2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Aciyorlar canim gecenlerdd kanamam olmusdu sabah pazar gunu sabah 10 da aradim adamla konusdum 7 de vardi kanamam dedim o zaman nie aramadin dedi bana

Aciyorlar canim gecenlerdd kanamam olmusdu sabah pazar gunu sabah 10 da aradim adamla konusdum 7 de vardi kanamam dedim o zaman nie aramadin dedi bana
Canım öncelikle çok geçmiş olsun.inşallah bi sıkıntı olmadan sağlıkla alırsın bebişini kucağına.
Özel muayenehanesi mi var dr.unun? Ne güzel her an telefonunu açabiliyorsa şanslısın...

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.inşallah bi sıkıntı olmadan sağlıkla alırsın bebişini kucağına.
Özel muayenehanesi mi var dr.unun? Ne güzel her an telefonunu açabiliyorsa şanslısın...
Saol canim bugun gene kanamam var cok üzülüyorum bu duruma evddn cikmiom devamli yatiom ama oluo iste doktorun ozel yeri yok cebinden ariyorum hemen hastaneyr gelin diolar ebeler kontrol edio doktorla konusuo tedaviyi ona gore uyguluo eger ebeler yapamazsa doktor gelio

Canım benim çok geçmiş olsun.inşallah biran önce geçer.ne güzel bak istediğinde ulaşıyosun dr.una.evde dinleniyosun.İnan Allah bi yerden üzüp bi yerden rahatlatıyo.senin durumun öyle evdesin,ben bugün işe geldim,sabah baygınlık geçirdim, buralarda dinlenmeye çalışıyorum.Herkesin bi durumu oluyo,ağır ya da hafif.ama bi yerden kolaylık veriyo.Allah ım minişlerimizi,bizleri korusun,beterinden korusun.

Geçmiş olsun korkma stres yapma inş bi sıkıntı çıkmaz sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder Allah sana bebeğini

Geçmiş olsun korkma stres yapma inş bi sıkıntı çıkmaz sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder Allah sana bebeğini
Canm taze kan mi yanı kırmızı mı yoksa kahverengi pis kan mı kahverengiyse iç taraftaki kan temizleniyo diyordu benim drlar ama yinede git doktora canım

Saol canim sana da gecmis olsun senin icin de cok zor rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder inşallah

Canm taze kan mi yanı kırmızı mı yoksa kahverengi pis kan mı kahverengiyse iç taraftaki kan temizleniyo diyordu benim drlar ama yinede git doktora canım
Saol canim normal kan ama silince gelio simdide bitmiş gelmiyor hep bole oluo sabah gelio aksam olmadan oglen bitio anlamadm gitti ya inşallah kanama alani kapanmıştır icerdeki tek duam o

iyi haftalar kızlar haftaya pazartesi randevum var 1 ay dolmuş olacak ama zaman geçmek bilmiyor :) sizde de aynı şey oluyordur herhalde miniğimi merak ediyorum inşallah keyfi yerindedir:)

Arkadaslar netten biraz arastirma yaptim da decavit ilaci iyice kafami karistirdi. A vitamini iceriyrmus fazlaligi baya zarar filan diyor. Kullananlar lutfen yardim ne zaman ve nasil kullaniyrsunuz. Vucudunuzda bir farklilik oldu mu

iyi haftalar kızlar haftaya pazartesi randevum var 1 ay dolmuş olacak ama zaman geçmek bilmiyor :) sizde de aynı şey oluyordur herhalde miniğimi merak ediyorum inşallah keyfi yerindedir:)
Bende yarın gideceğim, vakit geçmek bilmiyor, cinsiyetini de öğrenmiş oluruz herhalde :)

Arkadaslar netten biraz arastirma yaptim da decavit ilaci iyice kafami karistirdi. A vitamini iceriyrmus fazlaligi baya zarar filan diyor. Kullananlar lutfen yardim ne zaman ve nasil kullaniyrsunuz. Vucudunuzda bir farklilik oldu mu
Bana diğer doktorum vermişti bu vitamini, bir kaç gün içtim ama 3 hafta önce doktorumu değiştirdim. Yeni gittiğim doktorda vitamin ilaçlarına inanmadığını söyledi ve hiç vitamin vermedi. Sadece beslenme konusunda tavsiyelerde bulundu o kadar. Benimde iyice kafam karıştı.

Ne yapcam simdu gercekten de her doktor farkli bir yontem uyguluyr.

bende bugün decavite başladım bilmiyorum doktoruma çok güveniyorum hakkımızda hayırlısı olsun kızlar kime
inanacağımızı şaşırdık

Bende kullanıyorum decaviti 20 gündür falan. Doktorumdan gayet memnunum ilaçla ilgili bi değişiklik hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…