Canim gecmis olsun en yakin zamanda iyilesirsin inş.Allah razı olsunn idrar tahlilinden anladılar
Çok agrm var( bebegmmmm iyiymis Allah.a sukur
Okudum canimSELAMÜN ALEYKÜM arkadaslar... bebek ıcın ugrasıyoruz tabı hersey nasıp ALLAH cc. elinde.... Bebeğimin hayırlısıyla olması ıcın hayırlısıyla en kısa zamanda hamıle bir fatıha okur musunuz bu konuyu gördüğünüzde.... Rabbım tum ısteyen kardeslerıme nasıp etsın... ALLAH razı olsun.sadece benım ıcın degıl hayırlı evladı olmasını ısteyen tum kardesılerımız ıcınde.... hamıle kalanlar varsa halden anlarlar zaten...
Cok su ic canm bnmd olyo doktr su ic dediGünaydın bnm
Bayanlar 17 haftalık Hamileyim karnımın yan tarafları açıyor böyle bisey yaşayan oldu mu?
ALLAH RAZI OLSUN COK SAOL....Okudum canim
Haklısın valla annem anlatır son ayıma kadar çalıştım tam izin aldım dinlenemeden ertesi gün sen erken doğdun der :) biz birazda internetten çevreden vs duyduklarımızdan etkileniyoruz hemen birşey olacak sanıyoruz, hamlıktan gelen kas ağrısını bebeğe bişey oluyor sanıp panikliyoruz :))Benim de aynı, çalışırken filan çok ayakta kalınca acayip sırtım ağrıyo,kasıklarım ağrıyor. Kamburlaştığımı hissediyorum.dimdik olunca kasıklarım kasılıyo korkuyorum. Ama şu da bir gerçek ki, ne kadar yürürsen o kadar açılıyorsun.
Biz biraz nazlıyız gibi geliyo,annelerimiz sürekli çalışarak,ayakta geçirmişler hamişliklerini.o zamanlar bizim gibi kontroller,dr lar nerde..cinsiyeti bile doğunca öğrenmişler.çılgın gibi koşturmak değil ama, çok da endişelenmeden kendimizi hayattan çekmemek gerekir diye düşünüyorum.Allah sağlık versin yeter ki..
Aynen canım,dua edip,çok zorlamadan kendimizi,sürekli ağrılarımıza sıkıntılarımıza odaklanmadan,olumlu düşünüp,stres yapmadan,olabildiğince rahat davranabilmeyi diliyorum hepimiz içinHaklısın valla annem anlatır son ayıma kadar çalıştım tam izin aldım dinlenemeden ertesi gün sen erken doğdun der :) biz birazda internetten çevreden vs duyduklarımızdan etkileniyoruz hemen birşey olacak sanıyoruz, hamlıktan gelen kas ağrısını bebeğe bişey oluyor sanıp panikliyoruz :))
SELAMÜN ALEYKÜM arkadaslar... bebek ıcın ugrasıyoruz tabı hersey nasıp ALLAH cc. elinde.... Bebeğimin hayırlısıyla olması ıcın hayırlısıyla en kısa zamanda hamıle bir fatıha okur musunuz bu konuyu gördüğünüzde.... Rabbım tum ısteyen kardeslerıme nasıp etsın... ALLAH razı olsun.sadece benım ıcın degıl hayırlı evladı olmasını ısteyen tum kardesılerımız ıcınde.... hamıle kalanlar varsa halden anlarlar zaten...
Aleyküm selam canım,okudum Allah kabul etsin inşallah.sana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah Rabbim!!!SELAMÜN ALEYKÜM arkadaslar... bebek ıcın ugrasıyoruz tabı hersey nasıp ALLAH cc. elinde.... Bebeğimin hayırlısıyla olması ıcın hayırlısıyla en kısa zamanda hamıle bir fatıha okur musunuz bu konuyu gördüğünüzde.... Rabbım tum ısteyen kardeslerıme nasıp etsın... ALLAH razı olsun.sadece benım ıcın degıl hayırlı evladı olmasını ısteyen tum kardesılerımız ıcınde.... hamıle kalanlar varsa halden anlarlar zaten...
ALLAH bınkere razı olsun.Aleyküm selam canım,okudum Allah kabul etsin inşallah.sana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah Rabbim!!!
Yok canım kanamam veya lekelenmem yok ilk baslarda oluyordu ama yok artik haftaya gidecez dr ikili tarama icin bakalım dr ne gidecekBenim de var bi dusugum canm bunda hep lekelenmem oldu aklm gidio bisi olcak diye ama allah büyük sen doktorunu ara bilgilendir bence belki gel dicek ben ufak birsey olsa hemen gidiyorum korkumdan
Canim allah en kısa zamanda sana hayırlı evlat nasip etsin insallahSELAMÜN ALEYKÜM arkadaslar... bebek ıcın ugrasıyoruz tabı hersey nasıp ALLAH cc. elinde.... Bebeğimin hayırlısıyla olması ıcın hayırlısıyla en kısa zamanda hamıle bir fatıha okur musunuz bu konuyu gördüğünüzde.... Rabbım tum ısteyen kardeslerıme nasıp etsın... ALLAH razı olsun.sadece benım ıcın degıl hayırlı evladı olmasını ısteyen tum kardesılerımız ıcınde.... hamıle kalanlar varsa halden anlarlar zaten...
İnsllah yasagl. Cnm
AMİN..ALLAH razı olsun saol.AMİN.Canim allah en kısa zamanda sana hayırlı evlat nasip etsin insallah
ay ne güzel ya ..... İNŞALLAH bende ogrenırım hamıle oldugumuMrb arkadaşlar günaydın Perşembe günü hamilelik testi yaptım be hamile olduğumu öğrendim
Sonra kan tahlili yaptırdım cuma günü sonuc ptsi çıkacak die dayamayıp dün özelde bi doktora gittim doktor ne dicek kaç haftalık ultrasonda görürmüyüz diye
Ama doktor bana Bebek 2-3 haftalık Dedi tam haftasını söylemedi
Az öncede okudum ki 2-3 haftalık diye bişi olmazmış Bebek 4 haftalıkda ultrasonda gözükürmüş doktorun net haftasını söylememesi bide böle yazı okumam beni şüpheye düşürdü daha tahlillerim var başka doktora da gitsem mi yrn
Tabiki Cnm etmem mi hergün ediyorum ben 3 sene vajinismusdumay ne güzel ya ..... İNŞALLAH bende ogrenırım hamıle oldugumudua et neolur yaa
aa hıssetmeye basladınmı harıkaaaa bende o gun ıcın sabırsızlanıyormmKızlar bebeğim kıpır kıpır maşallah :) hareketlerini hissetmek çok güzel bi duygu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?