Ben 59 du m 57 ye düştüm. Şimdi de 58 gibiyim+_1. Nerdeyse kilo alamamama rağmen göbüşüm çıktı ama. Bol şeyler giyince belli olmuyodu da geçen bi hamişlik pantolonu giydim direk çıktı çok şaşırdım. Bugün de alıcam inşallah bi şeyler iyice daralmaya başladımKızlar kaçar kilo aldınız yazar misiniz
Canım hayırlı olsun 2 erkek kardeş destek olurlar birbirlerine ne güzel. Bizimki de erkek gibi dedi de pipi göstermedi. Kendi gördü mü onu da bilmiyorum. Nisanda gideceğiz bakalım ozaman netleşir heralde. Bi de eko ne canım, nası bakıyolar net görülüyo?Kizlar bugun gittim bahsettigim ozel ekoya.pipisini gorduk bebisin.2.oglusum geliyo.bugun sunu farkettim ki bahsedilen rivayetler fasa fiso.bebek sagda olursa soyle,yuzde sivilce cikarsa kiz vs hicbiri dogru degil.ayrica beta hcg degeri de dogru degilmis.her hamilelik farkli ve kisiden kisiye degisiyo bunu anladim.ilk oglumda hic mide bulantisi kusma yasamadim.yuzumde bi sivilce bile cikmadi.hic dogru duzgun aciktigimi hatirlamam.ama bunda az da bulanti yasadim.bi iki defa kustum hastalaninca.cenemde sivilceler cikti hala da var.bacak tuylerim nerdeyse hic cikmadi.surekli acim.hele ilk zamanlar doymak nedir bilmiyodum.herkes kesin kizin olcak dediler ben erkek hissettigim halde.ve sonuc erkek.
Öyle valla canim esimde diyor sen kipirdama yerinden sakin diyoOlsun cnm gerekirse 9 ay yatacaksin.hersey bebis icin
Kizlar bugun gittim bahsettigim ozel ekoya.pipisini gorduk bebisin.2.oglusum geliyo.bugun sunu farkettim ki bahsedilen rivayetler fasa fiso.bebek sagda olursa soyle,yuzde sivilce cikarsa kiz vs hicbiri dogru degil.ayrica beta hcg degeri de dogru degilmis.her hamilelik farkli ve kisiden kisiye degisiyo bunu anladim.ilk oglumda hic mide bulantisi kusma yasamadim.yuzumde bi sivilce bile cikmadi.hic dogru duzgun aciktigimi hatirlamam.ama bunda az da bulanti yasadim.bi iki defa kustum hastalaninca.cenemde sivilceler cikti hala da var.bacak tuylerim nerdeyse hic cikmadi.surekli acim.hele ilk zamanlar doymak nedir bilmiyodum.herkes kesin kizin olcak dediler ben erkek hissettigim halde.ve sonuc erkek.
Hayirli olsun canim rabbm kucagina almayi nasip etsin inşallah erkek olsun hayirli olsunda canim gerisi önemli değil bende hep kız istiyorum ama doktor oglunuz olcak dedi ben hala umitliyim kiza dober belki diyeKizlar bugun gittim bahsettigim ozel ekoya.pipisini gorduk bebisin.2.oglusum geliyo.bugun sunu farkettim ki bahsedilen rivayetler fasa fiso.bebek sagda olursa soyle,yuzde sivilce cikarsa kiz vs hicbiri dogru degil.ayrica beta hcg degeri de dogru degilmis.her hamilelik farkli ve kisiden kisiye degisiyo bunu anladim.ilk oglumda hic mide bulantisi kusma yasamadim.yuzumde bi sivilce bile cikmadi.hic dogru duzgun aciktigimi hatirlamam.ama bunda az da bulanti yasadim.bi iki defa kustum hastalaninca.cenemde sivilceler cikti hala da var.bacak tuylerim nerdeyse hic cikmadi.surekli acim.hele ilk zamanlar doymak nedir bilmiyodum.herkes kesin kizin olcak dediler ben erkek hissettigim halde.ve sonuc erkek.
6 kilo vermis durumdayım canm henüz alamadım belki bundan sonraki zamanlarda alirimKızlar kaçar kilo aldınız yazar misiniz
Canm ya ayni 6 kilo vermeme rağmen gobegim var halbuki kazaklarim hep buyuk bedendir o halde cikdi bende biraz daha kendimi toparlayinca kendime kiyafet alicam hep imrenmisimdir hamilelerin kiyafetlerine gobuslerine rabbim şükür ki bize de nasip etti bende gobekli halimi hayal ediyorum zaman gecsin de o kiyafetleri bi an once alim die :)Ben 59 du m 57 ye düştüm. Şimdi de 58 gibiyim+_1. Nerdeyse kilo alamamama rağmen göbüşüm çıktı ama. Bol şeyler giyince belli olmuyodu da geçen bi hamişlik pantolonu giydim direk çıktı çok şaşırdım. Bugün de alıcam inşallah bi şeyler iyice daralmaya başladımhem o kadar rahat oluyomuş ki hamişlik pantolonları inanamadım
Detayli ultrason cnm.buranin diliyle yazmisim hic farkinda degilim kusura bakma.2 boyutlu 3 boyutlu ultrason gibi.cok detayli gorunuyo bebek.ona gittim dayanamayip oyle ogrendim.Canım hayırlı olsun 2 erkek kardeş destek olurlar birbirlerine ne güzel. Bizimki de erkek gibi dedi de pipi göstermedi. Kendi gördü mü onu da bilmiyorum. Nisanda gideceğiz bakalım ozaman netleşir heralde. Bi de eko ne canım, nası bakıyolar net görülüyo?
