2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Doktorum pazatesi bi daha kan ver değerlerinin en az 120 olması lazım pazatesi dedi inşallah artar kızlar dua edin
benceee aartıs olucaktır 70 suan adete 2 gun varken ıyı bı rakamm benımde adet günümde degerım 1228,8 di kişiden şişye değişiyo deger

İ
benceee aartıs olucaktır 70 suan adete 2 gun varken ıyı bı rakamm benımde adet günümde degerım 1228,8 di kişiden şişye değişiyo deger
inşallah artar çok heyecanlıyım ama hiç gebelik belirtim yok ne akıntı ne bulantı ne de göğüs Ağrısı hiç biri yok bende

İ

inşallah artar çok heyecanlıyım ama hiç gebelik belirtim yok ne akıntı ne bulantı ne de göğüs Ağrısı hiç biri yok bende
hemen olmaz zatenn adet tarıhın gectıkten sonra bır hafta on ıcınde ufaktan baslarr yanı öyle denıldıgı gbı hemencecık belırtı olmuo kalp atısı basladgı zamanlar mıde bulantısı baslıo

canım hayırlı olsun şimdiden, bişey sorucam ilişki günleriniz nasıl oldu ,çatladığı gün mü ilişkiye girdiniz nasıl oldu ??
Evet canım 22mm yumurtamın çatladığı gün ve ertesi gün ilişki oldu bacaklarımı havaya kaldırıp 15 dk yattım daha sonra ayaklarımı kendime çekip 3 saat hiç kalkmadım ve Meryem ana otu kullandım çok dua ettim nasip oldu

inşallah tutunur Rabbim onu korusun. ben de yumurtamın çatladığı gün değil ertesi gün ilişkiye girdik tutar mı ki sence?

Cok gecmis olsun canim.insallah birdaha tekrarlamaz

Kizlar gunaydin nasilsiniz?

Genel olarak iyiyim, birkaç gündür kasıklarımda ağrı oluyor ama çok değil, giderek genişliyor tabi rahim, o kadar ağrı normal. Ve normalde hiç sabırsızlanmamama rağmen, sırf artık bebek kıyafeti alabilmek için şu cinsiyeti öğrenmek istiyorum. 4 hafta daha sabredeceğim... Ve isim konusunda düşünmeye başladım, ama başlamasam da olurmuş çünkü AŞIRI zor olacak karar vermek! Ha bir de şimdiye kadar hep normal doğum düşünür ve savunurken, o koca bebek oradan nasıl geçecek diye kara kara düşünür oldum Kısacası, hormonlarım da dengesiz ben de...

Sen nasılsın?

Kizlar gunaydin nasilsiniz?
Çok şükür canım iyiyim ben, mesAideyim yorgun ve uykusuzum. Bi de saatler ileri alındı bir saat erken uyandım..
Bacaklarıma kramplar girmeye başladı benim de. Geçen uykumdan uyandım çok sızladı,hala yeri ağrıyo. Süt içememekten oluyo biliyorum aslında. Kakaolu kidoya başladım zar zor bakalım da Rabbim biraz daha güç versin her şeyden yiyip içicem inşallah.. Bebişim iyi olsun da, ben artık alıştım rahatsızlıklara

Evet canım yaa, isim çok zor.büyük sorumluluk. Her aklımıza gelene bi kulp takıyoruz. Hem dini olsun, hem anlamlı, hem farklı, hem soyadımıza uygun, hem güçlü, hem sevimli vb. :)çok merak ediyorum çocuğumun adını

Cnm hangi hastanede kontrollerini yaptırıyorsun? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…