Hayırlı güzel haberlerle gelirsin insallah:))Merhaba arkadaşlar 20 haftalık olduk detaylı usg gidiyoruz hayırlı günler herkese...
Maşallah canım,haydi hayırlısı.detaylıya 20.haftada mı bakılıyor, dr un mu önerdi,siz mi istediniz? Biz de çok merak ediyoruz da..Merhaba arkadaşlar 20 haftalık olduk detaylı usg gidiyoruz hayırlı günler herkese...
20den sonra bakılıyor işte benim 23 te bakılacak öyle sıra verdilerMaşallah canım,haydi hayırlısı.detaylıya 20.haftada mı bakılıyor, dr un mu önerdi,siz mi istediniz? Biz de çok merak ediyoruz da..
Yeni gördüm sizde konuyu açmışsınız 2016 eylül anneleri de açmış ayrıntılı usg yi20den sonra bakılıyor işte benim 23 te bakılacak öyle sıra verdiler
Ayrıntılı zorunlu mu doktor mu öneriyor
Kızlar, haftaya yavrumu görmeye gidiyorum detaylı ultrasondaaz önce randevu aldım Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi, Yrd. Doç. Dr. Cengiz Sağıroğlu'ndan (bu ismi de forumdan buldum, umarım memnun kalırız, çok donanımlı bir doktora benziyor http://www.gophastanesi.com.tr/doktorlarimiz/cengiz-sagiroglu/)
İçim içime sığmıyor çok heyecanlıyım!!!Cinsiyeti öğreneceğiz!!!
bencede yaptıralım bakalım 19.haftada gideceğim heralde o zaman gün verir detaylı içinDoktorun önerdiği hiçbir şey "zorunlu" değildir aslında, son kararı her zaman kendimiz veririz :) ben şahsen doktor bizzat önermese de (ki önerilmeyecek bir durumu yok, sadece bahsi o açmadı, ben söyledim girmek istediğimi) bebeğin sağlıklı gelişip gelişmediğini görmek adına 20. haftamda detaylı ultrasona gireceğim. Bebek hakkında en ince ayrıntıyı öğrenebiliyorsunuz, kalp ve beyin gelişimi, kemik gelişimi, vs. Detaylı ultrason videosu paylaşmıştım bir başlıkta, ama youtube'dan aratıp bulabilirsiniz, muazzam bir şey gerçekten. Böyle bir şeyi hangi anne-baba bilmek istemez ki? Bonusu da cinsiyeti öğrenmek :) bence her kuruşuna ve her dakikasına değer (min. 250 tl ve 45 dk. sürüyor en az) 20. haftadan itibaren bakılabiliyor.
detaylı ultrasonu bıraz acarmısın cnm doktorum bendende ıstıcekk 20. haftda neler yasıcam o gunEvet arkadaşlar detaylı ultrasonda sorun yok allaha şükür çok güzel bişi bu... 2 eylül doğum işlh allah hepimizin yavrularını sağ sağlıim sağlıklı kucağımıza almaya nasip etsin
Amin inşallahEvet arkadaşlar detaylı ultrasonda sorun yok allaha şükür çok güzel bişi bu... 2 eylül doğum işlh allah hepimizin yavrularını sağ sağlıim sağlıklı kucağımıza almaya nasip etsin
O gün en ince ayrıntısına kadar bebeğin iç organlarını görüceksin a ..z ye kadar güzel fotoğraflar vericek sana dr ayak el parmakları dudakları nebilim herşeyi bir de yarım saat sürüyor bu yüzden çok hoşuna gidiyor insanın ...detaylı ultrasonu bıraz acarmısın cnm doktorum bendende ıstıcekk 20. haftda neler yasıcam o gun
<aynennn bende pekk sıcak bakmıyodum ayrıntılı ultrasona alllah korusun bısey cıkarsaa hamılelıgm maf olur dıye ıkılı tarama testınde gunlerce uyku gırmemıstı gözume ama sen böyle anlatnca kanım kaynadıı tam kacıncı haftada yaptrdın sen bırde doktorm bana aclık ve tokluk kan sekerıne baktrcanı sölemıstıı seker yüklemesi yaptırmıcam ben kesınlıkleO gün en ince ayrıntısına kadar bebeğin iç organlarını görüceksin a ..z ye kadar güzel fotoğraflar vericek sana dr ayak el parmakları dudakları nebilim herşeyi bir de yarım saat sürüyor bu yüzden çok hoşuna gidiyor insanın ...
