benceee aartıs olucaktır 70 suan adete 2 gun varken ıyı bı rakamm benımde adet günümde degerım 1228,8 di kişiden şişye değişiyo degerDoktorum pazatesi bi daha kan ver değerlerinin en az 120 olması lazım pazatesi dedi inşallah artar kızlar dua edin
inşallah artar çok heyecanlıyım ama hiç gebelik belirtim yok ne akıntı ne bulantı ne de göğüs Ağrısı hiç biri yok bendebenceee aartıs olucaktır 70 suan adete 2 gun varken ıyı bı rakamm benımde adet günümde degerım 1228,8 di kişiden şişye değişiyo deger
hemen olmaz zatenn adet tarıhın gectıkten sonra bır hafta on ıcınde ufaktan baslarr yanı öyle denıldıgı gbı hemencecık belırtı olmuo kalp atısı basladgı zamanlar mıde bulantısı baslıoİ
inşallah artar çok heyecanlıyım ama hiç gebelik belirtim yok ne akıntı ne bulantı ne de göğüs Ağrısı hiç biri yok bende
son adet tarıhın ne hesaplayalım ne kadrlık oldugunu kese görulecegi zaman gtPeki ben ilk muayeneye ne Zaman gitmeliyim
3 hafta 4 günlük hamılesın 5. haftada gıdersın kese ıcın ben 4+6 haftalıkken gttiim1 mart son adet tarihim
evet ama son adet tarıhınden hesaplanıyo gebelik2 hafta önce bugün yumurtam çatladı 14 martta
canım hayırlı olsun şimdiden, bişey sorucam ilişki günleriniz nasıl oldu ,çatladığı gün mü ilişkiye girdiniz nasıl oldu ??2 hafta önce bugün yumurtam çatladı 14 martta
Evet canım 22mm yumurtamın çatladığı gün ve ertesi gün ilişki oldu bacaklarımı havaya kaldırıp 15 dk yattım daha sonra ayaklarımı kendime çekip 3 saat hiç kalkmadım ve Meryem ana otu kullandım çok dua ettim nasip olducanım hayırlı olsun şimdiden, bişey sorucam ilişki günleriniz nasıl oldu ,çatladığı gün mü ilişkiye girdiniz nasıl oldu ??
inşallah tutunur Rabbim onu korusun. ben de yumurtamın çatladığı gün değil ertesi gün ilişkiye girdik tutar mı ki sence?Evet canım 22mm yumurtamın çatladığı gün ve ertesi gün ilişki oldu bacaklarımı havaya kaldırıp 15 dk yattım daha sonra ayaklarımı kendime çekip 3 saat hiç kalkmadım ve Meryem ana otu kullandım çok dua ettim nasip oldu
Allah nasip edecekse neden olmasın olmazsa da ümitsizliğe kapılma her ay yeni bir umutinşallah tutunur Rabbim onu korusun. ben de yumurtamın çatladığı gün değil ertesi gün ilişkiye girdik tutar mı ki sence?
aminnnnn. dua edelim birbirimize olur mu?Allah nasip edecekse neden olmasın olmazsa da ümitsizliğe kapılma her ay yeni bir umut
Cok gecmis olsun canim.insallah birdaha tekrarlamazSağ göneğin aaltı apantistin olduğu yer sabah 9 da başladı giderek kötülesştim idrar yollarında hafif engeksyon ama çok hafifmiş ondan değil dedi dr işte dün taburcu olduk saat 23 buçukta bugun yine gittim geçmemişti serum ytaktılar iki tane serumdan sonra geçti çk şükür evdeyiz
Kizlar gunaydin nasilsiniz?
Çok şükür canım iyiyim ben, mesAideyimKizlar gunaydin nasilsiniz?
Evet canım yaa, isim çok zor.büyük sorumluluk. Her aklımıza gelene bi kulp takıyoruz. Hem dini olsun, hem anlamlı, hem farklı, hem soyadımıza uygun, hem güçlü, hem sevimli vb. :)çok merak ediyorum çocuğumun adınıGenel olarak iyiyim, birkaç gündür kasıklarımda ağrı oluyor ama çok değil, giderek genişliyor tabi rahim, o kadar ağrı normal. Ve normalde hiç sabırsızlanmamama rağmen, sırf artık bebek kıyafeti alabilmek için şu cinsiyeti öğrenmek istiyorum. 4 hafta daha sabredeceğim... Ve isim konusunda düşünmeye başladım, ama başlamasam da olurmuş çünkü AŞIRI zor olacak karar vermek! Ha bir de şimdiye kadar hep normal doğum düşünür ve savunurken, o koca bebek oradan nasıl geçecek diye kara kara düşünür oldumKısacası, hormonlarım da dengesiz ben de...
Sen nasılsın?
Cnm hangi hastanede kontrollerini yaptırıyorsun? ?Canım merhaba görüşmeyeli nasılsınpazartesi doktordaydım ama cinsiyet için yine net bir bilgi alamadım sadece erkeğe benziyor dedi ve ikili test yaptırdım ense kalınlığı iyi dedi kan verdim sonucu pazartesi çıkacak inşallah hayırlı bir sonuç alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?