- 17 Temmuz 2013
- 2.504
- 3.173
- 333
Icin nasil rahat edecekse oyle davran canim senin bilecegin isDoktor sıkıntı yok dedi ama yinede bebeği tam hissetmeyene kadar düşünmüyorm
Aciyorlar canim gecenlerdd kanamam olmusdu sabah pazar gunu sabah 10 da aradim adamla konusdum 7 de vardi kanamam dedim o zaman nie aramadin dedi banaSağol canım, susuzluktan olabilirmiş.ben çok içemiyorum malesef
tüm vücudum da kupkuru,kaşınmaya başladım.
Bir de siz dr larınıza nasıl hemen ulaşabiliyorsunuz? Benimki muhakkak muayenede oluyo ya da doğumda.adam çok yoğun.bi şey olunca sekreter kızlarla konuşabiliyorum,onlar da aciliyete göre dr.a uygun zamanında sorup beni arıyolar.valla direk arayınca açıyolarsa helal olsun...
Canım öncelikle çok geçmiş olsun.inşallah bi sıkıntı olmadan sağlıkla alırsın bebişini kucağına.Aciyorlar canim gecenlerdd kanamam olmusdu sabah pazar gunu sabah 10 da aradim adamla konusdum 7 de vardi kanamam dedim o zaman nie aramadin dedi bana
Saol canim bugun gene kanamam var cok üzülüyorum bu duruma evddn cikmiom devamli yatiom ama oluo iste doktorun ozel yeri yok cebinden ariyorum hemen hastaneyr gelin diolar ebeler kontrol edio doktorla konusuo tedaviyi ona gore uyguluo eger ebeler yapamazsa doktor gelioCanım öncelikle çok geçmiş olsun.inşallah bi sıkıntı olmadan sağlıkla alırsın bebişini kucağına.
Özel muayenehanesi mi var dr.unun? Ne güzel her an telefonunu açabiliyorsa şanslısın...
Canım benim çok geçmiş olsun.inşallah biran önce geçer.ne güzel bak istediğinde ulaşıyosun dr.una.evde dinleniyosun.İnan Allah bi yerden üzüp bi yerden rahatlatıyo.senin durumun öyle evdesin,ben bugün işe geldim,sabah baygınlık geçirdim, buralarda dinlenmeye çalışıyorum.Herkesin bi durumu oluyo,ağır ya da hafif.ama bi yerden kolaylık veriyo.Allah ım minişlerimizi,bizleri korusun,beterinden korusun.Saol canim bugun gene kanamam var cok üzülüyorum bu duruma evddn cikmiom devamli yatiom ama oluo iste doktorun ozel yeri yok cebinden ariyorum hemen hastaneyr gelin diolar ebeler kontrol edio doktorla konusuo tedaviyi ona gore uyguluo eger ebeler yapamazsa doktor gelio
Geçmiş olsun korkma stres yapma inş bi sıkıntı çıkmaz sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder Allah sana bebeğiniSaol canim bugun gene kanamam var cok üzülüyorum bu duruma evddn cikmiom devamli yatiom ama oluo iste doktorun ozel yeri yok cebinden ariyorum hemen hastaneyr gelin diolar ebeler kontrol edio doktorla konusuo tedaviyi ona gore uyguluo eger ebeler yapamazsa doktor gelio
Canm taze kan mi yanı kırmızı mı yoksa kahverengi pis kan mı kahverengiyse iç taraftaki kan temizleniyo diyordu benim drlar ama yinede git doktora canımGeçmiş olsun korkma stres yapma inş bi sıkıntı çıkmaz sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder Allah sana bebeğini
Saol canim sana da gecmis olsun senin icin de cok zor rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder inşallahCanım benim çok geçmiş olsun.inşallah biran önce geçer.ne güzel bak istediğinde ulaşıyosun dr.una.evde dinleniyosun.İnan Allah bi yerden üzüp bi yerden rahatlatıyo.senin durumun öyle evdesin,ben bugün işe geldim,sabah baygınlık geçirdim, buralarda dinlenmeye çalışıyorum.Herkesin bi durumu oluyo,ağır ya da hafif.ama bi yerden kolaylık veriyo.Allah ım minişlerimizi,bizleri korusun,beterinden korusun.
Saol canim normal kan ama silince gelio simdide bitmiş gelmiyor hep bole oluo sabah gelio aksam olmadan oglen bitio anlamadm gitti ya inşallah kanama alani kapanmıştır icerdeki tek duam oCanm taze kan mi yanı kırmızı mı yoksa kahverengi pis kan mı kahverengiyse iç taraftaki kan temizleniyo diyordu benim drlar ama yinede git doktora canım
İnş canım duacınızım rabbim sana bağışlasın aminSaol canim normal kan ama silince gelio simdide bitmiş gelmiyor hep bole oluo sabah gelio aksam olmadan oglen bitio anlamadm gitti ya inşallah kanama alani kapanmıştır icerdeki tek duam o
Amin canim allah razı olsunİnş canım duacınızım rabbim sana bağışlasın amin
Bende yarın gideceğim, vakit geçmek bilmiyor, cinsiyetini de öğrenmiş oluruz herhalde :)iyi haftalar kızlar haftaya pazartesi randevum var 1 ay dolmuş olacak ama zaman geçmek bilmiyor :) sizde de aynı şey oluyordur herhalde miniğimi merak ediyorum inşallah keyfi yerindedir:)
Bana diğer doktorum vermişti bu vitamini, bir kaç gün içtim ama 3 hafta önce doktorumu değiştirdim. Yeni gittiğim doktorda vitamin ilaçlarına inanmadığını söyledi ve hiç vitamin vermedi. Sadece beslenme konusunda tavsiyelerde bulundu o kadar. Benimde iyice kafam karıştı.Arkadaslar netten biraz arastirma yaptim da decavit ilaci iyice kafami karistirdi. A vitamini iceriyrmus fazlaligi baya zarar filan diyor. Kullananlar lutfen yardim ne zaman ve nasil kullaniyrsunuz. Vucudunuzda bir farklilik oldu mu
Ne yapcam simdu gercekten de her doktor farkli bir yontem uyguluyr.Bana diğer doktorum vermişti bu vitamini, bir kaç gün içtim ama 3 hafta önce doktorumu değiştirdim. Yeni gittiğim doktorda vitamin ilaçlarına inanmadığını söyledi ve hiç vitamin vermedi. Sadece beslenme konusunda tavsiyelerde bulundu o kadar. Benimde iyice kafam karıştı.
Aynen canim ya her doktor farklı. Birinin kullan dedigi ilaci diğeri kullanma diyor. Biri diyet yap dedi. Digeri ne istersen ye ama abartma dedi Iyice kafam karıştı.Ne yapcam simdu gercekten de her doktor farkli bir yontem uyguluyr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?