2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kızlar benim gibi yürüyüş yapamayan var mı? Firsatim olmadi.şimdi de az yürüsem benim ağrıyor hemen yoruluyorum.

10 haftalik hamileyim ve 3 gunde bir dusuk ignesi kullaniyorum bunun yaninda progesteron ilacini fitil olarak kullaniyorum 8 haftalik iken kesenin uzerinede hafif bir kanama gordu dr dinlen istirahat et ve ilaclarini duzenli kullan dedi hic migde bulantim yok cok rahat bir hamilelik yasiyorum sadece koku hassasiyeti var ama bazen cok korkuyorum

Kızlar benim gibi yürüyüş yapamayan var mı? Firsatim olmadi.şimdi de az yürüsem benim ağrıyor hemen yoruluyorum.
Canım benimde yürüyüş yapmam gerekiyor. Çalıştığım için benim içi zor oluyor, hafta sonları yaptığımda da hemen yoruluyorum nefesim tıkanıyor, Bende üstüne gidiyorum sanırım hareketsizlikten oldu diye düşünüyorum, nefesimi açmam gerek, eğer kasık ağrıların çok olmazsa yürümen ilerisi için iyi olabilir, Bu arada haftanın bir günü de havuza yüzmeye gidiyorum oda sırtlarıma iyi geliyor.

İyi aksamlar herkese nereye soracagimi bilemedim bi fikri olan varsa bana cvp yazabilirmi lutfen
Adetim 5 6 gun gecikti ve kan testinde 34.7 cikti cok cok dusuk bir deger ara ara bayilmaya yakin durum yadiyorum ve bel agrim var dis gebelik olabilirmi sizce

Canim ben 19 dayim ogrendigimde 1 bucuk haftalikdi kanama oldu duser sandm dusmedi sonra her iki haftada bir kanama oldu ve bu son 1 aydir her gun lekelenmem oluyor haftada 1 düşük ignesi ve sabah aksam progestan kullaniorm doktor istirahat dio evden cikmiom yani 19 haftadir 3 5 kere cikdim

Sana da canim bunu ancak 2 gune bir bakilan kanda bilinir canim degerlerin artiyorsa 2 kati normal gebelik oluyor belki gec dollenmedir bunu ilerleyen zamanda anlarsin ancak kese icin zaten doktor cagirir rabbim gönlüne göre versin inşallah

Yaa aynen ben de o durumdayım, azıcık dolaşsam acayip yoruluyorum hemen oturmak ya da uzanmak istiyorum, hele avm lerde gözüm direk koltuk arıyor acaba vücut hala alışamadı mı gebeliğe diyorum, üstüne gidip senin gibi yürüyüşe de korkuyorum birşey olacak diye ağrıyor çünkü hemen, ben mi abartıyorum o kadarcık ağrıdan sonra açılırmı sonradan kestiremiyorum

Ben de eskiden ailenin en hızlı yürüyeniydim, şimdi herkesi yavaşlatıyorum yanımda yürüyen 1 haftadır belime de vurmaya başladı artık ağrısı, bebek ve rahim ağırlaşıyor tabi. Bugün baktım, rahim kavun kadar, bebek de greyfurt kadar olmuş. Ama ben de sık sık yürüyemiyorum, evde yaptığım ev işiyle ve markete çıktığım kadarla ancak. Öyle AVM'lerde falan gezemiyorum ben de, oturacak yer kolluyorum, çok zor.. Hele minibüste otobüste ayakta gidersem vay halime, iyice tükeniyorum..

Günaydın bnm
Bayanlar 17 haftalık Hamileyim karnımın yan tarafları açıyor böyle bisey yaşayan oldu mu?

Günaydın bnm
Bayanlar 17 haftalık Hamileyim karnımın yan tarafları açıyor böyle bisey yaşayan oldu mu?
Mrb canim vala ben 2 haftadir cekiyorum ama usuttugum icin hele aksamlari oyle bir batiyo ki yemek yedirmio kasiklarimdan yanlarima kadar evde yelek kazak havlu corapla gezer oldum

Benim ilk baslarda lekelenmem oluyordu simdi yok ama daha once iki dusuk yasadim drum bunda daha dikkatli olmaliyiz diyor son iki gundur sanki karnimin bir tarafinda hareketlenme var gibi hissediyorum biraz agri desem agri degil tuhaf birsey

Benim ilk baslarda lekelenmem oluyordu simdi yok ama daha once iki dusuk yasadim drum bunda daha dikkatli olmaliyiz diyor son iki gundur sanki karnimin bir tarafinda hareketlenme var gibi hissediyorum biraz agri desem agri degil tuhaf birsey
Benim de var bi dusugum canm bunda hep lekelenmem oldu aklm gidio bisi olcak diye ama allah büyük sen doktorunu ara bilgilendir bence belki gel dicek ben ufak birsey olsa hemen gidiyorum korkumdan

Benim de aynı, çalışırken filan çok ayakta kalınca acayip sırtım ağrıyo,kasıklarım ağrıyor. Kamburlaştığımı hissediyorum.dimdik olunca kasıklarım kasılıyo korkuyorum. Ama şu da bir gerçek ki, ne kadar yürürsen o kadar açılıyorsun.
Biz biraz nazlıyız gibi geliyo,annelerimiz sürekli çalışarak,ayakta geçirmişler hamişliklerini.o zamanlar bizim gibi kontroller,dr lar nerde..cinsiyeti bile doğunca öğrenmişler.çılgın gibi koşturmak değil ama, çok da endişelenmeden kendimizi hayattan çekmemek gerekir diye düşünüyorum.Allah sağlık versin yeter ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…