebek dogurayım dıye gözumun ıcıne bakıodu herkesss o derce ama erkek bebek gelıyor yıne bnde önceden erkk cocuklarına karsı bi düşkünlüğüm vardıı erkek kardeslerımden dolayı ama kızların kıyafetlerını görünce bi heveslenmısttım kokoşumdur kızımda öyle olsun demıstım ama oglum olcagını hamıle oldugumu ögrendgm an anladım
bnm kalp atısı 170 idi bendede tum belırtıler hep kızdıı hatta yuzum cırkınlestı bırden kurdu ssıvılcede cıktı ama bnm ıcıme dogmustu erkek olacagı bana hep senın oglun olcak derlerdi de önceden heralde o beynıme işlemiş ondan ufak ufak karnımda cıkmaya basladıı öne dogru cıkıo oda erkek bebek belırtısı kalca basen genıslerse kız oluoBende hep iki arada bi deredeyim işte eşim erkek olursa boksa felan gideriz diyor bende diyorum pembe T shırt giydirirsem götürürsünsen Nasıl erkenden anlamıştın ki birde benim tüm belirtiler erkeğe çıkıyor ama sivilce çıktı çok fazla yüzümde o bir kız belirtisi bi de sol kasıgım batıyordu hep o da kız belirtisi ama simdi sağda hissediyorum kalp atışı 132 di o da erkek belirtisi tatlı yiyorum ve çok rahat geçiriyorum erkek belirtisi anlamadım gitti
Of çok heyecanlı ya ve benim yüZüm sivilceden batmış durumda ve hala geçmedibnm kalp atısı 170 idi bendede tum belırtıler hep kızdıı hatta yuzum cırkınlestı bırden kurdu ssıvılcede cıktı ama bnm ıcıme dogmustu erkek olacagı bana hep senın oglun olcak derlerdi de önceden heralde o beynıme işlemiş ondan ufak ufak karnımda cıkmaya basladıı öne dogru cıkıo oda erkek bebek belırtısı kalca basen genıslerse kız oluo
besıkkk şöyle kucuk bısey ıstıormm bebekler cabuk buyuyo zatenn hemm hep yanımda yatıcak ınsallah besıge arada sırada yatıcak allah nasıp ederse ondnn öyle seylere pek takılmıyım dıorm mobılya falan almıcam kıyafetlerını ana malzemlerını küvet bu tarz seyler alcm bırde bebek arabasıOf çok heyecanlı ya ve benim yüZüm sivilceden batmış durumda ve hala geçmedisağlıklı bir şekilde gelsin de bebişlerimiz Allah ın izniyle gerisi teferruat bu arada beşik felan bakmaya başladın mı
Ben Bebek arabası pek bakmadım da dediğin gibi dolap felan düşünmüyorum büyüyen beşik tarzı bakıyordum yatak odama ama insanda vazgeçtim su on tarafı indirilebilen aynı Zaman'da yatağa da sabitlemediler birşey arıyorum ama bakalımbesıkkk şöyle kucuk bısey ıstıormm bebekler cabuk buyuyo zatenn hemm hep yanımda yatıcak ınsallah besıge arada sırada yatıcak allah nasıp ederse ondnn öyle seylere pek takılmıyım dıorm mobılya falan almıcam kıyafetlerını ana malzemlerını küvet bu tarz seyler alcm bırde bebek arabası
şu soldaki arabayı almayı dusunuyorm bu model
evet cnm görmustum ınternette sankııı bebıslerımızz koyunlarımızda uyusundaa ınss hersey alırızzBen Bebek arabası pek bakmadım da dediğin gibi dolap felan düşünmüyorum büyüyen beşik tarzı bakıyordum yatak odama ama insanda vazgeçtim su on tarafı indirilebilen aynı Zaman'da yatağa da sabitlemediler birşey arıyorum ama bakalım
Aynen öyle Can'ım bi gelsinlerdeevet cnm görmustum ınternette sankııı bebıslerımızz koyunlarımızda uyusundaa ınss hersey alırızz
Ben Bebek arabası pek bakmadım da dediğin gibi dolap felan düşünmüyorum büyüyen beşik tarzı bakıyordum yatak odama ama insanda vazgeçtim su on tarafı indirilebilen aynı Zaman'da yatağa da sabitlemediler birşey arıyorum ama bakalım
evet cnm görmustum ınternette sankııı bebıslerımızz koyunlarımızda uyusundaa ınss hersey alırızz
yorulmaa cnm yorulmmaaaa bebeıslerımız sagsaglım dunyaya gelsınde ınsallah hersey alırız onlara bende fazla bısey almayı dusunmuyorum ana ıhtıyaclar sadeeceAh kızlar, o kadar gözümde büyüyor ki bu alınacaklar... Liste her geçen gün uzuyor sanki, ben de minimal tutmayı düşünüyorum bebek eşyalarını, başta oda falan da yapmak istemiyorum, beşiğini odamıza koyacağız zaten ama sağolsun anneanneler babaanneler şimdiden bir dünya bebek çeyizi biriktirdikleri için, bir de listeye mecburi dolap eklendi... Üstüme üstüme geliyor sanki her şey bu ihtiyaç listesini düşününce... Hele o hastanaye gidecekler listesindeki eşyalar bile başlı başına bir iş! O kadar şeyi ne yapacak el kadar bebek diyorum ama sonra bir kere bile kussa o kıyafetin değişmek zorunda olacağını hatırlıyorum... Ne zor işmiş bu annelik :) Daha şimdiden yoruluyorum bunları düşününce...
Sanırım bu alışveriş işini biz büyütüyoruzAh kızlar, o kadar gözümde büyüyor ki bu alınacaklar... Liste her geçen gün uzuyor sanki, ben de minimal tutmayı düşünüyorum bebek eşyalarını, başta oda falan da yapmak istemiyorum, beşiğini odamıza koyacağız zaten ama sağolsun anneanneler babaanneler şimdiden bir dünya bebek çeyizi biriktirdikleri için, bir de listeye mecburi dolap eklendi... Üstüme üstüme geliyor sanki her şey bu ihtiyaç listesini düşününce... Hele o hastanaye gidecekler listesindeki eşyalar bile başlı başına bir iş! O kadar şeyi ne yapacak el kadar bebek diyorum ama sonra bir kere bile kussa o kıyafetin değişmek zorunda olacağını hatırlıyorum... Ne zor işmiş bu annelik :) Daha şimdiden yoruluyorum bunları düşününce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?