2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kizlar bugun aniden kalp carpintim oldu ve arkasinda bas donmesi goz kararmasi yasadim. Neden boyle olur ki bebege bir zarari var midir. Hicbir ilacta kullanmıyorum
Canım geçmiş olsun hamilelikte daha çok oksije ne ihtiyaç duyuluyormuş.
Bende de çok oldu.ama şeker ya da tansiyon düşmesi de olabiliyor. Benim ilk zamanlar tansiyonum çok düşerdi.o zaman yavaş yavaş gücüm biterdi.son sınıra geldiğimde de senin gibi olurdum.ama geçen gün şekerim düştü.aniden böyle oldum.soğuk terleme titreme ile birlikte baygınlık geliyo.ikisine dikkat et.tansiyon aletin varsa iyi.ölçersin arada neye ihtşyacın olduğunu anlarsın.ya da ölçtür arada genel durumunu görürsün.

Tesekkur ederin cnm butun bunlarin bebege zarari olmaz dimi cooook korktum. Tansiyonu olcturdum normal cikti belki seker dusmesi olabilr

Tesekkur ederin cnm butun bunlarin bebege zarari olmaz dimi cooook korktum. Tansiyonu olcturdum normal cikti belki seker dusmesi olabilr
Canım sen hiç merak etme.bi şey olmaz Allahın izniyle.ama tekrarlarsa dr una söyle kesin.ben midem bulanıyo diye hiç şeker li bi şey yemiyodum ondan olmuş bence.çünkü şimdi arada meyve kurularından yiyorum iyiyim.bugün dr a gittim her şey yolunda dedi.olsa inan bana olurdu çünkü bikaç kere ciddi baygınlık geçirdim.her şeyden yemeye çalış.benim için çok zor ama yedikçe daha iyi olduğumu görüyorum. Bi de çok ayakta kalma...Rabbim sağlık versin

Qwest ayni zamanlarda hamile kalmistik ben 12 haftaligim diyorum dr 13 dedi ses etmedim ve bugun bebegin cinsiyetinin kiz oldugunu soyledi sen en son ne zaman gittin dr a

Tesekkurler cnm

Qwest ayni zamanlarda hamile kalmistik ben 12 haftaligim diyorum dr 13 dedi ses etmedim ve bugun bebegin cinsiyetinin kiz oldugunu soyledi sen en son ne zaman gittin dr a
Coook sevindim canim allah sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin en son 23 martta gittim doktor beni.25 nisanda cagirdi ama gecen gun kalp carpintisi ve goz kararmasi yasadigim icin 6 nisanda gidecegim bana da tahminen erkek dedi ama kesin bir sey soylemedi heyecan korku bekliyrz iste bir de hicbir ilac vermedi nisanda gelince veririm dedi bir de.onu konusacagim cnm. Biz biraz nazli hamileluk geciriyrz kasik agrilarim cok oluyr heyet raporu aldim ise bile gidemiyrm. Sen ne zaman gidiyrsn doktora

Kızlar nasıl gidiyor hamilelik
Mide bulantım geçti ama bogazim acildi :) birde goguslerim simdiden cok sisti ve kasiniyor, derileri soyuluyor gecen gun bir arkadasim bal surmemi onerdi. Aklinizda bulunsun bal acayip iyi geliyor. Onun disinda sabirsizlikla doktor randevumu bekliyorum :)

benimde iştahım açıldı kilo almaya başladım midem kazınıyor hep bende merakımdan randevuyu erkene çektim :)

Günaydın kızlar size birsey sorucam dun piknikteydik aksam yedigim biberi sabah 3 kere kusarak çıkardım neden oldu anlamadim sabah bebegim kipir kipirdi hissediodum ama yediklerimi cikarinca korktum varmi başına gelen :-(

Mide bulantim Yeni azaldi benim ama hala soganli yemkler yemiyorum kokusuna tahammul edemiyorum bende haberler bunlar birde 3 4 gundur minigi hissediyorum karnim gidiklanio cok tuhaf bi sey cok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin
Aminnn cnm brn de hissetmek icin.o kadar sabirsizlaniyrm ki

Bendede soyulma oluyo mide bulantısı geçti sadece pirinç pilav sakız ve sigaradan midem bulanıyo Bide iki gündür karnım sertleşiyo o beni biraz korkutuyo dr normal dedi yinede ilk bebeğim harekwtlerini hissetmiyorum sizler hissediyor musunuz

Mide bulantim Yeni azaldi benim ama hala soganli yemkler yemiyorum kokusuna tahammul edemiyorum bende haberler bunlar birde 3 4 gundur minigi hissediyorum karnim gidiklanio cok tuhaf bi sey cok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin
Gözün aydın ben hissetyorum çok merak ediyorum inş bizde duyarız int bakıyorum 20. Haftada anca duyulur diyor

dediğim gibi eğer gögsünde varsa bal sür jelatin ile kapat bir bekleyebildiğin kadar da bekle. Gerçekten çok iyi geliyor.

16. haftadan önce pek hissedilmez dedi bana doktor. Senin kaç haftalık?

Günaydın kızlar size birsey sorucam dun piknikteydik aksam yedigim biberi sabah 3 kere kusarak çıkardım neden oldu anlamadim sabah bebegim kipir kipirdi hissediodum ama yediklerimi cikarinca korktum varmi başına gelen :-(
canım biber sana yaramamış. Benim de mide bulantılarım geçti ama bazen ara ara çıkartıyorum.

dediğim gibi eğer gögsünde varsa bal sür jelatin ile kapat bir bekleyebildiğin kadar da bekle. Gerçekten çok iyi geliyor.

16. haftadan önce pek hissedilmez dedi bana doktor. Senin kaç haftalık?
16.haftadayım doğum yapmamışlar için 20 23 kadarda hisetmeyelir diyorlar Ultrason konusunu eşimde söylüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…