2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Tesekkurler cnm gel de anlat kendine anlamsiz ama surekli bir korku suphe pesimizi birakmiyr
aynenn cnm haklısınn valla öyle oluyo daha gecen cua gttım kontrole bır ay sonra gel dedııı sımdıdenn nasıl sabretcem bılmıorm

Kızlar benim gibi şekeri düşen var mı? Dün çok fena oldum, elim ayağım titredi, başım döndü, üşüme geldi vb. Eşim eve zor getirdi, bi şerbet yaptı, toparlandım yavaştan. Bugün gene aynı olmaya başladım hemen şeker yedim. Pzt kan vericem. Gebelik takibinde normalde bakılıyor mu, bana neden bakılmadı hiç??bakılması lazım di mi?

tabı cnm bakılıyor bna 8 haftalıkkennn bakılmıstı

tabı cnm bakılıyor bna 8 haftalıkkennn bakılmıstı
Bana neden bakılmadı ki belki de baktılar ben mi unuttum.ama bahsederlerdi heralde hatırlardım..
sağlık ocağı hemşiresinden daha memnunum valla. Dr a ulaşmaya çalıştım; o ona bağlıyo, o bekletiyo.. Hemşireyi aradım hemen açtı ilgilendi.

ac karnınaa aıle hekımlıgınde kan vermıstım ben aclık kan sekerıme bakılmıstı vıtamınlere ve troıde bakılmıstı doktorum ıstedgıı testlerı yazmıstı ona göre ne yazıosa yaptrmıstım bnde

Pzt gidicem bakalım. Bi de kansızlık filan baktırıcam. Gebelikte düzenli olarak bakılmalı gibi geliyo bana, şeker, kansızlık. Size bakılıyo mu, sadece bana mı bakılmıyo acaba?
Kontrollerde sadece ultrason bakıyo dr. Bir tek 2 li taramada kan alndı, bir de ilk hamileliği öğrendiğimde.3 ayım bitti hiç bu yönde bi kontrol yok. Zaten midem rahatsız, iyi beslenemiyorum. Ne şikayetim var desem gebelikte olur diyo. En azından bi şeyim eksikse onu desteklerim di mi? Ya ben paranoyak oldum, ya benim dr çok ilgisiz;(

harektlı olması cok ıyıymıss bzmkınınde var ıns ögrenr öğrenmz yaz bna
Canım merhaba görüşmeyeli nasılsın pazartesi doktordaydım ama cinsiyet için yine net bir bilgi alamadım sadece erkeğe benziyor dedi ve ikili test yaptırdım ense kalınlığı iyi dedi kan verdim sonucu pazartesi çıkacak inşallah hayırlı bir sonuç alırım

ıyıyım cnm sen nasılsn evet bayadır görusemedık cok sevındım testlerınn guzel cıkmasına banda ıkılı testte buyuk ıhtımal erkek dedıı sonra ki kontrolde pipi gördük bı cıkıntı var dedı erkek dedı

ben baktrdımmm doktrm ıstedı hattaa d vıtamn eksık cıktı uc hafta ampul kullandım sımdı folık asıtı bıraktık decavıt ve gyno kan ılacı kullanıorum valla doktormm cok sukur ıyı cok ılgılı evdede sıkayetım oldugu zaman arıyorum bana ıyı gelecek tarfleri verio

Hayırlısı artık cinsiyeti ne olursa olsun kendi yavrum olacağı için artık merak etmekten vazgeçtim

Maşallah senin dr iyi ozaman bizimkinde sıkıntı var. Ben ulaşamıyorum ha deyince kendilerine. Bana bi multivitamin verdi, bunu doğurana kadar iç dedi. Özel muayenehanesine filan mı gidiyosun sen?

Maşallah senin dr iyi ozaman bizimkinde sıkıntı var. Ben ulaşamıyorum ha deyince kendilerine. Bana bi multivitamin verdi, bunu doğurana kadar iç dedi. Özel muayenehanesine filan mı gidiyosun sen?
evet cnm özel bı klınıge gıdıorm amaa doktorum özünde cok ıyı bı ınsan cevremde hıdenn cok bır tane kötu söz duymadım

evet cnm özel bı klınıge gıdıorm amaa doktorum özünde cok ıyı bı ınsan cevremde hıdenn cok bır tane kötu söz duymadım
Ne güzel, ben de duymamıştım, böyle şeyler olunca insan bi düşünüyo, yeniden değerlenfirşyo,. Neyse hayırlısı olsun

Ne güzel, ben de duymamıştım, böyle şeyler olunca insan bi düşünüyo, yeniden değerlenfirşyo,. Neyse hayırlısı olsun
amaa sen memnun degılsen hemen baska bır doktor arastrr ıstanbuldaysan hatta kendı doktorumuda tavsıye ederım sna gözum kaplı guvenırım yarın bırgun allah nasıp ederse dogumu var bıde bunun güvenmk lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…