- 17 Temmuz 2013
- 2.500
- 3.169
- 333
Cok sukur tehlikeli bi durum olmamis.cok dikkat et kendine canim.bol bol dinlen.hic yormamaya calis kendiniSaol canm ebeler bakdi hersey yolunda dedi bu haftalarda oluyormus genelde doktoruma haber verdiler sonra igne ve serum yedim her ihtimale karşı şükür simdi akinti normal rengine döndü ama bizi cok korkuttu melegim
Slm kizlar kötü bir gün geçirdim sabah lavaboya gottigimde benden kan damliordu öyle bir şok oldum ki ne yapıcami sasirdim neyse az duruyum gecer dierek kendimi rahatlatmaya çalışırken dayanamadm doktorumu aradm oda hemen gel dedi apar topar hastaneye gittik sonra beni dogumhaneye aldilar hemen ultrason yapdilar şükür ki melegim gayet iyiydi her ihtimale karsi igne ve serum verdi doktorum berbat bir gündü hastaneye giderken oyle agladm ki bunu da kaybedicem diye
Şükür canm yormuyorum ama oluyor isde 4 aydir kuluckaya yatmis tavuk gibiyim yani o derce canimCok sukur tehlikeli bi durum olmamis.cok dikkat et kendine canim.bol bol dinlen.hic yormamaya calis kendini
Saol canim ne guzel Inşallah bizlerde o gunleri görürüz canimCanım çok geçmiş olsun. Benim kuzenim de aynısı olmuştu. Çok korkmuştuk bizde ama çok şükür bebeğini geçen hafta dünyaya getirdi.
Kızlar kaçar kilo aldınız yazar misiniz
eşimin sperm testinde lökosit yüksekliği cıktı. cipro yazdı antıbıyotık. budurum hamıle kalmama engel mi? neolur bılen varsa bi yazsınnnnnnnnnnnn(((( yaşadınız mı böyle bırsey?
Valla ben normal kilodaydim hamile kalmadan once 58idim beklenen adet tarihimde ztn direk +1 oldum ki adet olacagimda hep artardi sonra duserdi gene odem nedeni ile... ama tabi gebelik olunca istah da olunca o kilo gitmedi suan 13.haftaya basladim ve en bastan bu yana 2.5kilo almis durumdayi 60.5 altina inmiyorum bu gunlerde...Kızlar kaçar kilo aldınız yazar misiniz
Hic kilo almadim canim henuz.Kızlar kaçar kilo aldınız yazar misiniz
Olsun cnm gerekirse 9 ay yatacaksin.hersey bebis icinŞükür canm yormuyorum ama oluyor isde 4 aydir kuluckaya yatmis tavuk gibiyim yani o derce canim
Gözün aydın canım ne güzel kesin olarak öğrenmişsin darısı başıma artık diyeyimKizlar bugun gittim bahsettigim ozel ekoya.pipisini gorduk bebisin.2.oglusum geliyo.bugun sunu farkettim ki bahsedilen rivayetler fasa fiso.bebek sagda olursa soyle,yuzde sivilce cikarsa kiz vs hicbiri dogru degil.ayrica beta hcg degeri de dogru degilmis.her hamilelik farkli ve kisiden kisiye degisiyo bunu anladim.ilk oglumda hic mide bulantisi kusma yasamadim.yuzumde bi sivilce bile cikmadi.hic dogru duzgun aciktigimi hatirlamam.ama bunda az da bulanti yasadim.bi iki defa kustum hastalaninca.cenemde sivilceler cikti hala da var.bacak tuylerim nerdeyse hic cikmadi.surekli acim.hele ilk zamanlar doymak nedir bilmiyodum.herkes kesin kizin olcak dediler ben erkek hissettigim halde.ve sonuc erkek.
