- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 38
Hiç bileyim yok ne ateş ne karın ağrısı ne kusma sadece ishal inş kötü değil dr aradım yarına kadar devam ederse dahliye doktoruna git dediYani duruma göre değişir. Yediğiniz bir şey mi dokundu? Başka bir şeyiniz var mı, ateş ağrı vs. gibi. Ama o kadar tuvalete çıktıktan sonra artık sisteminizden atmışsınızdır size dokunan şeyi. Bol bol su için, lifli yiyecekler tüketin, eğer akşama kadar devam ederse doktora gidersiniz. Onun haricinde bir şey olmaz bence.
Tşk cnım Yaptım soğuk suyla daha gecmedigeçmiş olsun canım .ishal tabiki önemli dikkat etmek gerekir ben 1 tatlı kasigi Türk kahvesini suyla hemen yutuyorum anında kesiyor allahın izniyle.bol sıvı tüket şu kaybı olmasin
evet cnm bende decavıt ve gynofanol kullanıormMerhaba kızlar..
12+4 hamileyim.folik asiti bıraktırdı doktorum.Decavit verdi.Aranızda decavit kullanan var mı
Teşekkür ederim canım,cevabın içinevet cnm bende decavıt ve gynofanol kullanıorm
Ben boyadim bile canim.onemli olan ilk 12 hafta.ilk hamileligimde boyamamistim ama bunda boyadim.Kızlar günaydın, artık sizce saç boyayabilir miyiz? Ben dayanamıyorum bu beyazlara artıkAmonyaksız boya kullanıyorum normalde de zaten, sizce boyasam mı??
hayır normal beta zatenn düşüşe gecıo suanKızlar dün sağlık ocağında tüm testleri yaptım dr sadece guatır istedi aile hekimim hepsini yaptı bu gün çıktı sonuçlar akşam dahliye ye de kadın doğumcumada gidecem bta hcg düşük sanki 10000 çikmiş 15+0 günlük bu konuda bilginiz varmı ?
Tşk cevabın için 1 ay öncede aynı değerde çıkmışhayır normal beta zatenn düşüşe gecıo suan
Devit damla kullanıyorum günde 1 defa 9 damlaMerhaba kızlar..
12+4 hamileyim.folik asiti bıraktırdı doktorum.Decavit verdi.Aranızda decavit kullanan var mı
Devit-3 ben de kullanıyorum.d vitaminim çok düşük çıktığı için.günde 6 damla..Devit damla kullanıyorum günde 1 defa 9 damla
Decavit bana iyi gelmemişti 3 hafta önceydi dr tafsiyeyle aldm kusma ishal baş ağrısp yapınca dr kesti dmla verdi bide magnezyum kramplar için başka vitamin vermedi magnezymda vitamin değil zatenDevit-3 ben de kullanıyorum.d vitaminim çok düşük çıktığı için.günde 6 damla..
Devit-3 ü gebeliğimin başından beri kullanıyorum.Decavit bana iyi gelmemişti 3 hafta önceydi dr tafsiyeyle aldm kusma ishal baş ağrısp yapınca dr kesti dmla verdi bide magnezyum kramplar için başka vitamin vermedi magnezymda vitamin değil zaten
Avicenna umut hastanesi Can'ım Kartal tarafında oturuyorum benCnm hangi hastanede kontrollerini yaptırıyorsun? ?
Tesekkur ederim canim.doktoruma soyleyip yazdirayim bakalim bi ilac belki dedigin gibi faydasi olurGeçmiş olsun cnım magnezyum vitamin degil gevşetici karın ağrısına dayanamıyordum 3 4 gündür kullanıyorum çok şükür hiç kalmadı ağrı kasları gevşetiyo biraz int baktım gerekliyiş bana iyi geldi yani
normall cnm o okumustum hattaa arada zor nefes alabılırsın bnde de oluoKizlar bugun aniden kalp carpintim oldu ve arkasinda bas donmesi goz kararmasi yasadim. Neden boyle olur ki bebege bir zarari var midir. Hicbir ilacta kullanmıyorum
tansıyonun düşmüştür tuzlu ayran falan iç yerınden aniden kalkmaTesekkur ederim cnm aniden gozlerim kararinca bayilacak gibi olunca cooook korktummn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?