Canım hayırdır neden hastanedesin? İnşallah yoktur bi sıkıntı?Hastaneden mrblar
Sağol canım ankaradayım, bakınıcam bakalım biraz, doğru söylüyosunamaa sen memnun degılsen hemen baska bır doktor arastrr ıstanbuldaysan hatta kendı doktorumuda tavsıye ederım sna gözum kaplı guvenırım yarın bırgun allah nasıp ederse dogumu var bıde bunun güvenmk lazım
Herkese günaydınnn adetime 2 gün var bu sabah test yaptım böyle çıktı hamilemiyim sizceeCanım hayırdır neden hastanedesin? İnşallah yoktur bi sıkıntı?
Hayirli olsun canim var tabi ben burdayim diyor minik ☺Herkese günaydınnn adetime 2 gün var bu sabah test yaptım böyle çıktı hamilemiyim sizcee
Ayy inşallah kan verdim 1 saat sonra çıkacak bekliyorum inşallah benimledirHayirli olsun canim var tabi ben burdayim diyor minik ☺
Insallah canim haberini bekliyoruzAyy inşallah kan verdim 1 saat sonra çıkacak bekliyorum inşallah benimledir
aynenn cnm arastr sen biSağol canım ankaradayım, bakınıcam bakalım biraz, doğru söylüyosun
ooooooooo hayırlı olsn cnmm hamılesınnnnnKızlar kan sonucum çıktı 70,71 adetime daha 2 gün var Nasıl sizce hamilemiyim
Hamilesin canım tebriklerKızlar kan sonucum çıktı 70,71 adetime daha 2 gün var Nasıl sizce hamilemiyim
Tabiki canim benimde aynisi cikmisdi 70.16 suan 16.haftadayim şükürKızlar kan sonucum çıktı 70,71 adetime daha 2 gün var Nasıl sizce hamilemiyim
Canım geçmiş olsun, bi problem olmamasına sevindim. Nasıl bir ağrıydı, ne tarafındaydı karnının? Ne dedi dr?Tşk canlar karın ağrısı apantisten korktu doktorlar şükür apantist değil ve şükür bebekte sıkıntı yok bu sabah tekrar hastaneye geldim serum taktı inş bitecek ağrılar
Sağ göneğin aaltı apantistin olduğu yer sabah 9 da başladı giderek kötülesştim idrar yollarında hafif engeksyon ama çok hafifmiş ondan değil dedi dr işte dün taburcu olduk saat 23 buçukta bugun yine gittim geçmemişti serum ytaktılar iki tane serumdan sonra geçti çk şükür evdeyizCanım geçmiş olsun, bi problem olmamasına sevindim. Nasıl bir ağrıydı, ne tarafındaydı karnının? Ne dedi dr?
Çok dikkat eden biriyim birazda pinpirikliyimSağ göneğin aaltı apantistin olduğu yer sabah 9 da başladı giderek kötülesştim idrar yollarında hafif engeksyon ama çok hafifmiş ondan değil dedi dr işte dün taburcu olduk saat 23 buçukta bugun yine gittim geçmemişti serum ytaktılar iki tane serumdan sonra geçti çk şükür evdeyiz
Hayırlı olsun darısı isteyen herkeseKızlar kan sonucum çıktı 70,71 adetime daha 2 gün var Nasıl sizce hamilemiyim
Hmm geçmiş olsun tekrar Allah beterinden korusunSağ göneğin aaltı apantistin olduğu yer sabah 9 da başladı giderek kötülesştim idrar yollarında hafif engeksyon ama çok hafifmiş ondan değil dedi dr işte dün taburcu olduk saat 23 buçukta bugun yine gittim geçmemişti serum ytaktılar iki tane serumdan sonra geçti çk şükür evdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?