2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

16.haftada doktorun bi fikri olur heralde canim.aslinda bi fikir yurutmesi gerekiyodu simdiye
aynen . burda 12 haftada ogrenenlerı okudum. soyler zannedıyodum ama demekkı emın olmadan soylemek ıstemedı neyse ya saglıklı olsunda merak guzel bir duygu :)

aynen . burda 12 haftada ogrenenlerı okudum. soyler zannedıyodum ama demekkı emın olmadan soylemek ıstemedı neyse ya saglıklı olsunda merak guzel bir duygu :)
Canım bana da erkek gibi dedi 12. Haftada da ben net emin değilim, inanamıyorum yan i. 16 yı bekliyorum en az. Söylemese de olurdu yani. Hayırlısı sağlıklısı olsun

Canım bana da erkek gibi dedi 12. Haftada da ben net emin değilim, inanamıyorum yan i. 16 yı bekliyorum en az. Söylemese de olurdu yani. Hayırlısı sağlıklısı olsun
öylede işde bu aralar merak sıklaştı :)) vakit geçmiyo :)

Bende hiç hissedemiyorum bebişi daha erken sanırım.cumartesi başka bi doktora gitcem bakalım o cinsiyeti ne tahmin etcek.şimdiki gittiğim doktor erkek dedi ama bide başkasına sordurym

Bende hiç hissedemiyorum bebişi daha erken sanırım.cumartesi başka bi doktora gitcem bakalım o cinsiyeti ne tahmin etcek.şimdiki gittiğim doktor erkek dedi ama bide başkasına sordurym
Devlette kerpetenle laf alıyorsun doktordan sırf o yüzden özel e gitmeyi istiyorum inşallah hayırlısıyka ogrenirim bu sefer

12. haftaya kadar dedi doktorum ama ben bütün şişeyi bitireceğim, bir zararı yok, az kaldı zaten, 17. haftada bitecek gibi duruyor.
Aynen bende bitince bıraktım şimdi DECAVİT ve OLİGOFER FOL kullanıyorum. Doğuma kadar kullanacksın ddi doktrum

Anneler karın ağrısı çekenler var mi 14 +2 günlük benimkisi bu sabahtan beri ağrıyor doğrulamıyorum dr aradım nkrmal dedi maknezyum kullan dedi halen devam ediyo normal mi

Kizlar aklima bir sey takildi idrar kulturu verenler vajinayi neyle temizledi ben antiseptik solusyon ile temizledim ama aklima takildi bebege zarari olur mu

Kizlar aklima bir sey takildi idrar kulturu verenler vajinayi neyle temizledi ben antiseptik solusyon ile temizledim ama aklima takildi bebege zarari olur mu
neden kultur verdın kı bende enfeksıyodnn suphelenmıstım sadece ıdrar vermstm

neden kultur verdın kı bende enfeksıyodnn suphelenmıstım sadece ıdrar vermstm
Anlamadim.ki ben de idrar enfeksiyonundan suphelendm doktor idrar kulturu istedi onda da vajinayi antiseptik solusyonla temizliyrs o sirada sormadim ama dunden beri aklimda bir sey olut mu diye

Anlamadim.ki ben de idrar enfeksiyonundan suphelendm doktor idrar kulturu istedi onda da vajinayi antiseptik solusyonla temizliyrs o sirada sormadim ama dunden beri aklimda bir sey olut mu diye
doktorunnn ıstedgıne göre zararıı yoktur buyuk ıhtımalle ama bnde gecen haftaa şüphelendımm ıdrar testı verdım temız cıktı allahtan bol su ıc dedı doktorda pamuklu seyler gıy dedı kot pantolon gyme dedı onlarda kasıntı vs yaparmıs

Tesekkurler cnm gel de anlat kendine anlamsiz ama surekli bir korku suphe pesimizi birakmiyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…