2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Sağol canım ankaradayım, bakınıcam bakalım biraz, doğru söylüyosun

Kizlar ya ben dun carsiya cikdim ve kendimi tutamadim bazi kıyafetler aldim cok güzel bir duygu ona birseyler almak kendimi zor tuttum yani abartmamak icin

Tşk canlar karın ağrısı apantisten korktu doktorlar şükür apantist değil ve şükür bebekte sıkıntı yok bu sabah tekrar hastaneye geldim serum taktı inş bitecek ağrılar

Kızlar kan sonucum çıktı 70,71 adetime daha 2 gün var Nasıl sizce hamilemiyim

Tşk canlar karın ağrısı apantisten korktu doktorlar şükür apantist değil ve şükür bebekte sıkıntı yok bu sabah tekrar hastaneye geldim serum taktı inş bitecek ağrılar
Canım geçmiş olsun, bi problem olmamasına sevindim. Nasıl bir ağrıydı, ne tarafındaydı karnının? Ne dedi dr?

Canım geçmiş olsun, bi problem olmamasına sevindim. Nasıl bir ağrıydı, ne tarafındaydı karnının? Ne dedi dr?
Sağ göneğin aaltı apantistin olduğu yer sabah 9 da başladı giderek kötülesştim idrar yollarında hafif engeksyon ama çok hafifmiş ondan değil dedi dr işte dün taburcu olduk saat 23 buçukta bugun yine gittim geçmemişti serum ytaktılar iki tane serumdan sonra geçti çk şükür evdeyiz

Çok dikkat eden biriyim birazda pinpirikliyim

Hmm geçmiş olsun tekrar Allah beterinden korusun

Doktorum pazatesi bi daha kan ver değerlerinin en az 120 olması lazım pazatesi dedi inşallah artar kızlar dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…