Amin canim allah hepimize bebeklerimize kavusmayi nasip etsinHadi hayırlısı İnşAllah Mevlam sağsalim kucağınıza aldırsın.Biz de 2 hafta sonra gideceğiz bakalım öğrenebilecekmiyiz
Allah herkese hayirli evlat versinBu sene kiz senesi sanirim okulda dogum yapan bes hocanin kizi var
Son ayina giren hocamiz da kiz
Esimin teyzesi kiz
Ve sanirim bizim icin de kiz dedi dr o zaman 13 haftalikti ama %99.9 dedi.hayirlisi hepimiz icin. sag salim dogsunlar insaallah
Ayy canim benim yok icerden kidiklanio gibisin bole pit pit atio ben genelde sirt ustu uzandigimda çok net hissediyorum artik gozle de goruluo tekme attigi onceden gormuodum 2 gundur farkediorum benimki erkek canimNasil bi duygu ben boyle biraz korkuyor gibiyim sanirim iki haftaya hissederim diyorum heyecanla bekliyorum ama hep mi hissediyorsunuz boyle oynayinca ayh falan diyerek tepki veresiniz geliyor mu yoksa alisiyor musunuz. Okuyunca buradan ben duygulandim. Rabbim size bagislasin. Cinsiyeti ne peki
tebrikler bende dün gittim bizimki de kesinleşti kızmış :)eşimde sevindi diyor ki ben sana söylemedim ama gönlümden kız geçiyordu :)Kizlar doktora gittik bize kiz geliyor :)
Hayırlı olsun canm ne güzel maşallah rabbim kucagimiza almayi nasip etsin hepimizetebrikler bende dün gittim bizimki de kesinleşti kızmış :)eşimde sevindi diyor ki ben sana söylemedim ama gönlümden kız geçiyordu :)
hayırlı olsunBende doktordan geliyorum bana da bir kız bebiş geliyor. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
sağol canım bir şey sorcam senin kanama devam ediyor mu doktor bana da kanama olabilir dedi plesanta biraz aşağıdaymış çok dikkat et ağır kaldırma ev işi yapma dediHayırlı olsun canm ne güzel maşallah rabbim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize
Ediyor malesef canim ya dün kontroldeydim doktor yarim cm lik bi alan var dedi haftalik igne ve hap verdi onlari kullaniyorum benimki plesentayla alakalj degil ama esinin yaninda kanama alani var bana da istirahat verdi is yapmak yasak onceki gittigime gore kanama alani kuculmus ama baya bi benim kanama sabah oluo silince geliyor bazen öğlen bazende ikindin tamamen geciyor hergün boyle 3.haftaya dondum hala ayni ama duzelecegine inaniyorum alan gittikce kuculmus bu haftada gelir sonra insallah gelmezhayırlı olsun
sağol canım bir şey sorcam senin kanama devam ediyor mu doktor bana da kanama olabilir dedi plesanta biraz aşağıdaymış çok dikkat et ağır kaldırma ev işi yapma dedi
Insanlar hamileligin tadini cikarir ben tedirginlik yasiyom 4 yilin sonunda tuple oluncasukur sıkıntim yok ama kiloda almamisim kusmadim da hic ne bileyim arada kasiklarim rahmim acimazsa bilmicem hamileligi bebek sagliklimi kaliteli beslenmuyom sizce bebegi ne gelistirir
Kizlar bebislerinizin hareketini hissetmeye basladiniz mi artik?
Ben hissedemedim daha.tam olarak göbek deliğinin kaç parmak altında hissediyorsunuz.ayırt edemiyorum(
Canim ya ben hiç kız olsun erkek olsun tepkileri yle karşılaşmadım nacizane tavsiyem soranlara allah kız da verse erkekte verse kabulumuz biz siparis usulü çalışmadik ki geleni beğenmedim diyeyim (hasa) cinsiyet bittikten sonra isim sorgulamalari başlayacak ister istemez kendince mirın kırın edecekler.o yüzden son ana kadar isim falan da soylememeyi düşünüyorum. Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli bir şekilde evlatlarimizi kucagimiza versin.Herkese merhaba kızlar, uzun zamandır yazamadım ama herkesin yazdıklarını okuyorum. Cinsiyeti öğrenen herkesin gözü aydın! Allah gönlünüze göre vermiştir inşallah. Biz 20. haftada detaylı ultrasonda öğreneceğiz cinsiyeti.
Ama çok sinir olduğum bir durumdan bahsetmek istiyorum size, daha önceki mesajlarımda yazdım ama artık göbek biraz belli olmaya başlayınca aile ve akrabalar haricinde de anlaşılıyor hamile oluşum ve mutlaka konusu açılıyor. Sorun şu ki, HERKES ama herkes "cinsiyeti belli mi" diye sorduktan sonra bana "inşallah kız olur, kız daha iyi" diyor; erkek anneleri bile!! Belki ben erkek istiyorum?? Belki kız olmasını istemiyorum?? Neden bana bu baskıyı yapıyorlar, hem akraba da olsa bunu diyen biraz düşüncesizlik değil mi yani bunu demeleri?? Neden benim hevesimi kursağımda bırakıyorlar.. Diyorum, yandık daha şimdiden doğmadan başladı bu karışmalar etmeler... Yani demek ki erkek olsa herkes yalandan sevinecek! Olmaz yani, kız olsun kız olsun diye diretmek niye.. Olan olmuş işte, göreceğiz ne olduğunu... Çok sinir oluyorum buna!
