- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 38
Ay inşallah cnımCok gecmis olsun canim.insallah birdaha tekrarlamaz
Ben İyiyim canım bulantilarla bas etmeye çalışıyorum sabahlari cok zorluyor ama artik ona da alıştık napalim o Iyi olsun da senin nasıl gidiyor hamilelikNasılsiniz anneler nasıl gidiyo hamilelik
Ay en ksa zamanda bulantılarının gecmedi dileğiyle . Benim bulantılarda azalma var zaten kusmuyordum ama midem bulanıyordu özellikle akşamları hiç sabah bulanmazdı ilaçlardan sonra ve akşam hafıf bulanıyo artık benim karın ağrısı oluyo ama en kötüsü çişkinlik karnım akşamlatı davul gibi oluyo zorlayan bi şişkinlikBen İyiyim canım bulantilarla bas etmeye çalışıyorum sabahlari cok zorluyor ama artik ona da alıştık napalim o Iyi olsun da senin nasıl gidiyor hamilelik
Amin canim insallah geçer aksamlari acaba ağır mi yiyorsun canm birde ben gecen hafta usuttugum icin senin gibi karin agrisi cekiodum dikkatli giyin usutme benim de bi tane hap vardi oda bulanti yapiyordu birakdim hapi cunku ayni degerde doktorum 2 hap yazmis ve biraktigm hapda gebeler kullanamaz yaziodu acikcasi korktum birakiverdim butun kan degerlerim de normal çıkmış doktora da soylemedim bıraktığımıAy en ksa zamanda bulantılarının gecmedi dileğiyle . Benim bulantılarda azalma var zaten kusmuyordum ama midem bulanıyordu özellikle akşamları hiç sabah bulanmazdı ilaçlardan sonra ve akşam hafıf bulanıyo artık benim karın ağrısı oluyo ama en kötüsü çişkinlik karnım akşamlatı davul gibi oluyo zorlayan bi şişkinlik
Nasılsiniz anneler nasıl gidiyo hamilelik
Amin canim insallah geçer aksamlari acaba ağır mi yiyorsun canm birde ben gecen hafta usuttugum icin senin gibi karin agrisi cekiodum dikkatli giyin usutme benim de bi tane hap vardi oda bulanti yapiyordu birakdim hapi cunku ayni degerde doktorum 2 hap yazmis ve biraktigm hapda gebeler kullanamaz yaziodu acikcasi korktum birakiverdim butun kan degerlerim de normal çıkmış doktora da soylemedim bıraktığımı[/ akşam yarım 20dk filan yürüyorm ağır şeyler yemiyorm canım baştan beri şişkinlik var bende akşamları guatr ilacı kullanıyorum saat 15 te acaba ondanmı diye şuphelendim dr yok dedi kalın giyiniyorm
Kan eksikliği için olan mı bana da verdi 1 gün kullandim mide bulantısı baş ağrısı ishal yapınca dr aradım bırak dedi şuan ben devit 3 diye bi damla kullanıyorum coraspin , magnezyum ve guatır için 25 ilaç kullanıyorumAmin canim insallah geçer aksamlari acaba ağır mi yiyorsun canm birde ben gecen hafta usuttugum icin senin gibi karin agrisi cekiodum dikkatli giyin usutme benim de bi tane hap vardi oda bulanti yapiyordu birakdim hapi cunku ayni degerde doktorum 2 hap yazmis ve biraktigm hapda gebeler kullanamaz yaziodu acikcasi korktum birakiverdim butun kan degerlerim de normal çıkmış doktora da soylemedim bıraktığımı
aynen bende görüyorumBen bir öncesi sayfada yazmıştım :) Artı olarak hala saçmasapan rüyalar görmeye devam ediyorum, en şahane hamilelik belirtisi olarak...
