2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Zayifim ama oyle cok cirkin zayiflardan degilim cok sukur.giydigim yakisiyo.tesekkur ederim canim.cok kasinman varsa banyoda durulama suyuna bebek yagi koy vucuduna dok canim.o da nemlendirir vucudunu

Canim o bahsettigim beta hcg sonucu falan bende yanlis cikti.eger yurtdisi degerleriyle turkiyedekiler farklilik gostermiyosa tabiki.ama ultrason goruntun benimkine benziyo sanki.galiba erkek seninki de.tam emin degilim ama
Sağol canım :) 2 hafta sonra 3lü taramam var . yani 16. Haftada. Ozaman belli olurmuki??

merhaba kızlar bugün doktora gittim ense kalınlığı çok şükür normalmiş kan tahlili sonra yorumlayacak. %51 kız dedi adam profösör bilmiştir diye düşünüyorum:)12.5 haftalıkmış 2 hafta sonra tekrar bakacak ben yine de kıyafeti falan henüz almayayım diyorum

Hayirli olsun canim banada kız olma ihtimali yüksek dedi

Canim ilk tahminler buyuk bi ihtimal dogru cikiyo.hayirlisi olsun bakalim.

Zayifim ama oyle cok cirkin zayiflardan degilim cok sukur.giydigim yakisiyo.tesekkur ederim canim.cok kasinman varsa banyoda durulama suyuna bebek yagi koy vucuduna dok canim.o da nemlendirir vucudunu
Yakışır tabi canım evet suyla beraber daha da işliyomuş vücuda, bunu yapıcam inşallah.. Ay ben daha hiç çıt pıt duymuyorum, erken mi acaba? Ya da ben anlayamıyorum. Bazen bi şeyler oluyo kasıklarımda da, o ilk zamanlardaki ağrılar gibi geliyo. Geliyo gidiyo ama. Buna mı benziyo acaba yegacım?ya da bazen gaz gibi hareket oluyo, of ayırtedemiyorum benn

Kizlar folikasitu ne zamana kadar kullaniyoruz sizler devam ediyor musunuz acilll cevap lutfenn

Herkes ayni olmaz canim.kimisi cok gec kimisi cok erken hissedebilir.benim bi arkadasim doguma kadar hic dogru duzgun hissedememisti 2 hamileliginde de.bazen reklamlarda goruyoruz belki dikkat etmissinizdir.ayak sekline kadar belli bebek.benim ilkinde el parmaklarina ayak parmaklarina kadar sayabilirdim o kadar net belli olurdu.arkadasimla konustugumuz zaman cok sasirirdi cidden mi ben hic farketmedim oyle diye.herkesin vucut yapisi farkli canim hissetme zamanida.ana suan benim kasiklarda degil karnimda hissediyorum.ilk zamanlar sag kasigimdaydi simdi ortalarda.anlik hareketler yapio.hissetmeye basladiginda ayirtedeceksin gazla bebek hareketini.gaz anlik olmuyo canim biyerden biyere gecis gibi oluyo bazen bende.ama bebek pit diye vurup duruyo birden.en kisa zamanda sende hissedersin canim merak etme.suan cok kucuk oldugu icin hissediyo olamaman normal.hareketleri guclu degil.belki de hissediyosun gaz zannediyosun

Canim doktor bana 16.haftaya kadar kullan dedi ve vitamin filanda vermedi o yuzden sasirdim
Doktorun oyle soylediyse kullan canim.benim ki farkli soyledi 12.haftaya kadar kullan sonra baska vitamin yazip ona basla dedi.

Bende hareketlerini hissetmek icin sabirsizlaniyorun

Teşekkür ederim canim ama kesin degil tabi kız ihtimali daha yüksek dedi.
Az kaldi hissedersin canim sen de.ama inan cok guzel bi duygu.rabbim isteyen herkese yasatsin.buyuk bi ihtimal kizdir bebisin ama bakalim son durum ne olcak.bekliyorum merakla.kendiminkini ogrendim ya artik sizinkileri merak etcem.rahat yok bana

Doktr cinsiyetni su an gorsm de sylemem emin olnca sylerm dedi ya baska dktora gtsm belli olr mu ki artk:)

Aynen belki de hissediyorum anlamıyorum. İnşallah biran önce ben de hissederim sabırsızlanıyorum.of çok uykum var işe geldim, midem tuhaf, bugün hemen bitsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…