Tesekkurler cnm.rabbim gonlune gore versin insallahHayirli olsun canim rabbm kucagina almayi nasip etsin inşallah erkek olsun hayirli olsunda canim gerisi önemli değil bende hep kız istiyorum ama doktor oglunuz olcak dedi ben hala umitliyim kiza dober belki diyearkadasima 7 ay erkek dediler 7 aydan sonra kiz o yuzden hala umidim var
Tesekkur ederim canim.hisler genelde dogru cikiyo.tebrikler canım ne güzel arkadaş olurlar birbirleriyle bende yarın öğreneceğim inşallah benim içimede hep erkek doğuyor ama her kez de kızın olabilir diyor hayırlısı artık:)
Hmm.. Yok canım kusur değil ki:) ben o kadar sabırsızlanmıyorum, hayırlısı olsun...Rabbim bebişlerimize sağlık kolaylık versinDetayli ultrason cnm.buranin diliyle yazmisim hic farkinda degilim kusura bakma.2 boyutlu 3 boyutlu ultrason gibi.cok detayli gorunuyo bebek.ona gittim dayanamayip oyle ogrendim.
Canım benim sen çok kusuyodun di mi ondan çok vermişsin. Ben de ekmek hamurişi makarna yedim bi şey yiyemedikçe, onlar yüzünden o kadar vermedim. Ama çok şükür biraz daha iyiyim ben, eskisi kadar rahatsız etmiyo midem. Her şeyi yiyemesem de ağrı yanma hafifledi. İnşallah senin de geçer canım. Ama ne güzel bak göbüşün çıktı, bebişin iyi. İnşallah cicilerini de alır sağlıklı sağlıklı giyersin.Canm ya ayni 6 kilo vermeme rağmen gobegim var halbuki kazaklarim hep buyuk bedendir o halde cikdi bende biraz daha kendimi toparlayinca kendime kiyafet alicam hep imrenmisimdir hamilelerin kiyafetlerine gobuslerine rabbim şükür ki bize de nasip etti bende gobekli halimi hayal ediyorum zaman gecsin de o kiyafetleri bi an once alim die :)
Evet canim malesef bende hala kusma var yemekleri de yiyorm ama sogan olmamasi gerek yada o an midem kabul ederse az az yiyorum benim de agzim acilsa kilo almaya musait biriyim ama avantajım boyuma gore kilo belli deil 172 boy 63 kiloyum o yuzden yirtiom biraz ben badem yagi suruom canim bazen unutuom ama aklima geldikce suruomCanım benim sen çok kusuyodun di mi ondan çok vermişsin. Ben de ekmek hamurişi makarna yedim bi şey yiyemedikçe, onlar yüzünden o kadar vermedim. Ama çok şükür biraz daha iyiyim ben, eskisi kadar rahatsız etmiyo midem. Her şeyi yiyemesem de ağrı yanma hafifledi. İnşallah senin de geçer canım. Ama ne güzel bak göbüşün çıktı, bebişin iyi. İnşallah cicilerini de alır sağlıklı sağlıklı giyersin.
Benim de her şeyim boldu belli olmuyodu, çok çıkmadı diyodum, hamişlik pantolonu giyince nası belli oldu göbüşüm.Ben de ondan cesaretlendim:)
Bi de krem alıcam çatlak önleyici. Memintolar çok kaşınıyo, rezil ediyo beni her yerde. Mustela mı lierac mı iyi sizce, başladınız mı siz yağlanmaya kremlenmeye?
Amin canim hepimizin inşallahTesekkurler cnm.rabbim gonlune gore versin insallah
cinsiyetimizi söylemedi doktor
bacaklarına dogru baktı gene göremediBacakları kapalı çünkü gözükmüyor :) ama kız sanki.. şurdaki cinsiyet belirleme görüntüsüne göre tahmin ettim ama tamamen kişisel fikir, doktor değilim sonuçta... https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/c9/47/4e/c9474e70bfd66069af574dea1e1e88b5.jpg
bacaklarına dogru baktı gene göremedi14+3 . yada soylemiyor
ohoooBence söylememesi normal çünkü bu haftalarda yanılma payı yüksek, boş yere ümitlendirmek istememiştir, 20. haftayı bekleyin siz de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?