2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Ben de umursamamaya çalışıyorum ama aylardır zor zamanlar geçirdik eşimle. Psikolojik olarak yiprandim zaten bedenim hemen yoruluyor. Insanlar a tahammül edecek sabır bulamıyorum bazen

Aman dikkat et canım.. Rabbim Esirgesin evlatlarimizi da bizi de. .

Devamli olmuyor sa bence önemli değil. Usutmus olabilir misin acaba.aklıma takıldiysa yine de doktoruna danis için rahatlasin

Amin, sağolasın. Her şeyine baktı canım, şimdilik sağlığı yerinde çok şükür.

Selam kizlar dün ilk tetanoz aşımı oldum cok korkutmuslardi ağrısı cok kotu diye ama o kadar hafif agriki hissedilmiyordu bile bugun de cok iyiyim şükür

Devamli olmuyor sa bence önemli değil. Usutmus olabilir misin acaba.aklıma takıldiysa yine de doktoruna danis için rahatlasin
doktoruma msj attm rahım kasılmalarını hıssettgmı artarsa buscopan dıye bı ılac almamı söyledı ama gectıı sukur cok cabuk yorluormm bırdee dınlenmeye cals yorulursnn dedı

Aile hekimine hamilelik kaydı yaptırın kızlar onlar çağırıyor lar aşıya vs.
Evet evet ben yaptırdım.annemi aramışlar bana ulaşmak için.çok da ilgiliydiler valla..bazılarına kendi dr ları yapmış da ondan sordum canım..

Mide ağrılarım yine başladı rahim büyümeye başlayınca baskı yapıyomuş mideye.altı üstü 1- 1,5 ay filan rahatlamıştım.gene sık ve az öğünler..Allah beterinden korusun da,o ilk zamanları hatırlayınca moralim bozuluyo..
Sizzde de var mı ki?

doktoruma msj attm rahım kasılmalarını hıssettgmı artarsa buscopan dıye bı ılac almamı söyledı ama gectıı sukur cok cabuk yorluormm bırdee dınlenmeye cals yorulursnn dedı
Ben de acaip çabuk yoruluyorum düzenli yürüyüş yapın diyorlar her yerde..

bende de mide baskısı oluyor öğünlerde normalde yediğimin yarısını yiyorum o yüzden sık sık yiyorum günde 6 -7 öğünüm var dediğin gibi Allah beterinden korusun

bende de mide baskısı oluyor öğünlerde normalde yediğimin yarısını yiyorum o yüzden sık sık yiyorum günde 6 -7 öğünüm var dediğin gibi Allah beterinden korusun
bnm ştahım ıyı cok sukur yaaaa bı ara bulantım gerı geldıı bı gıdıo bı gelıo gttgı zmn o gun acım yoksaa herseyı yıyorum 5 kılo almsm ama neremle almsmm hıc bellı degl sadece yüzüm dolmuş

0544 202 34 55
bnde mıde agrısı yok bı ıkı kere üüşütmüşm gbi karnm agrıdı o kdr

Bende fazla kacirdigim zaman cok oluyor canim artik istesemde cok yiyemez haldeyim aksamlari yemekleri kasikliom ekmek yiyemiom sonra cok rahatsiz ediyor beni bazen salatayla geciriyorum

Bende fazla kacirdigim zaman cok oluyor canim artik istesemde cok yiyemez haldeyim aksamlari yemekleri kasikliom ekmek yiyemiom sonra cok rahatsiz ediyor beni bazen salatayla geciriyorum
Evet aynen canım,ben de senin gibiyim,istesem de çok yiyemiyorum.bi avuç midem var zaten,onu da yararlı şeylerle doldurmak istiyorum.şimdi dikkat edince yediklerime,meğer ne özensiz,eksik besleniyomuşum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…