Canm benm HCG 37 çıktı. Dr12 haftalıkken %80 kız demişti bana. Sağlıklı olsunlar inşallah. İnsan çok da merak ediyor cinsiyetiEbru67 kendi test sonucunu paylasmisti bikac sayfa once.ve hastanenin sitesinden aldigini soylemisti canim.belki sende bulabilirsin.bi bak istersen.bizim burda gozukmuyo.o test sonucuna gore beta hcg 50 alti erkek,ustu kiz demek oluyo
Galiba bu da dogru degil canim ya.bana da doktor erkege benziyo dedi.benim degerim 71 cikti.kiz diye sevindim ama bilmiyorum.ayrintili ekoya gircem ozel bi doktor buldum.sadece cocuk cinsiyetini ogrenmek isteyenlerin gittigi biriymis.bi arkadasim gecen hafta 13 haftalikken ogrendi o doktora gidip .bende randevu alip gidicem dayanamiyorum artikCanm benm HCG 37 çıktı. Dr12 haftalıkken %80 kız demişti bana. Sağlıklı olsunlar inşallah. İnsan çok da merak ediyor cinsiyeti
Kuzum siz nasil gordunuz o kadar minicikken o pipiyi.bende ilk ekoma girdigimde 12+0 di.biz bisey goremedik.doktor erkege benzetti sadece11+0 da ögrendım ben sayılır ikili testtee uzmn dr erkekk buyuk ıhtımalle dedi dün de 12+0 dıkk pipisini gördükkk tescilledık cınsıyetı
benn ıkılıtest ıcın gıttıgımde doktor bana buyuk ıhtımalle erkekk bebek dedıı cuma gunu 12 iken pipi yi gördüükk erkekk buyuk ıhtımal dedı doktormm bacak arasındaki çıkıntıı yı gösterdi pipi dedi bizim ufaklık acmısstı sonuna kadar bacagınıKuzum siz nasil gordunuz o kadar minicikken o pipiyi.bende ilk ekoma girdigimde 12+0 di.biz bisey goremedik.doktor erkege benzetti sadece
Ay masallah.bizimki uyuyodu karninin ustune yatmisti.doktor vura vura uyandirip cevirdi.ufff kafam karisti benim iyice.cenemde sivilceler cikti.herkes kiz belirtisi deyince kiza odaklanmaya baslamistim ki senin yorumunu okudum.bu belirti de yanlis oyleysebenn ıkılıtest ıcın gıttıgımde doktor bana buyuk ıhtımalle erkekk bebek dedıı cuma gunu 12 iken pipi yi gördüükk erkekk buyuk ıhtımal dedı doktormm bacak arasındaki çıkıntıı yı gösterdi pipi dedi bizim ufaklık acmısstı sonuna kadar bacagını
hıccc belırtılere bakma canım tamamenn hormonall hersey bunyeden bunyeye degısıyormus emın ol bendede var sıılce hatta ıkıncı ayımda cok cırkınlsmıstım kendımı begenmıodm geneldede kız anneyi çirkinleştirir derler mesella çıkolata falan ye gıttıgın zaman ben öyle yaptım kıpırdadı ondan bacagını actı bırdahakı kontrol 1 ay sonra şanslıyız erken ögrendkAy masallah.bizimki uyuyodu karninin ustune yatmisti.doktor vura vura uyandirip cevirdi.ufff kafam karisti benim iyice.cenemde sivilceler cikti.herkes kiz belirtisi deyince kiza odaklanmaya baslamistim ki senin yorumunu okudum.bu belirti de yanlis oyleyse
Ben ozel ekoya gitcem canim.randevu alcam.bakalim ne zamana vercek.hemen soyluyomus cinsiyeti.kendi kontrolum beklersem ooo daha ayin 6 sinda bakalim o zaman soyleyecekmi birde o var.benim daha karnim hic yok.kilo da almadim.kalca basende de bi degisiklik yok.kizlarda gogusler hemen buyuyo diyolar.onda da bi degisiklik yok bende.ilk hamileligimle tek farkim cok az mide bulantisi yasadim bunda ve cenemde sivilceler cikti.o kadar.bu gun tam 14 haftalik oldukhıccc belırtılere bakma canım tamamenn hormonall hersey bunyeden bunyeye degısıyormus emın ol bendede var sıılce hatta ıkıncı ayımda cok cırkınlsmıstım kendımı begenmıodm geneldede kız anneyi çirkinleştirir derler mesella çıkolata falan ye gıttıgın zaman ben öyle yaptım kıpırdadı ondan bacagını actı bırdahakı kontrol 1 ay sonra şanslıyız erken ögrendk
mmaasallah bnmde kalcam falan cıkmadıda karnım cıktı yanı fark edıo etrafmda kıler hele bıde gaz olunca gör davul gbı öne dgru gidio zaten erkek bebekde karın öne gidiomus gögsler bnmde aynı normal mıde bulantmda 1 ay sürdüBen ozel ekoya gitcem canim.randevu alcam.bakalim ne zamana vercek.hemen soyluyomus cinsiyeti.kendi kontrolum beklersem ooo daha ayin 6 sinda bakalim o zaman soyleyecekmi birde o var.benim daha karnim hic yok.kilo da almadim.kalca basende de bi degisiklik yok.kizlarda gogusler hemen buyuyo diyolar.onda da bi degisiklik yok bende.ilk hamileligimle tek farkim cok az mide bulantisi yasadim bunda ve cenemde sivilceler cikti.o kadar.bu gun tam 14 haftalik olduk
Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun bu kadarla kalsın inşallah. Dikkat et iyice dinlen, ağlama sakın stres yapma, bozma moralini. Dua et bol bol bi şey olmaz Allah ın izniyle. İğneler iyi gelir merak etme.Allah a emanet olSlm kizlar kötü bir gün geçirdim sabah lavaboya gottigimde benden kan damliordu öyle bir şok oldum ki ne yapıcami sasirdim neyse az duruyum gecer dierek kendimi rahatlatmaya çalışırken dayanamadm doktorumu aradm oda hemen gel dedi apar topar hastaneye gittik sonra beni dogumhaneye aldilar hemen ultrason yapdilar şükür ki melegim gayet iyiydi her ihtimale karsi igne ve serum verdi doktorum berbat bir gündü hastaneye giderken oyle agladm ki bunu da kaybedicem diye
Ayyyy cok gecmis olsun canim.insallah birdaha yasamazsin boyle bisey.neden olmus peki ne dedi doktorunSlm kizlar kötü bir gün geçirdim sabah lavaboya gottigimde benden kan damliordu öyle bir şok oldum ki ne yapıcami sasirdim neyse az duruyum gecer dierek kendimi rahatlatmaya çalışırken dayanamadm doktorumu aradm oda hemen gel dedi apar topar hastaneye gittik sonra beni dogumhaneye aldilar hemen ultrason yapdilar şükür ki melegim gayet iyiydi her ihtimale karsi igne ve serum verdi doktorum berbat bir gündü hastaneye giderken oyle agladm ki bunu da kaybedicem diye
çok geçmiş olsun canım.Rabbim bebislerimizi saglikli sıhhatli kucağımiza versin hepimizin.çok dua et.Slm kizlar kötü bir gün geçirdim sabah lavaboya gottigimde benden kan damliordu öyle bir şok oldum ki ne yapıcami sasirdim neyse az duruyum gecer dierek kendimi rahatlatmaya çalışırken dayanamadm doktorumu aradm oda hemen gel dedi apar topar hastaneye gittik sonra beni dogumhaneye aldilar hemen ultrason yapdilar şükür ki melegim gayet iyiydi her ihtimale karsi igne ve serum verdi doktorum berbat bir gündü hastaneye giderken oyle agladm ki bunu da kaybedicem diye
Cok saol canim iyiyim artik onun kalp atislarini duyunca cok rahatladimCanım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun bu kadarla kalsın inşallah. Dikkat et iyice dinlen, ağlama sakın stres yapma, bozma moralini. Dua et bol bol bi şey olmaz Allah ın izniyle. İğneler iyi gelir merak etme.Allah a emanet ol
Saol canm ebeler bakdi hersey yolunda dedi bu haftalarda oluyormus genelde doktoruma haber verdiler sonra igne ve serum yedim her ihtimale karşı şükür simdi akinti normal rengine döndü ama bizi cok korkuttu melegimAyyyy cok gecmis olsun canim.insallah birdaha yasamazsin boyle bisey.neden olmus peki ne dedi doktorun
Saol cankm aminn inşallah canim allahm kimseyi evladiyla sinamasinçok geçmiş olsun canım.Rabbim bebislerimizi saglikli sıhhatli kucağımiza versin hepimizin.çok dua et.
cnm cok gecmıs olsunSlm kizlar kötü bir gün geçirdim sabah lavaboya gottigimde benden kan damliordu öyle bir şok oldum ki ne yapıcami sasirdim neyse az duruyum gecer dierek kendimi rahatlatmaya çalışırken dayanamadm doktorumu aradm oda hemen gel dedi apar topar hastaneye gittik sonra beni dogumhaneye aldilar hemen ultrason yapdilar şükür ki melegim gayet iyiydi her ihtimale karsi igne ve serum verdi doktorum berbat bir gündü hastaneye giderken oyle agladm ki bunu da kaybedicem diye
Çook geçmiş olsun canımm moralini bozma çok şükür bişey yokmuş kendini üzüpte bebişe stres olmasınSlm kizlar kötü bir gün geçirdim sabah lavaboya gottigimde benden kan damliordu öyle bir şok oldum ki ne yapıcami sasirdim neyse az duruyum gecer dierek kendimi rahatlatmaya çalışırken dayanamadm doktorumu aradm oda hemen gel dedi apar topar hastaneye gittik sonra beni dogumhaneye aldilar hemen ultrason yapdilar şükür ki melegim gayet iyiydi her ihtimale karsi igne ve serum verdi doktorum berbat bir gündü hastaneye giderken oyle agladm ki bunu da kaybedicem diye
Saol canimcnm cok gecmıs olsun
Saol canm uzmuyorum artık onu iyi gördüm ya şükür herşey iyi olacak inşallahÇook geçmiş olsun canımm moralini bozma çok şükür bişey yokmuş kendini üzüpte bebişe stres olmasın
Selam canım çok geçmiş olsun bebişin iyi olmasına sevindim rabbim hepimizin meleklerini korusunSlm kizlar kötü bir gün geçirdim sabah lavaboya gottigimde benden kan damliordu öyle bir şok oldum ki ne yapıcami sasirdim neyse az duruyum gecer dierek kendimi rahatlatmaya çalışırken dayanamadm doktorumu aradm oda hemen gel dedi apar topar hastaneye gittik sonra beni dogumhaneye aldilar hemen ultrason yapdilar şükür ki melegim gayet iyiydi her ihtimale karsi igne ve serum verdi doktorum berbat bir gündü hastaneye giderken oyle agladm ki bunu da kaybedicem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?