Vallahi sabredemedigim icin ozel ekoya gittim.yoksa mayista ogrencektim cinsiyeti.insallah en kisa zamanda ogrenirsin.ilk ekoda tahmin yurutmedimi doktor sana canim. O tahmin genelde dogru cikiyo.bir de ne hissediyosan o cok onemli.ben en basindan beri erkek hissediyordum.herkes erkek bebek istedigimi saniyodu.ilgisi yok zaten bi oglum var.icimden gecen yine erkekti ve oyle de oldu.hic kiz diye hissetmedimGözün aydın canım ne güzel kesin olarak öğrenmişsin darısı başıma artık diyeyimaynen öyle çok yorumlamamak lazım şu şöyle bu böyle diye en iyisi sabredip beklemek
Doktora geçen hafta ikili test için gitmiştim canım erkek galiba dedi pipisini bile gösterdi ama belkide o elidir tam bişey söylemek için daha çok erken ama erkek dedi.bende biraz garantici bi insanımdır kesin olana kadar çok inanmam.ben erkek hissediyorum ilk günden beri ama kızım olsun istiyordum aslında.Hayırlısı artık sağlıklı olsun bebiş farketmez ne olursa olsunVallahi sabredemedigim icin ozel ekoya gittim.yoksa mayista ogrencektim cinsiyeti.insallah en kisa zamanda ogrenirsin.ilk ekoda tahmin yurutmedimi doktor sana canim. O tahmin genelde dogru cikiyo.bir de ne hissediyosan o cok onemli.ben en basindan beri erkek hissediyordum.herkes erkek bebek istedigimi saniyodu.ilgisi yok zaten bi oglum var.icimden gecen yine erkekti ve oyle de oldu.hic kiz diye hissetmedim
Kizlar bugun gittim bahsettigim ozel ekoya.pipisini gorduk bebisin.2.oglusum geliyo.bugun sunu farkettim ki bahsedilen rivayetler fasa fiso.bebek sagda olursa soyle,yuzde sivilce cikarsa kiz vs hicbiri dogru degil.ayrica beta hcg degeri de dogru degilmis.her hamilelik farkli ve kisiden kisiye degisiyo bunu anladim.ilk oglumda hic mide bulantisi kusma yasamadim.yuzumde bi sivilce bile cikmadi.hic dogru duzgun aciktigimi hatirlamam.ama bunda az da bulanti yasadim.bi iki defa kustum hastalaninca.cenemde sivilceler cikti hala da var.bacak tuylerim nerdeyse hic cikmadi.surekli acim.hele ilk zamanlar doymak nedir bilmiyodum.herkes kesin kizin olcak dediler ben erkek hissettigim halde.ve sonuc erkek.
Oglumda zaten erkek kardes istiyordu canim.oglum 5 yasinda.5 yas olcak aralarinda.haklisin canim hayirlisi.Hayırlısı olsun, çok güzel arkadaş olacaklar birbirlerine. Aralarında kaç yaş olacak? Abi kardeş ne güzel ya.. Kız olmasından hayırlı olmuş bence, neden derseniz, bana kalırsa iki aynı cinsiyette kardeş daha yakın oluyor, aksini de gördüm ama ne bileyim sanki iki erkek ya da iki kız daha iyi gibi, daha yakın olurlar, daha iyi anlarlar birbirlerini...
Ilk tahmin buyuk bi ihtimal dogru cikiyo canim.tabi insan yine de emin olmak istiyo.ama bu gidisle bizim topikte herkesin oglu olcak galibaDoktora geçen hafta ikili test için gitmiştim canım erkek galiba dedi pipisini bile gösterdi ama belkide o elidir tam bişey söylemek için daha çok erken ama erkek dedi.bende biraz garantici bi insanımdır kesin olana kadar çok inanmam.ben erkek hissediyorum ilk günden beri ama kızım olsun istiyordum aslında.Hayırlısı artık sağlıklı olsun bebiş farketmez ne olursa olsun
tebrikler canım ne güzel arkadaş olurlar birbirleriyle bende yarın öğreneceğim inşallah benim içimede hep erkek doğuyor ama her kez de kızın olabilir diyor hayırlısı artık:)Kizlar bugun gittim bahsettigim ozel ekoya.pipisini gorduk bebisin.2.oglusum geliyo.bugun sunu farkettim ki bahsedilen rivayetler fasa fiso.bebek sagda olursa soyle,yuzde sivilce cikarsa kiz vs hicbiri dogru degil.ayrica beta hcg degeri de dogru degilmis.her hamilelik farkli ve kisiden kisiye degisiyo bunu anladim.ilk oglumda hic mide bulantisi kusma yasamadim.yuzumde bi sivilce bile cikmadi.hic dogru duzgun aciktigimi hatirlamam.ama bunda az da bulanti yasadim.bi iki defa kustum hastalaninca.cenemde sivilceler cikti hala da var.bacak tuylerim nerdeyse hic cikmadi.surekli acim.hele ilk zamanlar doymak nedir bilmiyodum.herkes kesin kizin olcak dediler ben erkek hissettigim halde.ve sonuc erkek.
selam canım buraya göre 12.haftam ama bende 13.haftama girdim (ultrasyonda biraz önden gidiyor) 1 kilo aldımKızlar kaçar kilo aldınız yazar misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?