Kizlar hangi ilaclari ve nicin kullaniyrsnz. 3 at bitti Doktorum bana hic ilac.vermedi eksik olsun istemiyrm
Ben doktorumu değiştirdim. İki hafta önce beni delirtti, moralimi bozdu.Kizlar hangi ilaclari ve nicin kullaniyrsnz. 3 at bitti Doktorum bana hic ilac.vermedi eksik olsun istemiyrm
Tesekkurler icim rahatladiBen doktorumu değiştirdim. İki hafta önce beni delirtti, moralimi bozdu.
Yeni gittiğim doktordan öncekinin tam tersi. Progestanı ağızdan alıyordum hiç bir yararı olmaz boşuna içmişsin dedi :)
Hiç bir ilaç vermedi. Vitamin ilaçlarının yararı tartışılır dedi. Her gün bir avuç kavrulmamış ceviz badem ve fındık yememi önerdi. Ayrıca kuru erik, kuru incir, kuru kayısı, kuru dut gibi meyve kurularının ihtiyacım olan vitamin ve mineralleri karşılayacağını söyledi. Her gün bir elma ve muz. Bir de akşamları bir kase yoğurt. Bol bol güneş ışığı al, canın ne istiyorsa abartmamak şartıyla ye, yeterki strese girme dedi.
Diğer doktor kahve önermemişti, bu da olur muuuuu Türk kahvesiz hayat, bir dahaki kontrole beraber içelim dedi. Yanında da çikolata yiyecekmişiz.
İyice kafam karıştı :)
Tesekkurler cnm benim tahlil sonuclarimda bugun cikacak doktoru arayip sorayimİlaç değil ama vitamin kullanıyorum. Hamile kalmadan önce folik asit kullanmaya başlamıştım, hala devam ediyorum. Onun haricinde multivitamin, demir ve kalsiyum içiyorum. Ama bunları tamamen tahlilleriniz sonucunda ve doktorunuz şayet verirse almalısınız. Onların dışında bir de Emedur (bulantı ilacı) ve Minoset (baş ağrısı için) verdi, sadece ihtiyaç olduğu durumlarda alıyorum, toplam 3 kere falan almışımdır onları da.
bende içinde omega folik asit demir ve bazı vitaminlerin olduğu bir ilacı kullanıyorum ismi ı momKizlar hangi ilaclari ve nicin kullaniyrsnz. 3 at bitti Doktorum bana hic ilac.vermedi eksik olsun istemiyrm
bende içinde omega folik asit demir ve bazı vitaminlerin olduğu bir ilacı kullanıyorum ismi İmom memnunumKizlar hangi ilaclari ve nicin kullaniyrsnz. 3 at bitti Doktorum bana hic ilac.vermedi eksik olsun istemiyrm
Evet canım yaa ben de öyleyim, her gece istisnasız, saçmasapan rüyalar görüyorum. Sanki sabaha kadar sürüyo gibi oluyo.. Neden acaba?Ben bir öncesi sayfada yazmıştım :) Artı olarak hala saçmasapan rüyalar görmeye devam ediyorum, en şahane hamilelik belirtisi olarak...
Iyiyim ben de canim.sen daha ogrenmedin dimi cinsiyeti.ogreninceye kadar sabretceksin canim artik baska yolu yok.Genel olarak iyiyim, birkaç gündür kasıklarımda ağrı oluyor ama çok değil, giderek genişliyor tabi rahim, o kadar ağrı normal. Ve normalde hiç sabırsızlanmamama rağmen, sırf artık bebek kıyafeti alabilmek için şu cinsiyeti öğrenmek istiyorum. 4 hafta daha sabredeceğim... Ve isim konusunda düşünmeye başladım, ama başlamasam da olurmuş çünkü AŞIRI zor olacak karar vermek! Ha bir de şimdiye kadar hep normal doğum düşünür ve savunurken, o koca bebek oradan nasıl geçecek diye kara kara düşünür oldumKısacası, hormonlarım da dengesiz ben de...
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?