2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

kızlar selammm bayadır gıremıyodum cok sukur ıyıyız bız ıkı gun once kontrolumuz vardı hersey yolunda ıkıncı kutumu kullanıyorum decavıtt te gebelıkte herkesın kullandgı bıseymıs telas yapmayın a vıtamını mıkatrı onun ıcınde yeterı mıktardadır bu arada kesın erkek bızımkısı pipisini iyice gördük emın olduk mayıs sonu gbı ayrıntılı ultrason ve aclık tokluk kan sekerı testı ıstedı yaptrmayı dusunenler varmı ayrıntılı ultrasonu ben pek ıstemıyorum

mayıs sonu gbı ayrıntılı ultrason ve aclık tokluk kan sekerı testı ıstedı yaptrmayı dusunenler varmı ayrıntılı ultrasonu ben pek ıstemıyorum

Bence risk faktörü yoksa şeker yüklemesi yaptırmayın boş yere, hem size hem bebeğe zarar, pek çok uzman önermiyor bile. Ama ayrıntılı ultrasonun gerekli olduğunu düşünüyorum çünkü kalp hastalıklarından daha birçok şeye kadar 40-50 farklı maddeyi kontrol ediyorlar, bebek sağlıklı mı öğrenmiş oluyorsunuz. Mutlaka yaptırılması gerek bence, ben 20. haftamda gideceğim.

Kizlar simdiden dogm korkusu saran var mi aranzda benm gbi

Korku değil ama endişe başladı evet. O yüzden bir doula ile görüşmeye başladım. Normal doğum istesem bile beni her türlü senaryoya hazırlayacak psikolojik olarak ve doğumda da yanımda olacak. "Milyonlarca kadın her gün doğuruyorsa ben de yapabilirim heralde!" diye düşünmeye zorluyorum kendimi endişelenmeye başladığım anda. Bu hem fiziksel, hem de psikolojik bir süreçmiş, yaşadıkça fark ediyorum. Sadece doğum için değil, doğduktan sonra maruz kalacağı durumlar için bile endişelenmeye başladım şimdiden! Ya çocuğu istemediğim veya hasta biri öperse, ya herkesi çocuktan uzak tutmaya çalışırken beni kötü bilirlerse, ya uçuk virüsü bulaşırsa minicikken (hayatı boyunca çıkmıyor çünkü o vücuttan, herpes virüsü, bir kere girmesi yeter vücuda)... yani keşke doğum korkusuyla bitse!!

Bende de vardı da şu sn de 4 bebek belgeselini izleye izleye daha normal gelmeye başladı.15 yaşında kızlar,45 yaşında kadınlar bile doğuruyo,öyle ya da böyle.sokaklar çocuk dolu,herkes doğurmuşhem eskiler çok daha kötü şartlarda doğurmuş.biz çok şanslıyız şükür.normalleştirmeye çalışıyorum kafamda,büyütmemeye...hepimizin canı tatlı, ama bizden tatlı bir mucizeyi dünyaya getiricez!!Muhteşemmmm!!!!

Ne güzel yorumlamissin:))

Olmazmi canim simdiden dusunuyor insan kara kara ama basa gelen cekilir oda olur gider diye avutuom kendimi
Ben çok odaklanmamaya çalışıyorum.karsimdakinin Biraz kötü olumsuz yorumlar yapacağını hissettiğim an konuyu uzatmamaya çalışıyorum. Her türlü deneyim var çünkü insanlarda.allah kolayligini verir diye gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum. Doğum zamanı geldiğinde ne kadar iyi doktor ebe de olsa karşındaki aksilik yaşanacağı varsa yaşanır. Softwind in yorumuna katılıyorum.

Cok haklsn bnde de bnlar oluyo kitap okuyp saknlesmeye calsym herks yapyosa bzde yaparz yeterki nasip olsn

Cok guzel demssn ya bn aslnda can yanmasndan degl yasaycgm sureci ilk defa yasiyorz ya ilk defa hc hissetmedgmz duygulari hissetcz bocalamak istemym Allah yardmcmz olsn kendmzi guclu gormemz gerekyo herks korkar tabiki ama cesaret lazm iste sonucu cok guzl :)

Kızlar günlerdir uyku düzenim altüst oldu gecenin bir Vakti uyaniyorum saatlerce uyyamiyorum sabah erkenden kalkiyorum. .sizde de var mı böyle bir sikinti((

Kızlar günlerdir uyku düzenim altüst oldu gecenin bir Vakti uyaniyorum saatlerce uyyamiyorum sabah erkenden kalkiyorum. .sizde de var mı böyle bir sikinti((
Günaydın benimde gece ayaklarım uyuşuyor sonra ağrıyor o şekilde uyanıyorum sonra dön dön tekrar uykuya dalması zor oluyor

Günaydın canım
Ben de çok su içtiğim için geceleri min.2-3 kere kalkıyorum wc.ye.kalktıkça da tekrar su içiyorum..ama uyuyabiliyorum çok şükür.sabah da erken işe kalkıyorum ya,psikolojik uyumam gerekiyo diye şartlıyorum kendimi..

Bende de var.
Gece 3 -4 gibi uyanıyorum, sinirlerim bozuluyor. Dün gece kendimi zorladım 1'e kadar oturdum, sabaha kadar uyumuşum. Belki de böyle yapmamız gerekiyor.

Çok sinir bozucu( uzun süre kendime gelemiyorum erkenden kalkiyorum uykumu alamıyorum allah yardımcımız olsun(

Kızlar, haftaya yavrumu görmeye gidiyorum detaylı ultrasonda az önce randevu aldım Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi, Yrd. Doç. Dr. Cengiz Sağıroğlu'ndan (bu ismi de forumdan buldum, umarım memnun kalırız, çok donanımlı bir doktora benziyor http://www.gophastanesi.com.tr/doktorlarimiz/cengiz-sagiroglu/)

İçim içime sığmıyor çok heyecanlıyım!!! Cinsiyeti öğreneceğiz!!!

Canım benim hadi hayırlısı!!Allah sağlık sıhhat,gönlüne göre versin biz de yarın 3lü taramaya gidicez.. her kontrole giderken heyecandan yolu karıştırıyoruz:)) saatimizi geçiriyoruz:)

Merhaba arkadaşlar 20 haftalık olduk detaylı usg gidiyoruz hayırlı günler herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…