Ben ayırt edemiyorum bagırsak hareketımı henüz anlamadım 17.haftamdayım çok merak ediyorum benim geceleri biraz rahim tarafında Ağrı oluyor doktor solda yat dedi ama sol tarafta yatamıyorum sürekliınsallahh cnm evet bu haftalarda neler yasıyosunuz kızlarr bnm arada rahımde sızlamalarım oluyo bebegımın hareketlerını hala hıssetmıyorum 17+1 hisseden varmı
bnde mecburen sola yatıorm öylede sola yat dıyınce ınsanın ınatla saga yatası gelıo bnde anlayamıorm suan barsak harektyle karıstrmak ıstemıormm cunku ılk gebelıgımız suan nasıl bısey olacagını bılemıoruz ondnn acele etmmıorm bende dıkkat etmıorm karnmda kı hareketlere cunku karnımda kıpır kıpır hareketlenme var bn ıcerden gelen bi his belkiıormBen ayırt edemiyorum bagırsak hareketımı henüz anlamadım 17.haftamdayım çok merak ediyorum benim geceleri biraz rahim tarafında Ağrı oluyor doktor solda yat dedi ama sol tarafta yatamıyorum sürekli
Senin bebiş kızmıydı benimki kız kıyafetler almaya başladım belki erken ama heves işte pembe pembe çok şekerlerbnde mecburen sola yatıorm öylede sola yat dıyınce ınsanın ınatla saga yatası gelıo bnde anlayamıorm suan barsak harektyle karıstrmak ıstemıormm cunku ılk gebelıgımız suan nasıl bısey olacagını bılemıoruz ondnn acele etmmıorm bende dıkkat etmıorm karnmda kı hareketlere cunku karnımda kıpır kıpır hareketlenme var bn ıcerden gelen bi his belkiıorm
bnmki erkek canımSenin bebiş kızmıydı benimki kız kıyafetler almaya başladım belki erken ama heves işte pembe pembe çok şekerler
Benimkisi kız. Bende dayanamayıp ufak tefek seyler almaya başladım :)Senin bebiş kızmıydı benimki kız kıyafetler almaya başladım belki erken ama heves işte pembe pembe çok şekerler
Günaydın canım, olsun uyumasan da yat dinlen..biz de tatil bile olsa aynı saatte uyanıyoruz hep:)Herkese erkenden Günaydın hergün 6 da uyanir oldum ben ya off
Valla ya hergun 6 da uyanmak sinir edio vakit de gecmiyor aksilik yaGünaydın canım, olsun uyumasan da yat dinlen..biz de tatil bile olsa aynı saatte uyanıyoruz hep:)
Canım ben de ilk 3 ay verdiğimi aldım,üstüne +1 kg.dr gayet iyi olduğumuzu söyledi.önemli olan bebişin gelişimi,senin kilo alman değil.ama göbüşüm de çıktı.sadece 1kg aldıysam eskiden neremdeydi bu kilolar diyorumKizlar ben kilo almadim nedense sizce neler yemeliyim bu arada gobusunuz ciktimi bende yok gibi birde bunyem cok zayif hergun hastayim bir gun grip birgun bel agrisi vbb
Ben de verdiklerimi aldim geri ortada belli bir göbüş var valla ben burdayim diyor göbekKizlar ben kilo almadim nedense sizce neler yemeliyim bu arada gobusunuz ciktimi bende yok gibi birde bunyem cok zayif hergun hastayim bir gun grip birgun bel agrisi vbb
Canim kakao yağı hindistancevizi yagive susam yağını karıştırdım ben dene istersen.günde 1. 2 kere sur bir de bol su iç.Valla ben acayip kaşınmaya başladım kızlar.göbüşe sürmediğim kalmıyor,gene kaşınıyor..gün içinde farketmeden elim sürekli göbüşe gidiyor, okadar tatlı kaşınıyor ki...göğüsler deseniz ayrı hikaye,onlar daha önce başladı.uçlar ayrı yanlar ayrı.heralde çok çatlicam benonu da çok dert etmiyorum da, şu kaşıntılar çok rahatsız ediyo..
Siz neler kullanıyosunuz, memnun olduklarınızı tabsiye eder misiniz?
Ben daha kullanmadim ama karnm kasinio bi ilaç siparis ettim onu bekliorum onu kullancam canimValla ben acayip kaşınmaya başladım kızlar.göbüşe sürmediğim kalmıyor,gene kaşınıyor..gün içinde farketmeden elim sürekli göbüşe gidiyor, okadar tatlı kaşınıyor ki...göğüsler deseniz ayrı hikaye,onlar daha önce başladı.uçlar ayrı yanlar ayrı.heralde çok çatlicam benonu da çok dert etmiyorum da, şu kaşıntılar çok rahatsız ediyo..
Siz neler kullanıyosunuz, memnun olduklarınızı tabsiye eder misiniz?
O yağlara güvenemiyorum ben, ucuz olunca,markası da bi tuhaf bi şeyler,sadece esanslı yağlar gibi geliyo.bebe yağı, acıbadem sütü,duş kremi kullanıyorum.bi de palmers kakao yağı alıcam ilk fırsatta inşallah canım.senin karışım kesiyo mu kaşıntını? Bi de 2lt su içiyorum az mı ki???Canim kakao yağı hindistancevizi yagive susam yağını karıştırdım ben dene istersen.günde 1. 2 kere sur bir de bol su iç.
Ne ilacı canım,tablet şeklinde mi??Ben daha kullanmadim ama karnm kasinio bi ilaç siparis ettim onu bekliorum onu kullancam canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?