2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Senin bu yeni doktor bayagi bi kafa dengiymis canim.her doktor farkli birbirinden isimiz zor gercekten

Bende de var bacak agrisi canim.sol bacaktaydi bilegimin biraz ustunde.simdi sag bacakta da basladi.magnezyum yazmisti doktor ama vitamin konusundaki dusuncemi biliyosun almiyorum suan hicbisey bikac haftadir.ama basliycam galiba mecburen.Allah kolaylik versin canim.calisirken cidden zor hamilelik

Kızlar goguslerim deli gibi kasiniyor bebek yagi suruyorum surekli. Sizde de var mi?
Canım bende de var. Acıbadem sütü kullanıyorum, düzenli olmasa da. Ama baya nemli tutuyo, bana iyi geldi. İçeriği doğal ya..çok rahatsız edici gerçekten, amagöbüşüm hi kaşınmıyo..

Evetcanım kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden oluyomuş. Ben de gidince söylicem bakalım. Ay her gün bi şey çıkıyo, Allah beterinden korusun da...sağol canım hepimize kolaylık versin Allah

Geçmiş olsun cnım magnezyum vitamin degil gevşetici karın ağrısına dayanamıyordum 3 4 gündür kullanıyorum çok şükür hiç kalmadı ağrı kasları gevşetiyo biraz int baktım gerekliyiş bana iyi geldi yani

Kızlar günaydın, artık sizce saç boyayabilir miyiz? Ben dayanamıyorum bu beyazlara artık Amonyaksız boya kullanıyorum normalde de zaten, sizce boyasam mı??

Kızlar günaydın, artık sizce saç boyayabilir miyiz? Ben dayanamıyorum bu beyazlara artık Amonyaksız boya kullanıyorum normalde de zaten, sizce boyasam mı??

Yabancı kaynaklardan araştırdım, çoğunda "Saç boyalarındaki kimyasalların çoğu fetüse geçmez bile, hamilelikte saç boyamak güvenlidir, ama siz yine de 2. trimestere kadar bekleyin" diyor. Sanırım bugün gidip saçlarımı boyattıracağım

İyi günler hanımlar bu sabah 8 den beri wc ye 10 defa gittim ishal olmuşum mide bulantısı ateş yok şukur ama ishal su gibi korkulacak bişi mi ishal ?

İyi günler hanımlar bu sabah 8 den beri wc ye 10 defa gittim ishal olmuşum mide bulantısı ateş yok şukur ama ishal su gibi korkulacak bişi mi ishal ?

Yani duruma göre değişir. Yediğiniz bir şey mi dokundu? Başka bir şeyiniz var mı, ateş ağrı vs. gibi. Ama o kadar tuvalete çıktıktan sonra artık sisteminizden atmışsınızdır size dokunan şeyi. Bol bol su için, lifli yiyecekler tüketin, eğer akşama kadar devam ederse doktora gidersiniz. Onun haricinde bir şey olmaz bence.

Aynen ben de senin dediğin gibi duydum, boyat canım. Hem stres daha zararlı bebeğine, iyi hissetmen önemli

geçmiş olsun canım .ishal tabiki önemli dikkat etmek gerekir ben 1 tatlı kasigi Türk kahvesini suyla hemen yutuyorum anında kesiyor allahın izniyle.bol sıvı tüket şu kaybı olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…