Bn dha almadm hc ama karnm hafif sis aksama daha da cikiyor yemek yemektn :)Merhaba kızlar merak ettim de kilo almalar başladı mı benim 15.haftam hemen hemen 2 kilo aldım
bn alıstım yaklasık onbes gundur var cunku normalmıs te zaten doktorumun demesıne göreHer gun olmaya basladi buna alismamz lazm sanrm :)
Bende hiç kusma olmadı ama mide bulantıların çok oluyordu pis boğaz değilim aşermem olmuyor fazla yemek yeyorumda bilmiyorm bu kilolar nerden geldi amaçok vitamin ilaçları aldım gebelikten iki adetten önce bence vitaminlerdenrBen daha yarım kilo filan aldm sanirim ama daha 2 haftadir yemek yiyorum tabi kusmalarim günlük rutin her sabah devam ediyor
İçmiyorum ne bitki çayı ne kola nede kahve öğle bi çay akşam da iki çay o kadarGunaydin gelecegin anneleri Kullandiginiz bitki cayi var mi. Ben hicbir sey.icmiyrm ama fayda saglayacak bir sey.varsa icerim
Hamilelik cizgisi canim o herkeste olur.bende de var.dogumdan sonra geciyoSlm anneler karında göbeğimde beli belirsiz uzun brçizgi oluşmuş sizde de oldu mu
Erkekler agirlikta topikte.dun benimde kontrolum vardi.doktor cinsiyeti ogrenmek istiyomusun dedi.ben ogrendim zaten deyince bozuldu biraz ama yinede soyledi.gercekten erkek deyip pipisini gosterdi.bende de var kalca agrisi.ama hic vitamin falan icmiyorum ama mecburen basliycam yoksa pek hayra alamet olmiycak bu kalca bacak agrilariKızlar biz de dün gittik dr.a erkek dedi aynı da sana benzeyecek dedi
2 hafta sonra 3lü taramaya gel dedi.yaptıranınız var mı?nasıl oluyor?
Bi de yürüyüş yapmalısın dedi.ayakta kalınca kalçam sırtım ağrıyo dedim.yürüyüşle rahatlayacaksın dedi.hazır havalar da güzel, yürüyelim arkadaşlar...
Saol canim seninde mubarek olsun sevdiklerinle ve minik bebisinleKizlar kandiliniz mubarek olsun ailenizle bebislerinizle huzlurlu saglikli gunler dilerim
Hayır ya daha hissetmedim ki hissetsemde anlar mıyım bilmiyorum ilk bebek bazen sertleşiyor karnım bi tarafa toplanıyo yıne yumuşuyor 17. Hafta bugunKizlar bebislerinizin hareketini hissetmeye basladiniz mi artik?
Hafif hafif vuruyo canim.toplanma seklinde degildir.o ilerleyen zamanlarda olur oyle bence.gaz hareketleri onlar sanirim.bebegin hareketlerini hissettigin zaman anlayacaksin farki.1-2haftaya hissetmeye baslarsinHayır ya daha hissetmedim ki hissetsemde anlar mıyım bilmiyorum ilk bebek bazen sertleşiyor karnım bi tarafa toplanıyo yıne yumuşuyor 17. Hafta bugun
Seninde canim. Ne yastigi canim ilk defa duyuyorum. O nasil yapiliyoKandiliniz mübarek olsun bayanlarrr
Ben bugün bebeğinin cinsiyetini öğrendim sonunda :) yüzük testi, ikili tarama kan değeri, yastık testi doğru çıktı :) Erkekmis
Ben içiyorum canım vitamin,çok da iyi geliyo.yürüdükçe de açılıyo insan gerçekten.Erkekler agirlikta topikte.dun benimde kontrolum vardi.doktor cinsiyeti ogrenmek istiyomusun dedi.ben ogrendim zaten deyince bozuldu biraz ama yinede soyledi.gercekten erkek deyip pipisini gosterdi.bende de var kalca agrisi.ama hic vitamin falan icmiyorum ama mecburen basliycam yoksa pek hayra alamet olmiycak bu kalca bacak agrilari
Canim uclu test te digeri gibi.detayli ultrasona bakilip kan testi yapilcak yine.bu arada benim kontrolum bugundu.doktorun isi oldugu icin dune aldi.dunde normalde detayli ultrason gunuymus.bedavadan ultrasona girmis oldum.3 ten sonrasi ekstra ucretliydi bahsetmistim.ben 4 defa girmis olcam 3 kere ucretine
Canım geçmiş kandiliniz öübarek olsun sizin de..iyi dikeklerinin kat ve katını versin Rabbim sana...Kizlar kandiliniz mubarek olsun ailenizle bebislerinizle huzlurlu saglikli gunler dilerim
1 yastığın altına makas , diğer yastığın altna bıçak koyuyolar . birinin ustune oturuyosun. Bıçakla erkek , makassa kız derler :)Seninde canim. Ne yastigi canim ilk defa duyuyorum. O nasil yapiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?