2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Gunaydin gelecegin anneleri Kullandiginiz bitki cayi var mi. Ben hicbir sey.icmiyrm ama fayda saglayacak bir sey.varsa icerim

Ayda 1.800 alınması normal
Ben daha yarım kilo filan aldm sanirim ama daha 2 haftadir yemek yiyorum tabi kusmalarim günlük rutin her sabah devam ediyor
Bende hiç kusma olmadı ama mide bulantıların çok oluyordu pis boğaz değilim aşermem olmuyor fazla yemek yeyorumda bilmiyorm bu kilolar nerden geldi amaçok vitamin ilaçları aldım gebelikten iki adetten önce bence vitaminlerdenr

Kızlar biz de dün gittik dr.a erkek dedi aynı da sana benzeyecek dedi
2 hafta sonra 3lü taramaya gel dedi.yaptıranınız var mı?nasıl oluyor?
Bi de yürüyüş yapmalısın dedi.ayakta kalınca kalçam sırtım ağrıyo dedim.yürüyüşle rahatlayacaksın dedi.hazır havalar da güzel, yürüyelim arkadaşlar...

Slm anneler karında göbeğimde beli belirsiz uzun brçizgi oluşmuş sizde de oldu mu

Erkekler agirlikta topikte.dun benimde kontrolum vardi.doktor cinsiyeti ogrenmek istiyomusun dedi.ben ogrendim zaten deyince bozuldu biraz ama yinede soyledi.gercekten erkek deyip pipisini gosterdi.bende de var kalca agrisi.ama hic vitamin falan icmiyorum ama mecburen basliycam yoksa pek hayra alamet olmiycak bu kalca bacak agrilari

Canim uclu test te digeri gibi.detayli ultrasona bakilip kan testi yapilcak yine.bu arada benim kontrolum bugundu.doktorun isi oldugu icin dune aldi.dunde normalde detayli ultrason gunuymus.bedavadan ultrasona girmis oldum.3 ten sonrasi ekstra ucretliydi bahsetmistim.ben 4 defa girmis olcam 3 kere ucretine

Hayır ya daha hissetmedim ki hissetsemde anlar mıyım bilmiyorum ilk bebek bazen sertleşiyor karnım bi tarafa toplanıyo yıne yumuşuyor 17. Hafta bugun
Hafif hafif vuruyo canim.toplanma seklinde degildir.o ilerleyen zamanlarda olur oyle bence.gaz hareketleri onlar sanirim.bebegin hareketlerini hissettigin zaman anlayacaksin farki.1-2haftaya hissetmeye baslarsin

Kandiliniz mübarek olsun bayanlarrr
Ben bugün bebeğinin cinsiyetini öğrendim sonunda :) yüzük testi, ikili tarama kan değeri, yastık testi doğru çıktı :) Erkekmis
Seninde canim. Ne yastigi canim ilk defa duyuyorum. O nasil yapiliyo

Ben içiyorum canım vitamin,çok da iyi geliyo.yürüdükçe de açılıyo insan gerçekten.
Oh iyi olmuş o ne ücret alıyolar her şeye
Biz göremedik pipi. hayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…