- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
Hmm o zaman belki kendi bakıcaktır.bana randevu al dedi,radyolojiden aldım.radyolog bakıcak,sonra da kendi dr.um değerlendiricekmiş.Günaydın kızlar birşey sorcam detayliya randevu aliyormuyuz doktorum beni de cagirdi ama randevu al demedi
Aminn isteyen herkesede nasip etsinEvet kızlar bizde bugün gittik 3lü taramaya, 2 hafta sonra detaylı ultrasona randevu aldık.radyolog bakıcak.dr umdan memnunum inşallah radyolog da iyidir.ankarada batıkent bilgide,200tl.var mı buraya giden,bilen?
3lü sonuçları ve detaylıyı ogün görücez çok heycanlıyım.
Bir de böyle detaylıda isim yapmış dr lar var.özel görüntüleme merkezlerinde baktırıyolar filan onlara..oralara gitmeyi düşünen var mı??
Çok hareketliydi bebişimiz,ama ben hala hissedemiyoruminşallah 2 haftaya hissedermişim, sabırsızlanıyorum..
RABBİM HEPİMİZE,YAVRULARIMIZA SAĞLIK VERSİN KIZLAR....
3 lu testte de anne karnina müdahale etmiyorlar ki. Ultrasonda ic organlarina bakti, beynine bakti, gobek kordonuna bakti ve benden kan aldiikili testı yaptrdmm ama 3 lü test yaptrmamm ben o ayrıntılı ultrasonuda belkı kabul edebılırım sonucta anne karnında mudahale edılebılecek bır olay yok o yuzdenn gereksızz ve para tuzagı olarak göruormm ne olur hamılelıgın zhır olur aglayarakk gecırırsn nıce kadınlar bebeklerını down sendromlu sandgı ıcınn hamılelıklerı perişan oldu bu
işte anne karnında mudahale edılcek bısey olmadgı ıcın karsıyım bende zaten ıkılıyı sart kosmasaydı hıc yaptrmıcaktım ben hersey allahdan allah korusun öle bısey olsaa aldrmazdm asla hemde o surec cok zor olurdu oldu ya anne karnında mudahale edılcek bısey olur o zaman cok mantıklı3 lu testte de anne karnina müdahale etmiyorlar ki. Ultrasonda ic organlarina bakti, beynine bakti, gobek kordonuna bakti ve benden kan aldi
Anne karnında müdahale edilip edilemeyecek durumlara zaten bu testlerle bakıyorlar.Tarama testlerini yaptıranlar herhangi bir sıkıntıda bebeği aldırmayı göze alanlar değil ki..hem sırf endişeden test yaptırmayıp, testte görünebilecek bir aksilik sonrasında da seni üzmeyecek mi?sadece bunu ötelemiş olmayacak misin?zaten %100 kesinlik sunmuyor dr.lar,sadece çağın bizlere sunduğu imkanlar çerçevesinde durumdan haberdar ediyorlar.körü körüne, sırf ya kötü bi şey olursa diye korkup, bebeğinin kontrol edilmesinden, onun sağlık durumunu öğrenmekten- olasılıklarla da olsa-onu bir kere daha görebilmekten, o heyecandan yoksun kalmak bana çok uzak bir davranış..işte anne karnında mudahale edılcek bısey olmadgı ıcın karsıyım bende zaten ıkılıyı sart kosmasaydı hıc yaptrmıcaktım ben hersey allahdan allah korusun öle bısey olsaa aldrmazdm asla hemde o surec cok zor olurdu oldu ya anne karnında mudahale edılcek bısey olur o zaman cok mantıklı
detaylı ultrasonu bıraz acarmısın cnm doktorum bendende ıstıcekk 20. haftda neler yasıcam o gun
Yorumlarmspnızzzz
Canım çok sağol gerçekten çok aydınlatıcı ve yardımcı oldu...sonuna kadar izlemeni tavsiye ederim, ve tüm detaylı usg yaptıracakların da :)
Ayy cok güzel ya 2 hafta sonra bende gidicem ayrintiliya güzel haberlerle donerim inşallahsonuna kadar izlemeni tavsiye ederim, ve tüm detaylı usg yaptıracakların da :)
haklısınızz kızlarr yaptrcamm bendee ayrıntılı usg yı bakalımm ınsallah kötğ bısey cıkmazAnne karnında müdahale edilip edilemeyecek durumlara zaten bu testlerle bakıyorlar.Tarama testlerini yaptıranlar herhangi bir sıkıntıda bebeği aldırmayı göze alanlar değil ki..hem sırf endişeden test yaptırmayıp, testte görünebilecek bir aksilik sonrasında da seni üzmeyecek mi?sadece bunu ötelemiş olmayacak misin?zaten %100 kesinlik sunmuyor dr.lar,sadece çağın bizlere sunduğu imkanlar çerçevesinde durumdan haberdar ediyorlar.körü körüne, sırf ya kötü bi şey olursa diye korkup, bebeğinin kontrol edilmesinden, onun sağlık durumunu öğrenmekten- olasılıklarla da olsa-onu bir kere daha görebilmekten, o heyecandan yoksun kalmak bana çok uzak bir davranış..
maalsef hoparlörüm bozuldugu ıcın duyamadım ama ızledımsonuna kadar izlemeni tavsiye ederim, ve tüm detaylı usg yaptıracakların da :)
Çıkmaz canım Allah ın izniyle rahat ol sen, Rabbim korur meleklerimizi...haklısınızz kızlarr yaptrcamm bendee ayrıntılı usg yı bakalımm ınsallah kötğ bısey cıkmaz
ınsallahh cnm evet bu haftalarda neler yasıyosunuz kızlarr bnm arada rahımde sızlamalarım oluyo bebegımın hareketlerını hala hıssetmıyorum 17+1 hisseden varmıÇıkmaz canım Allah ın izniyle rahat ol sen, Rabbim korur meleklerimizi...
Ben gecen aksam cok hafif bir seyler hissettim ama emin degilim. Göz seğirmesi gibi anlık hafif bir seyler oldu :)ınsallahh cnm evet bu haftalarda neler yasıyosunuz kızlarr bnm arada rahımde sızlamalarım oluyo bebegımın hareketlerını hala hıssetmıyorum 17+1 hisseden varmı
Ben 3 hafta önce hissetmeye basladm canim simdi artik cok net hissediyorudm tekmelediginde karnim inip kalkiyor gozle görülüyor onun yapdigi sabahlari hafif yuzustu yatsam tekmeliyor illa tam yan yatcamınsallahh cnm evet bu haftalarda neler yasıyosunuz kızlarr bnm arada rahımde sızlamalarım oluyo bebegımın hareketlerını hala hıssetmıyorum 17+1 hisseden varmı
bnm göbegım atar geneldede ondann anlamıorm benn içerden gelen bi his olması lazım degılmıBen gecen aksam cok hafif bir seyler hissettim ama emin degilim. Göz seğirmesi gibi anlık hafif bir seyler oldu :)
şanslısın desene bnmde göbegımı acınca kalp gbi atan bısey oluo arada aama bende o geneldede vardır göbegı m atar ondn anlamıormm bnmm duydugum kadayla ıcının kıpır kıpır etmesı lazzmmısBen 3 hafta önce hissetmeye basladm canim simdi artik cok net hissediyorudm tekmelediginde karnim inip kalkiyor gozle görülüyor onun yapdigi sabahlari hafif yuzustu yatsam tekmeliyor illa tam yan yatcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?