2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Hiç bileyim yok ne ateş ne karın ağrısı ne kusma sadece ishal inş kötü değil dr aradım yarına kadar devam ederse dahliye doktoruna git dedi

Merhaba kızlar..
12+4 hamileyim.folik asiti bıraktırdı doktorum.Decavit verdi.Aranızda decavit kullanan var mı

Kızlar günaydın, artık sizce saç boyayabilir miyiz? Ben dayanamıyorum bu beyazlara artık Amonyaksız boya kullanıyorum normalde de zaten, sizce boyasam mı??
Ben boyadim bile canim.onemli olan ilk 12 hafta.ilk hamileligimde boyamamistim ama bunda boyadim.

Kızlar dün sağlık ocağında tüm testleri yaptım dr sadece guatır istedi aile hekimim hepsini yaptı bu gün çıktı sonuçlar akşam dahliye ye de kadın doğumcumada gidecem bta hcg düşük sanki 10000 çikmiş 15+0 günlük bu konuda bilginiz varmı ?

hayır normal beta zatenn düşüşe gecıo suan

Devit-3 ben de kullanıyorum.d vitaminim çok düşük çıktığı için.günde 6 damla..
Decavit bana iyi gelmemişti 3 hafta önceydi dr tafsiyeyle aldm kusma ishal baş ağrısp yapınca dr kesti dmla verdi bide magnezyum kramplar için başka vitamin vermedi magnezymda vitamin değil zaten

Decavit bana iyi gelmemişti 3 hafta önceydi dr tafsiyeyle aldm kusma ishal baş ağrısp yapınca dr kesti dmla verdi bide magnezyum kramplar için başka vitamin vermedi magnezymda vitamin değil zaten
Devit-3 ü gebeliğimin başından beri kullanıyorum.
decavit i 3 ayı doldurunca verdi geçen hafta..bir haftadır kahvaltıdan bir saat sonra içiyorum.bende herhangi bi yan etkisi olmadı.başka da ilaç vermedi..

Tesekkur ederim canim.doktoruma soyleyip yazdirayim bakalim bi ilac belki dedigin gibi faydasi olur

Kizlar bugun aniden kalp carpintim oldu ve arkasinda bas donmesi goz kararmasi yasadim. Neden boyle olur ki bebege bir zarari var midir. Hicbir ilacta kullanmıyorum

Kizlar bugun aniden kalp carpintim oldu ve arkasinda bas donmesi goz kararmasi yasadim. Neden boyle olur ki bebege bir zarari var midir. Hicbir ilacta kullanmıyorum
normall cnm o okumustum hattaa arada zor nefes alabılırsın bnde de oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…