Ben son birkaç haftadır hissediyorum ama bu hafta artık daha net ve daha güçlü hissediliyor. Sanki içeride mısır patlıyormuş gibi, sol tarafta hissediyorum pıtpıtları.
Göbek deliğimden 4-5 parmak aşağıda hissediyorum ben, sol yanımda. Sağda hiç hissetmedim daha. Ama yavaş yavaş anlarsın farkı, başta anlaşılmıyor, ama gaz olmadığı çok belli çünkü hayatımda ilk kez öyle bir "şeyler" oluyor içimde :)
Canm hayirli olsun bence onlari hic takma en son dusuncen kisi kapi disindakiler inan bana bosuna kendinin ve bebeginin huzurunu kacirion bende hep kiz istiodum allah erkek nasip etti hayirlisini versin ikisininde canim bak benim hep yuregim agzimda geziom her gun kanamali geciyor inan cok zor dışarıdakilerin agzini da umursama bana soranlara da ben kiz diorum cunku erkek desem fesatlanacak cok fazla kisi var o yüzden soylemiyorumHerkese merhaba kızlar, uzun zamandır yazamadım ama herkesin yazdıklarını okuyorum. Cinsiyeti öğrenen herkesin gözü aydın! Allah gönlünüze göre vermiştir inşallah. Biz 20. haftada detaylı ultrasonda öğreneceğiz cinsiyeti.
Ama çok sinir olduğum bir durumdan bahsetmek istiyorum size, daha önceki mesajlarımda yazdım ama artık göbek biraz belli olmaya başlayınca aile ve akrabalar haricinde de anlaşılıyor hamile oluşum ve mutlaka konusu açılıyor. Sorun şu ki, HERKES ama herkes "cinsiyeti belli mi" diye sorduktan sonra bana "inşallah kız olur, kız daha iyi" diyor; erkek anneleri bile!! Belki ben erkek istiyorum?? Belki kız olmasını istemiyorum?? Neden bana bu baskıyı yapıyorlar, hem akraba da olsa bunu diyen biraz düşüncesizlik değil mi yani bunu demeleri?? Neden benim hevesimi kursağımda bırakıyorlar.. Diyorum, yandık daha şimdiden doğmadan başladı bu karışmalar etmeler... Yani demek ki erkek olsa herkes yalandan sevinecek! Olmaz yani, kız olsun kız olsun diye diretmek niye.. Olan olmuş işte, göreceğiz ne olduğunu... Çok sinir oluyorum buna!
Ben son birkaç haftadır hissediyorum ama bu hafta artık daha net ve daha güçlü hissediliyor. Sanki içeride mısır patlıyormuş gibi, sol tarafta hissediyorum pıtpıtları.
Göbek deliğimden 4-5 parmak aşağıda hissediyorum ben, sol yanımda. Sağda hiç hissetmedim daha. Ama yavaş yavaş anlarsın farkı, başta anlaşılmıyor, ama gaz olmadığı çok belli çünkü hayatımda ilk kez öyle bir "şeyler" oluyor içimde :)
Saol canim hepimizinkini Inşallah rabbim herkese yaşatsın[/QUOTE]Allah bağışlasın cok degisik bi duygu
Cnım dr gittin mi bi sıkıntı yok inş bitmiştir kanaman[/QUOTE]Saol canim hepimizinkini Inşallah rabbim herkese yaşatsın
Canm bana mi sordun benim hala devam edio doktr haftalik igne ve günlük hap kullaniyorum cok az bi kanama alani gördü kuculmus du istirahate devam dedi[/QUOTE]Cnım dr gittin mi bi sıkıntı yok inş bitmiştir kanaman
Sana dedim gözün aydın sevindim azalsında kanama alanı Allah bebeğini sana bağışlasın da varsın doğuma kadar yat[/QUOTE]Canm bana mi sordun benim hala devam edio doktr haftalik igne ve günlük hap kullaniyorum cok az bi kanama alani gördü kuculmus du istirahate devam dedi
Slm kizlar herkes nerde kimsenin sesi cikmiyor
Sanirim canim kimsenin sesi çıkmıyor baksana :)Sorunlu ilk 3 ay bitince herkes bir rahat etti sanırım :)
Bende koku hassasiyeti doğal olmayan şeyler de vardı dış macunu şampuan duş jeli krem vs.dış fircalamaya korkardim kusardim cunkuUc muc farketmeyip galiba 9 ay sabahlari cikaracagim, tam da rahata erdik derken. Arkaaslar koku da insanin kusmasina sebep olur mu tamam icimiz bulanir da ,kusturur mu ki koku. Hayirli sabahlariniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?