Hayırlısı olsun canım evet gayet normalsin maşallah. Olur olur bak ben biraz düzeldim sen de düzelirsin inşallah. Hamiş pantolonu aldım bitane:)38 bedendim 42 aldım rahat rahat giyerim daha da genişlicem diye. Heyecanlandım. Ne zormuş bulamadım tam istediğim gibi. Bikaç yerde var koca avm de. Onlar da kesimleri çok kötü. Bitane aldım bakalım.Evet canim malesef bende hala kusma var yemekleri de yiyorm ama sogan olmamasi gerek yada o an midem kabul ederse az az yiyorum benim de agzim acilsa kilo almaya musait biriyim ama avantajım boyuma gore kilo belli deil 172 boy 63 kiloyum o yuzden yirtiom biraz ben badem yagi suruom canim bazen unutuom ama aklima geldikce suruom
Canim ben 2 aydir hamilelik pantolunu giyiniyorum.34 bedenim normalde.kenarlarinda lastikleri var sIkIstirdim iyice.kilo aldikca biraz gevseterek giyerim.cok rahat oluyo gercekten.bu pantolon dar olursa 36 beden bi pantolonum var ilk hamileligimden onu giyerim artik.ben zayifim bayagi.ilk dogumumda 36 bedenle girdim doguma.sanirim simdi de ayni olcak.gidisat ayni ilkiyle.bu arada o kullandigin badem yagi vs catlamani engellemez malesef canim.cilt yapisiyla alakasi var bunun biraz.benim normalde cok kuru bi cildim var ve ilk dogumumda hicbisey kullanmadim.birtane catlagim bile yok ne goguste ne karinda.catlaklarin olacaksa her sekilde olur.o kullanacagin kremler vs sadece miktarini azaltmaya yardimci olabilir belki.insallah hic catlagimiz olmadan sonlandiririz hamileliklerimiziHayırlısı olsun canım evet gayet normalsin maşallah. Olur olur bak ben biraz düzeldim sen de düzelirsin inşallah. Hamiş pantolonu aldım bitane:)38 bedendim 42 aldım rahat rahat giyerim daha da genişlicem diye. Heyecanlandım. Ne zormuş bulamadım tam istediğim gibi. Bikaç yerde var koca avm de. Onlar da kesimleri çok kötü. Bitane aldım bakalım.
Badem yağı da tüylenme yapıyomuş diye duydum. Ben de biraz baktım da bugün katı kakao yağı alim dedim. Tuhaf markalar var almadım. Bu yağ karışımları da iyi geliyomuş da işte ne derece gerçek ve organik bilemedim. İyice kaşınmaya başladı memişler çatlicak diye korkuyorum. Acı badem sütü sürdüm elimin altında bi tek o var. Ama bu konuya da bi çare bulacağım inşallah..
Canim o bahsettigim beta hcg sonucu falan bende yanlis cikti.eger yurtdisi degerleriyle turkiyedekiler farklilik gostermiyosa tabiki.ama ultrason goruntun benimkine benziyo sanki.galiba erkek seninki de.tam emin degilim amacinsiyetimizi söylemedi doktor
gözün aydınn cnmmmKizlar bugun gittim bahsettigim ozel ekoya.pipisini gorduk bebisin.2.oglusum geliyo.bugun sunu farkettim ki bahsedilen rivayetler fasa fiso.bebek sagda olursa soyle,yuzde sivilce cikarsa kiz vs hicbiri dogru degil.ayrica beta hcg degeri de dogru degilmis.her hamilelik farkli ve kisiden kisiye degisiyo bunu anladim.ilk oglumda hic mide bulantisi kusma yasamadim.yuzumde bi sivilce bile cikmadi.hic dogru duzgun aciktigimi hatirlamam.ama bunda az da bulanti yasadim.bi iki defa kustum hastalaninca.cenemde sivilceler cikti hala da var.bacak tuylerim nerdeyse hic cikmadi.surekli acim.hele ilk zamanlar doymak nedir bilmiyodum.herkes kesin kizin olcak dediler ben erkek hissettigim halde.ve sonuc erkek.