bundan bende varr saklıorm allah nasıp ederse dogumda kullancam ınsallahBakın ne buldum. Belkibilen duyan vardır ama
<aynennn bende pekk sıcak bakmıyodum ayrıntılı ultrasona alllah korusun bısey cıkarsaa hamılelıgm maf olur dıye ıkılı tarama testınde gunlerce uyku gırmemıstı gözume ama sen böyle anlatnca kanım kaynadıı tam kacıncı haftada yaptrdın sen bırde doktorm bana aclık ve tokluk kan sekerıne baktrcanı sölemıstıı seker yüklemesi yaptırmıcam ben kesınlıkle
20 haftada yaptırdım detaylı usg .. Benim 2. Kez oldu detaylı usg 12 haftalıkkende bakılmıştı ikili tarama için... yani bende çok korktum hatta gece uyuyamadım bişi çıkarsa ne yaparım diye. .. cesaretimi topladım yaptırdım tekrar valla iyikide yaptırmışım çok güzeldi görmek zaten az hareketli diye huzursuzdum. .. iyi oldu yani. Şeker yüklemesine gelince kararsızım bende valla dr dediki 2 baklava yiyincede şeker yüklemesi gibi oluyor neden çekiniyorsun karatay saolsun etkiledi söyledikleri 1 ay sonra yapıcaz dedi dr bakalım O zamana kadr karar veririm artık cnm...<aynennn bende pekk sıcak bakmıyodum ayrıntılı ultrasona alllah korusun bısey cıkarsaa hamılelıgm maf olur dıye ıkılı tarama testınde gunlerce uyku gırmemıstı gözume ama sen böyle anlatnca kanım kaynadıı tam kacıncı haftada yaptrdın sen bırde doktorm bana aclık ve tokluk kan sekerıne baktrcanı sölemıstıı seker yüklemesi yaptırmıcam ben kesınlıkle
hayırr cnmm ıkı baklavalık bısey degılmısss o cazıp göstermek ıcın öyle söyluyolar saf glıkozuu kılonna uyuumlu sekılde ac karnınaaa ıcırıyolar sanaaa cok ıgrenc bıseyy bnm arkadasm yaptrdı pişman oldu hemde söyle bısey ac karnına bebeg ve anneye glıkozz yukluyolar hemde fazlaca yanı bunun ne yararı olabılır bu yuklemeyı yapınca seker cıkmaması ımkansz ztn ayrıca ıcerde glıkoza baglı bır atak olussa kım vercek hesabını ben kesınlıkle yaptrmıcam20 haftada yaptırdım detaylı usg .. Benim 2. Kez oldu detaylı usg 12 haftalıkkende bakılmıştı ikili tarama için... yani bende çok korktum hatta gece uyuyamadım bişi çıkarsa ne yaparım diye. .. cesaretimi topladım yaptırdım tekrar valla iyikide yaptırmışım çok güzeldi görmek zaten az hareketli diye huzursuzdum. .. iyi oldu yani. Şeker yüklemesine gelince kararsızım bende valla dr dediki 2 baklava yiyincede şeker yüklemesi gibi oluyor neden çekiniyorsun karatay saolsun etkiledi söyledikleri 1 ay sonra yapıcaz dedi dr bakalım O zamana kadr karar veririm artık cnm...
ikili testı yaptrdmm ama 3 lü test yaptrmamm ben o ayrıntılı ultrasonuda belkı kabul edebılırım sonucta anne karnında mudahale edılebılecek bır olay yok o yuzdenn gereksızz ve para tuzagı olarak göruormm ne olur hamılelıgın zhır olur aglayarakk gecırırsn nıce kadınlar bebeklerını down sendromlu sandgı ıcınn hamılelıklerı perişan oldu buIkili ve uclu testlerde bende cok.huzursuz oldum ya vakit hic gecmedi sanki. Cok şükür hepsi iyi cikti. Darisi ayrıntılı ultrasona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?