- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
Sanirim canim ya dun ve bugun de lekelenmem var korkuyorum adet günlerim de hep bunlari yasiyorum eger devam ederse yarın doktora gidicemcanım biber sana yaramamış. Benim de mide bulantılarım geçti ama bazen ara ara çıkartıyorum.
Lekelenme de bu haftalarda normal diye biliyorum, tabiki sen yine de ihmal etme git doktoraSanirim canim ya dun ve bugun de lekelenmem var korkuyorum adet günlerim de hep bunlari yasiyorum eger devam ederse yarın doktora gidicem
13+4 haftamdayım.haftasonu biraz yoğun geçti.biraz fazla ayakta kaldım.benimde dün akşam ve bugün sabah çok açık kahverengi bir iki damla lekelenmem oldu.hamileliğimin başından beri vardı progestan kullandım vajinadan.iki ayı doldurunca kesildi ve bıraktım..acaba yine mi başlasam ki progestana..Lekelenme de bu haftalarda normal diye biliyorum, tabiki sen yine de ihmal etme git doktora
çok geçmiş olsun canım iyi yapmışsın doktora gitmekle bol bol dinlen iyi beslen ilk 3 ay geçince rahat diyorlar ama yine de olabiliyor demek kiKizlar duramadim gittim doktora icerde bebegin esinin yaninda kanama olmus haftafa 1 igne verdi birini vurdurdum bide progesteron verdi ona baslicam iyiki gitmisim ayakta kalmak yasak hersey yasak yatmaya devam artik o iyi olsun da
Canim lekelenmen ne sekilde benimde tam on tarafta ic camasirimda bir kac damla goruyrm korkmali miyim bilemedim. Sacma olacak ama foto atma imkanin var miKizlar duramadim gittim doktora icerde bebegin esinin yaninda kanama olmus haftafa 1 igne verdi birini vurdurdum bide progesteron verdi ona baslicam iyiki gitmisim ayakta kalmak yasak hersey yasak yatmaya devam artik o iyi olsun da
Canim cok dikkat et kendine.yatcaksin artik baska caren yok.bebis iyi olsun daKizlar duramadim gittim doktora icerde bebegin esinin yaninda kanama olmus haftafa 1 igne verdi birini vurdurdum bide progesteron verdi ona baslicam iyiki gitmisim ayakta kalmak yasak hersey yasak yatmaya devam artik o iyi olsun da
Canm mesaji gec gordum kusura bakma resim atardim ama kanamam durdu eve geldikden sonra dun camur rengindeydi bugun kirli bir kan rengi ne pembe ne kirmizi boz bisiydi ben devamli kanama gordugum icin cok korkuyorum ilk zamanlar icerde kanama yokdu bugun doktor icerde var deyince korktum acikcasi iyiki gitmisim gitme ihtimalin varda git derim doktorum hic kanamayi hafife alma dedi bende her seferinde gidiyorumCanim lekelenmen ne sekilde benimde tam on tarafta ic camasirimda bir kac damla goruyrm korkmali miyim bilemedim. Sacma olacak ama foto atma imkanin var mi
Saol canim ya zaten yatiodum artik evden dışarı cikmicam normale donene kadarCanim cok dikkat et kendine.yatcaksin artik baska caren yok.bebis iyi olsun da
Saol canim vala 3 ay bitti cok oldu 5 aydan gun aldik ama hala 2 haftada bir kanama oluyo ya 7.ayi bir gorsem doktor dikkat et bundan sonra da erken dogum riski olur diyor kanamanin gecmesi gerek inşallah gecerçok geçmiş olsun canım iyi yapmışsın doktora gitmekle bol bol dinlen iyi beslen ilk 3 ay geçince rahat diyorlar ama yine de olabiliyor demek ki
Gecmis olsun canımKizlar duramadim gittim doktora icerde bebegin esinin yaninda kanama olmus haftafa 1 igne verdi birini vurdurdum bide progesteron verdi ona baslicam iyiki gitmisim ayakta kalmak yasak hersey yasak yatmaya devam artik o iyi olsun da
Canım en yakın zamanda iyi olur inşallah dikkat et kendine eşinde biraz ayrılma olmuş mu olmamış mı bide kaç haftalık miniğinKizlar duramadim gittim doktora icerde bebegin esinin yaninda kanama olmus haftafa 1 igne verdi birini vurdurdum bide progesteron verdi ona baslicam iyiki gitmisim ayakta kalmak yasak hersey yasak yatmaya devam artik o iyi olsun da
En doğrusunu yaptın benim ağustosta bi kaybim oldu 14 hafta 3 günlük felan kan birikintisinden dolayı zehirlenme oldu canım korkutma kendini doktor gözetiminde olsan daha iyi zaten sadece lavabo ihtiyacını göreceksin sırt üstü ayağın biraz havada olsun eabim senide bebeğide korusun bebeği kucağına almayı nasip etsin aminCanm mesaji gec gordum kusura bakma resim atardim ama kanamam durdu eve geldikden sonra dun camur rengindeydi bugun kirli bir kan rengi ne pembe ne kirmizi boz bisiydi ben devamli kanama gordugum icin cok korkuyorum ilk zamanlar icerde kanama yokdu bugun doktor icerde var deyince korktum acikcasi iyiki gitmisim gitme ihtimalin varda git derim doktorum hic kanamayi hafife alma dedi bende her seferinde gidiyorum
Saol canimGecmis olsun canım
Hadiya cok üzüldüm canim allahm kimseyi evladiyla sinamasin bugun birkez daha anladim cok zor bi durum gercekdenEn doğrusunu yaptın benim ağustosta bi kaybim oldu 14 hafta 3 günlük felan kan birikintisinden dolayı zehirlenme oldu canım korkutma kendini doktor gözetiminde olsan daha iyi zaten sadece lavabo ihtiyacını göreceksin sırt üstü ayağın biraz havada olsun eabim senide bebeğide korusun bebeği kucağına almayı nasip etsin amin
Ayrilma yok canim esinin kenarinda kanama olmus 18+3 günlük canim doktor suyu kendisi gayet iyi hersey guzel dedi ama iste kanama soz konusu olunca oda tedbiri elden birakmak istemiyoCanım en yakın zamanda iyi olur inşallah dikkat et kendine eşinde biraz ayrılma olmuş mu olmamış mı bide kaç haftalık miniğin
Bende 2 yil once bi dusugum oldu canim 10 haftalik kurtaj oldum o yuzden simdi cok tedirginim her lekede aklim gidiyo birsey olacak diyeHadiya cok üzüldüm canim allahm kimseyi evladiyla sinamasin bugun birkez daha anladim cok zor bi durum gercekden
inş.canım . canım kan çamur gibi bidaha gittiğinde pis kan bebeğe gecer mi geçmez mi enfeksyn olur mu olmaz mi sor hocalara önlem alsınlar işmiallh hiç bi skıntı çkmazAyrilma yok canim esinin kenarinda kanama olmus 18+3 günlük canim doktor suyu kendisi gayet iyi hersey guzel dedi ama iste kanama soz konusu olunca oda tedbiri elden birakmak istemiyo
Insallah canim sorarim haftaya tekrar gidecegim kanamanin durumuna bakacak gecip gecmedigine inşallah güzel haberlerle doneriminş.canım . canım kan çamur gibi bidaha gittiğinde pis kan bebeğe gecer mi geçmez mi enfeksyn olur mu olmaz mi sor hocalara önlem alsınlar işmiallh hiç bi skıntı çkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?