Aktardan karışımsız saf yağ aldim.gogsumde Bazen oluyor sürüyorum rahatlattı allahın izniyle. 2lt nin altına dusmuyorsan gayet iyi canım.O yağlara güvenemiyorum ben, ucuz olunca,markası da bi tuhaf bi şeyler,sadece esanslı yağlar gibi geliyo.bebe yağı, acıbadem sütü,duş kremi kullanıyorum.bi de palmers kakao yağı alıcam ilk fırsatta inşallah canım.senin karışım kesiyo mu kaşıntını? Bi de 2lt su içiyorum az mı ki???
biraz önyargılı olabilirim evet:/uçlarına sürmüyosun di mi canım,zararlıymış..Aktardan karışımsız saf yağ aldim.gogsumde Bazen oluyor sürüyorum rahatlattı allahın izniyle. 2lt nin altına dusmuyorsan gayet iyi canım.
Koyu renkli bölgeye surmuyorum..biraz önyargılı olabilirim evet:/uçlarına sürmüyosun di mi canım,zararlıymış..
Maşallah canım ye de yararlı şeylerden ye:)Çok ekmek yemiyorum ben,iştah değil de sık acıkıyorum..2 saatte 1 bi şeyler yiyorum.eskiden acıktığımı hissetmezdim,şimdi kazınıyo midem resmen.ama yok,çok yeyince rahatsız oluyorum ben canım,reflüm varKoyu renkli bölgeye surmuyorum..
Iştah durumunuz nasıl.maşallah iyi yiyorum ekmeği kesmeye calisiyorum:))
Yok canim krem siparis ettim emodor mu neydi adi hatirlamiomNe ilacı canım,tablet şeklinde mi??
Bende nedense ekmege yöneliyorum tatlı yemiyorum o yönden iyide hamurişini de azaltmam lazımKoyu renkli bölgeye surmuyorum..
Iştah durumunuz nasıl.maşallah iyi yiyorum ekmeği kesmeye calisiyorum:))
Merhaba canim benim hep sıkıntılı günler gecio canim 1 haftadir kanamam yokdu dün gene oldu artik gunler gecip bitsin kucagima alsamda bu korku da bitseKizlar merhaba nasilsiniz?nasil gidiyo hamislik?
Canım nerelerdesin,sesin çıkmıyodu uzun zamandır.her şey yolunda mı??Kizlar merhaba nasilsiniz?nasil gidiyo hamislik?
Allah anali babali buyutsun canım. Allah nasip ederse bizim de kızımız olacak. Ismini de belirledik Defne Su :)Herkese merhaba kızlar.
Dün detaylı ultrasonumuza girdik, çok şükür yolunda her şey. Ama doktorumuzdan HİÇ memnun kalmadık! Gaziosmanpaşa Hastanesi Cengiz Sağıroğlu beyefendiyi hiçkimseye tavsiye etmiyorum! İyi çıkar sandık ama yanıldık, burnumuzdan geldi resmen. 3 kuruş ucuz olsun diye gittik ama kendi doktoruma devam edeceğim anlaşılan. O kadar meymenetsiz ve patavatsızdı ki! Ultrasona bakarken pat diye "Cinsiyeti kızdı dimi?" dedi... Ulan ben ne bileyim! Her gün ultrasona mı giriyorum, insan önce bir sorar cinsiyeti biliyor musunuz diye, ya öğrenmek istemiyor olsaydık?? Daha çok şey var da canım yeterince sıkıldı zaten, hiç girmeyeyim o mevzulara.. daha pek çok olay üst üste geldi dün, çok kötü bir gündü, saatlerce midem ağrıdı stresten, zor geçirdim acısını... Kız haberine sevinemedik bile ailece doğru düzgün. Daha yavaş yavaş idrak ediyoruz.
Kısaca bir KIZIMIZ olacakmış!Hep erkek bekliyordum, belirtiler onu gösteriyordu ama yanılttı beni ufaklık :) Karnım top gibi büyüyordu ama alakası yokmuş demek ki cinsiyetle, genetikmiş. Artık kız isimleri düşünmeye ve kıyafet vs. bakmaya başlayabiliriz.
tebrikler canım benimki de kızHerkese merhaba kızlar.
Dün detaylı ultrasonumuza girdik, çok şükür yolunda her şey. Ama doktorumuzdan HİÇ memnun kalmadık! Gaziosmanpaşa Hastanesi Cengiz Sağıroğlu beyefendiyi hiçkimseye tavsiye etmiyorum! İyi çıkar sandık ama yanıldık, burnumuzdan geldi resmen. 3 kuruş ucuz olsun diye gittik ama kendi doktoruma devam edeceğim anlaşılan. O kadar meymenetsiz ve patavatsızdı ki! Ultrasona bakarken pat diye "Cinsiyeti kızdı dimi?" dedi... Ulan ben ne bileyim! Her gün ultrasona mı giriyorum, insan önce bir sorar cinsiyeti biliyor musunuz diye, ya öğrenmek istemiyor olsaydık?? Daha çok şey var da canım yeterince sıkıldı zaten, hiç girmeyeyim o mevzulara.. daha pek çok olay üst üste geldi dün, çok kötü bir gündü, saatlerce midem ağrıdı stresten, zor geçirdim acısını... Kız haberine sevinemedik bile ailece doğru düzgün. Daha yavaş yavaş idrak ediyoruz.
Kısaca bir KIZIMIZ olacakmış!Hep erkek bekliyordum, belirtiler onu gösteriyordu ama yanılttı beni ufaklık :) Karnım top gibi büyüyordu ama alakası yokmuş demek ki cinsiyetle, genetikmiş. Artık kız isimleri düşünmeye ve kıyafet vs. bakmaya başlayabiliriz.
Hayirli olsun canim bosver takma kafana olayları rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin inşallahHerkese merhaba kızlar.
Canım diğer şeylere de baktı di mi,kafa çapı,kemik uzunluğu vb? Onlarda sıkıntı yoksa boşver.çok iyi anlıyorum seni,dr olmakla konuşma- davranış- üslup- karakter değişmiyo malesef bazılarında.o hassasiyeti taşıyamıyolar.Herkese merhaba kızlar.
Ben çok alıngan davrandığını düşünmüyorum,anlıyorum ne demek istediğini.ben de oram buram ağrıyo,yorgunum vb. Demeye çekiniyorum bazen.büyükler hamileyken ne zor işler yaptıklarından bahsediyolar sürekli,şimdi biz çok rahatmışız filanKızlar sizin de cevrenizde başka hamilelerle kiyaslayan var mı? Olur olmadık kişiler sanki naz yapiyormusum gibi davranıyorlar... rahatsız olmasam niye rahatsız gibi davraniyim. .ben mi alıngan davraniyorum bilemedim..
Var Can'ım diyorlar ki eskiden biz herşeyi yerdik kısmazdık bütün hareketleri yapardık falan bende onların dediklerini dikkate alıp fazla dikkat etmiyordum kendime sonra doktor kontrolünde eşiği aşagı inmiş deyince kendime geldim doktorda söyledi şu hareketleri yapma şunu yeme içme diye ondan sonra dinlemedim kimseyi desinler Nazlı diye boşverKızlar sizin de cevrenizde başka hamilelerle kiyaslayan var mı? Olur olmadık kişiler sanki naz yapiyormusum gibi davranıyorlar... rahatsız olmasam niye rahatsız gibi davraniyim. .ben mi alıngan davraniyorum bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?