Ben çok alıngan davrandığını düşünmüyorum,anlıyorum ne demek istediğini.ben de oram buram ağrıyo,yorgunum vb. Demeye çekiniyorum bazen.büyükler hamileyken ne zor işler yaptıklarından bahsediyolar sürekli,şimdi biz çok rahatmışız filanama çok da umursamamaya,düşünmemeye çalışıyorum.sonuçta önemli olan bebeğimin ve benim sağlığım.kim ne düşünürse düşünsün...
Aman dikkat et canım.. Rabbim Esirgesin evlatlarimizi da bizi de. .Var Can'ım diyorlar ki eskiden biz herşeyi yerdik kısmazdık bütün hareketleri yapardık falan bende onların dediklerini dikkate alıp fazla dikkat etmiyordum kendime sonra doktor kontrolünde eşiği aşagı inmiş deyince kendime geldim doktorda söyledi şu hareketleri yapma şunu yeme içme diye ondan sonra dinlemedim kimseyi desinler Nazlı diye boşver
Devamli olmuyor sa bence önemli değil. Usutmus olabilir misin acaba.aklıma takıldiysa yine de doktoruna danis için rahatlasinselam kızlar nasılsınızzzz cok sukur bnm sıkıntım yok fakatt rahımın için de titreme hissettimm dün baya anlayamadımm telefon gbı tıtredı resmenn yattıgım yerden basına gelen varmı bırde nasıl tarıf edeyım bılemedımm tam rahımın yanındakı kemık varya ayalarımızn oldugu yer sol taraf agrıo neden olabılır doktorumu aradım ulasamadım yurtdsındaymıs
Canım diğer şeylere de baktı di mi,kafa çapı,kemik uzunluğu vb? Onlarda sıkıntı yoksa boşver.çok iyi anlıyorum seni,dr olmakla konuşma- davranış- üslup- karakter değişmiyo malesef bazılarında.o hassasiyeti taşıyamıyolar.
Gözünüz aydın,hayırlısı olsun,Allah sağlık sıhhat versin...
offff bir de aşı var dimi?Selam kizlar dün ilk tetanoz aşımı oldum cok korkutmuslardi ağrısı cok kotu diye ama o kadar hafif agriki hissedilmiyordu bile bugun de cok iyiyim şükür
Sağlık ocağında mı yaptırdın canım?Selam kizlar dün ilk tetanoz aşımı oldum cok korkutmuslardi ağrısı cok kotu diye ama o kadar hafif agriki hissedilmiyordu bile bugun de cok iyiyim şükür
Aile hekimine hamilelik kaydı yaptırın kızlar onlar çağırıyor lar aşıya vs.Sağlık ocağında mı yaptırdın canım?
doktoruma msj attm rahım kasılmalarını hıssettgmı artarsa buscopan dıye bı ılac almamı söyledı ama gectıı sukur cok cabuk yorluormm bırdee dınlenmeye cals yorulursnn dedıDevamli olmuyor sa bence önemli değil. Usutmus olabilir misin acaba.aklıma takıldiysa yine de doktoruna danis için rahatlasin
Evet evet ben yaptırdım.annemi aramışlar bana ulaşmak için.çok da ilgiliydiler valla..bazılarına kendi dr ları yapmış da ondan sordum canım..Aile hekimine hamilelik kaydı yaptırın kızlar onlar çağırıyor lar aşıya vs.
Ben de acaip çabuk yoruluyorum düzenli yürüyüş yapın diyorlar her yerde..doktoruma msj attm rahım kasılmalarını hıssettgmı artarsa buscopan dıye bı ılac almamı söyledı ama gectıı sukur cok cabuk yorluormm bırdee dınlenmeye cals yorulursnn dedı
selam kızlar nasılsınızzzz cok sukur bnm sıkıntım yok fakatt rahımın için de titreme hissettimm dün baya anlayamadımm telefon gbı tıtredı resmenn yattıgım yerden basına gelen varmı bırde nasıl tarıf edeyım bılemedımm tam rahımın yanındakı kemık varya ayalarımızn oldugu yer sol taraf agrıo neden olabılır doktorumu aradım ulasamadım yurtdsındaymıs
bende de mide baskısı oluyor öğünlerde normalde yediğimin yarısını yiyorum o yüzden sık sık yiyorum günde 6 -7 öğünüm var dediğin gibi Allah beterinden korusunMide ağrılarım yine başladırahim büyümeye başlayınca baskı yapıyomuş mideye.altı üstü 1- 1,5 ay filan rahatlamıştım.gene sık ve az öğünler..Allah beterinden korusun da,o ilk zamanları hatırlayınca moralim bozuluyo..
Sizzde de var mı ki?
bnde cok yoruluyormm bacaklarım baldırlarım agrıo resmenn tuvalete cıkmakdann pekk bıyere gıdemıormm ztnBen de acaip çabuk yoruluyorum düzenli yürüyüş yapın diyorlar her yerde..
bnm ştahım ıyı cok sukur yaaaa bı ara bulantım gerı geldıı bı gıdıo bı gelıo gttgı zmn o gun acım yoksaa herseyı yıyorum 5 kılo almsm ama neremle almsmm hıc bellı degl sadece yüzüm dolmuşbende de mide baskısı oluyor öğünlerde normalde yediğimin yarısını yiyorum o yüzden sık sık yiyorum günde 6 -7 öğünüm var dediğin gibi Allah beterinden korusun
bnde mıde agrısı yok bı ıkı kere üüşütmüşm gbi karnm agrıdı o kdrMide ağrılarım yine başladırahim büyümeye başlayınca baskı yapıyomuş mideye.altı üstü 1- 1,5 ay filan rahatlamıştım.gene sık ve az öğünler..Allah beterinden korusun da,o ilk zamanları hatırlayınca moralim bozuluyo..
Sizzde de var mı ki?
Vala canim 21 onlarin hesabina gore kimi 18 kimi 19 20 arasi vuruyormusoffff bir de aşı var dimi?
20 haftadan sonra mı yapıyorlardı?
Evet canim onlar cagiriyor birdd hamilelik takibini ilk basta yapdirdiysan soyluyor sana su tarihte diyeSağlık ocağında mı yaptırdın canım?
Bende fazla kacirdigim zaman cok oluyor canim artik istesemde cok yiyemez haldeyim aksamlari yemekleri kasikliom ekmek yiyemiom sonra cok rahatsiz ediyor beni bazen salatayla geciriyorumMide ağrılarım yine başladırahim büyümeye başlayınca baskı yapıyomuş mideye.altı üstü 1- 1,5 ay filan rahatlamıştım.gene sık ve az öğünler..Allah beterinden korusun da,o ilk zamanları hatırlayınca moralim bozuluyo..
Sizzde de var mı ki?
Evet aynen canım,ben de senin gibiyim,istesem de çok yiyemiyorum.bi avuç midem var zaten,onu da yararlı şeylerle doldurmak istiyorum.şimdi dikkat edince yediklerime,meğer ne özensiz,eksik besleniyomuşum..Bende fazla kacirdigim zaman cok oluyor canim artik istesemde cok yiyemez haldeyim aksamlari yemekleri kasikliom ekmek yiyemiom sonra cok rahatsiz ediyor beni bazen salatayla geciriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?