- 17 Temmuz 2013
- 2.504
- 3.173
- 333
Senin bu yeni doktor bayagi bi kafa dengiymis canim.her doktor farkli birbirinden isimiz zor gercektenBen doktorumu değiştirdim. İki hafta önce beni delirtti, moralimi bozdu.
Yeni gittiğim doktordan öncekinin tam tersi. Progestanı ağızdan alıyordum hiç bir yararı olmaz boşuna içmişsin dedi :)
Hiç bir ilaç vermedi. Vitamin ilaçlarının yararı tartışılır dedi. Her gün bir avuç kavrulmamış ceviz badem ve fındık yememi önerdi. Ayrıca kuru erik, kuru incir, kuru kayısı, kuru dut gibi meyve kurularının ihtiyacım olan vitamin ve mineralleri karşılayacağını söyledi. Her gün bir elma ve muz. Bir de akşamları bir kase yoğurt. Bol bol güneş ışığı al, canın ne istiyorsa abartmamak şartıyla ye, yeterki strese girme dedi.
Diğer doktor kahve önermemişti, bu da olur muuuuu Türk kahvesiz hayat, bir dahaki kontrole beraber içelim dedi. Yanında da çikolata yiyecekmişiz.
İyice kafam karıştı :)
Bende de var bacak agrisi canim.sol bacaktaydi bilegimin biraz ustunde.simdi sag bacakta da basladi.magnezyum yazmisti doktor ama vitamin konusundaki dusuncemi biliyosun almiyorum suan hicbisey bikac haftadir.ama basliycam galiba mecburen.Allah kolaylik versin canim.calisirken cidden zor hamilelikÇok şükür canım iyiyim ben, mesAideyimyorgun ve uykusuzum. Bi de saatler ileri alındı bir saat erken uyandım..
Bacaklarıma kramplar girmeye başladı benim de. Geçen uykumdan uyandım çok sızladı,hala yeri ağrıyo. Süt içememekten oluyo biliyorum aslında. Kakaolu kidoya başladım zar zor bakalım da Rabbim biraz daha güç versin her şeyden yiyip içicem inşallah.. Bebişim iyi olsun da, ben artık alıştım rahatsızlıklara
Canım bende de var. Acıbadem sütü kullanıyorum, düzenli olmasa da. Ama baya nemli tutuyo, bana iyi geldi. İçeriği doğal ya..çok rahatsız edici gerçekten, amagöbüşüm hi kaşınmıyo..Kızlar goguslerim deli gibi kasiniyor bebek yagi suruyorum surekli. Sizde de var mi?
Evetcanım kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden oluyomuş. Ben de gidince söylicem bakalım. Ay her gün bi şey çıkıyo, Allah beterinden korusun da...sağol canım hepimize kolaylık versin AllahBende de var bacak agrisi canim.sol bacaktaydi bilegimin biraz ustunde.simdi sag bacakta da basladi.magnezyum yazmisti doktor ama vitamin konusundaki dusuncemi biliyosun almiyorum suan hicbisey bikac haftadir.ama basliycam galiba mecburen.Allah kolaylik versin canim.calisirken cidden zor hamilelik
bende bebek yağı sürüyorum karnım ve göğüslerim ara ara kaşınıyor bazen işyerinde oluyor komedi toplantıda falan kaşıyamıyorum:)Kızlar goguslerim deli gibi kasiniyor bebek yagi suruyorum surekli. Sizde de var mi?
tebrikler canım bu yıl duyduklarım hep erkek sağlıklı olsun inşallah:)Kızlar cinsiyeti bugün öğrendik çok sukuroglusumuz olacakmış allahın izniyle sağlıklı sıhhatli eylesin cümlesini de Rabbim
Benimde kasinio canim yara yapdim kasicam diye Benimkiler baya buyuduler normalde kucuk bisidi sudyensiz gogsum yokdu o derece simdi masallahi var 2 beden büyüdüKızlar goguslerim deli gibi kasiniyor bebek yagi suruyorum surekli. Sizde de var mi?
Ben gyno ferro sanal kullaniorm canm bende de ayni sorun var ama hafif yan etkileri bunlar sen gene doktoruna daniskızlar selamm decavıt ve gynofanol kullanıyorum kabızlık yaptı sızdede oldumu dıskı rengındede kararma var
Hayırlı olsun canm rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallahKızlar cinsiyeti bugün öğrendik çok sukuroglusumuz olacakmış allahın izniyle sağlıklı sıhhatli eylesin cümlesini de Rabbim
bende arıcam bugun doktorumu bı sorayım bakayımBen gyno ferro sanal kullaniorm canm bende de ayni sorun var ama hafif yan etkileri bunlar sen gene doktoruna danis
Teşekkürler canım cümlesini de sağlıklı sıhhatli eylesin Rabbim insallahtebrikler canım bu yıl duyduklarım hep erkek sağlıklı olsun inşallah:)
Canim bol bol su ic.içerden nemlenme de çok onemlibende bebek yağı sürüyorum karnım ve göğüslerim ara ara kaşınıyor bazen işyerinde oluyor komedi toplantıda falan kaşıyamıyorum:)
Amin hayirlisiyla insallah canimHayırlı olsun canm rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun cnım magnezyum vitamin degil gevşetici karın ağrısına dayanamıyordum 3 4 gündür kullanıyorum çok şükür hiç kalmadı ağrı kasları gevşetiyo biraz int baktım gerekliyiş bana iyi geldi yaniBende de var bacak agrisi canim.sol bacaktaydi bilegimin biraz ustunde.simdi sag bacakta da basladi.magnezyum yazmisti doktor ama vitamin konusundaki dusuncemi biliyosun almiyorum suan hicbisey bikac haftadir.ama basliycam galiba mecburen.Allah kolaylik versin canim.calisirken cidden zor hamilelik
Kızlar günaydın, artık sizce saç boyayabilir miyiz? Ben dayanamıyorum bu beyazlara artıkAmonyaksız boya kullanıyorum normalde de zaten, sizce boyasam mı??
İyi günler hanımlar bu sabah 8 den beri wc ye 10 defa gittim ishal olmuşum mide bulantısı ateş yok şukur ama ishal su gibi korkulacak bişi mi ishal ?
Aynen ben de senin dediğin gibi duydum, boyat canım. Hem stres daha zararlı bebeğine, iyi hissetmen önemliYabancı kaynaklardan araştırdım, çoğunda "Saç boyalarındaki kimyasalların çoğu fetüse geçmez bile, hamilelikte saç boyamak güvenlidir, ama siz yine de 2. trimestere kadar bekleyin" diyor. Sanırım bugün gidip saçlarımı boyattıracağım
geçmiş olsun canım .ishal tabiki önemli dikkat etmek gerekir ben 1 tatlı kasigi Türk kahvesini suyla hemen yutuyorum anında kesiyor allahın izniyle.bol sıvı tüket şu kaybı olmasinİyi günler hanımlar bu sabah 8 den beri wc ye 10 defa gittim ishal olmuşum mide bulantısı ateş yok şukur ama ishal su gibi korkulacak bişi mi ishal ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?