Sen zayıfmışsın baya:) ben 38 bedenle başladım bakalım kaç olucam. Pantolonu da 42 beden aldım abartmış mıyım ne?Canim ben 2 aydir hamilelik pantolunu giyiniyorum.34 bedenim normalde.kenarlarinda lastikleri var sIkIstirdim iyice.kilo aldikca biraz gevseterek giyerim.cok rahat oluyo gercekten.bu pantolon dar olursa 36 beden bi pantolonum var ilk hamileligimden onu giyerim artik.ben zayifim bayagi.ilk dogumumda 36 bedenle girdim doguma.sanirim simdi de ayni olcak.gidisat ayni ilkiyle.bu arada o kullandigin badem yagi vs catlamani engellemez malesef canim.cilt yapisiyla alakasi var bunun biraz.benim normalde cok kuru bi cildim var ve ilk dogumumda hicbisey kullanmadim.birtane catlagim bile yok ne goguste ne karinda.catlaklarin olacaksa her sekilde olur.o kullanacagin kremler vs sadece miktarini azaltmaya yardimci olabilir belki.insallah hic catlagimiz olmadan sonlandiririz hamileliklerimizi
Sen zayıfmışsın baya:) ben 38 bedenle başladım bakalım kaç olucam. Pantolonu da 42 beden aldım abartmış mıyım ne?gerçi bacaklar dar da göbüşü bol. O da dolar zaten diye düşündüm. Lastiksiz benimki düşüyo da lastik takıcam. Ama gerçekten çok rahatladım ya.
Yok canım badem yağını ben kullanmıyorum, hatta şüphe ettim tüylenme yapar diye. Kirpikler kaşlar gürleşsin diye sürüyolar ya. Ben yağ karışımı ya da krem bakmıştım.illa ki tamamen engellemez de, elimden geleni yapayım diyorum. Kaşınıyo göğüslerim filan kuruluktan, en azından nemlendirmem lazım rahatsız ediyo fazlaca. İnşallah ben de senin gibi çatlamam hiç, maşallah sana
4 bucuk 5 aylık hıssedılebılecegını söyledı doktorum bana hatta zayıf olanların bu konud a daha sanslı oldugunu söyledı kılolular daha gec hıssedıomusKızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı? ?
Kızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı? ?
Çok haklısın canım elbette mucizenin eseri de, ben kaşınıyorum çok, ondan tedirgin oldum. Dedim heralde çok çatlicam bi şeyler süreyim diye. Bi de nette araştırırken çok fena fotolar gördüm ondan etkilendim...Canım çatlaklara bu kadar takılma, sonuçta onlar bir mucizenin eseri, hayatımızın sonuna kadar taşıyacağımız onur nişanları, baktıkça yavrularımızı hatırlayacağız, ben şahsen hiç rahatsızlık duymuyorum. Badem yağı yerine hindistan cevizi yağı kullanmanı öneririm, badem yağı tüyleri güçlendirir çünkü dediğin gibi.
Daha önceden hamile olanlar hissediyirmus pit pitlari çok sasiriyorum4 bucuk 5 aylık hıssedılebılecegını söyledı doktorum bana hatta zayıf olanların bu konud a daha sanslı oldugunu söyledı
kılolular daha gec hıssedıomus
Tatlım yumurtalikla rahim aynı yerde değil kiYani son 1 aydır sol yumurtalıklarımda daha önce hiç hissetmediğim ufacık pıt pıt'lar hissediyorum ama bebek mi bilmiyorum. Gaz olamayacak kadar minik, keskin ve kısa süreli dokunuşlar çünkü. Sanki içeride kibrit çöpüyle biri 3-4 kere dürtüyor gibi pıt pıt'lar bunlar. Tam olarak hissettiğim bu şimdilik.
8
Tatlım yumurtalikla rahim aynı yerde değil ki
iilgiinçç bnm doktorum aynen sana yazdgm acıklamayı yaptı banaDaha önceden hamile olanlar hissediyirmus pit pitlari çok sasiriyorum
Canim ben 10.haftamdan beri hissediyorum.ilk hamileligimde de cok erken hissetmistim.hele 2-3gundur cok daha fazla hissetmeye basladimDaha önceden hamile olanlar hissediyirmus pit pitlari çok sasiriyorum
Tesekkur ederim canimgözün aydınn cnmmm
Masallah bebisine.sende meraktan kurtulanlardansin canim gozunaydin.kimse kiz dogurmiycak galiba bizim topikte.herkes erkekBende hala hissetmiyorsun doktorum 1 ay sonra net hissedersin dedi bugün de tekrar kontrolum vardi erkek dedi kesinlesti artik :) 167 grm olmusuz şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?