2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Konuyu kaybetmistim yeni buldum:) dostlar dr unuz sizlere de perinotolojiye gitmenizi soyledi mi,giden var mi ya da gitmememeyi dusunen var mi? Brhn arkadasim kasilmalarimiz gayet normalmis rahim buyumeye devam ettigi icin dikkat et bakalim ani hareket yapinca ya da asagi egilince mi oluyor,potasyum yada magnezyum eksikliginden kaynaklanabiliyormus.

Evet aynen canım,ben de senin gibiyim,istesem de çok yiyemiyorum.bi avuç midem var zaten,onu da yararlı şeylerle doldurmak istiyorum.şimdi dikkat edince yediklerime,meğer ne özensiz,eksik besleniyomuşum..
Evet aynen canım,ben de senin gibiyim,istesem de çok yiyemiyorum.bi avuç midem var zaten,onu da yararlı şeylerle doldurmak istiyorum.şimdi dikkat edince yediklerime,meğer ne özensiz,eksik besleniyomuşum..
Aynen cnm ya 2 gündür kusmalarim basladi ne oluyor anlamadim bogazlarim aciyor artık

Bana demedi canim

Eşim sorgusuz gitmek istiyor ama benim de kafama takilan Allah korusun bir problem var dese mudahale olabilecek mi ki
Özele mi gidiyorsun canim devlete mi

cnm kaslmlarm yürüdüğüm zaman ayaktayken genelde olmaya baslıo bacaklarım agrıo sol kasık kemıgı dıyeblırm tam bu bacak baslangıss kemıgı vryaa adını bılmıormm o agrıoo

cnm kaslmlarm yürüdüğüm zaman ayaktayken genelde olmaya baslıo bacaklarım agrıo sol kasık kemıgı dıyeblırm tam bu bacak baslangıss kemıgı vryaa adını bılmıormm o agrıoo
Canim calisiyor musun ,ya da cok yuruyusler yapip ayakta kaliyor musun benim de bir ara cok oldu dinlenince toparladi,dr rahim buyumeye devam ediyor dedi,vitaminlerin icin kan tahlili yaptirdin mi biseyler eksik olmasin, bir an once gecer insaallah

Kizlar merhaba bende 18+1 hamileyim
Kafama birsey takildi sizden ogrenmek istedim.Bebegin gelisim ozelliklerine bakarken 18. haftayi mi yoksa 19 umu takip ediyoruz.Suan ben kacinci haftada sayiliyorum 18 mi 19 mu yani

Kizlar merhaba bende 18+1 hamileyim
Kafama birsey takildi sizden ogrenmek istedim.Bebegin gelisim ozelliklerine bakarken 18. haftayi mi yoksa 19 umu takip ediyoruz.Suan ben kacinci haftada sayiliyorum 18 mi 19 mu yani
18 bitmis 19 dan gun almaya baslamissin Canim benm bildm öyle

Selam kizlar dün ilk tetanoz aşımı oldum cok korkutmuslardi ağrısı cok kotu diye ama o kadar hafif agriki hissedilmiyordu bile bugun de cok iyiyim şükür

Ben de yaptıracağım tetanoz. Düşünmüyordum yaptırmayı ama hemşire bir akrabamız var, mutlaka yaptır dedi, her türlü kesiğe karşı ömür boyu korur o seni dedi, bebeğe de bir zararı yok dedi. İçimi rahatlattı.

Canim calisiyor musun ,ya da cok yuruyusler yapip ayakta kaliyor musun benim de bir ara cok oldu dinlenince toparladi,dr rahim buyumeye devam ediyor dedi,vitaminlerin icin kan tahlili yaptirdin mi biseyler eksik olmasin, bir an once gecer insaallah
evet canm 8 haftalıkken yaptrdım vıtamınler ıcın kullanıormda suann ztn vıtamın dınlendıkce gecıo bnmde zaten

Benim stresten oldu birkaç kez mide ağrısı, doktorum Gaviscon şurup önerdi, şıp diye kesiyor hemen, 1 tatlı kaşığı, gebeler için de kullanmaya uygun, prospektüsünde yazıyor.

Evet canim yapdir ne olur ne olmaz 2 tane gebelikde 1 de dogum sonrasi var bildgm kadariyla

Benim stresten oldu birkaç kez mide ağrısı, doktorum Gaviscon şurup önerdi, şıp diye kesiyor hemen, 1 tatlı kaşığı, gebeler için de kullanmaya uygun, prospektüsünde yazıyor.
İlk 3 ay okadar çok gaviscon içtim ki,artık ondan da midem bulandı canım az ve sık yiyeceğim artık dayanacağım ne yapayım..şükür eskisi gibi değil,gerçi daha da büyüdükçe rahatsızlığı artacak muhtemelen..hayırlısı olsun ne diyeyim..

Biz kişimla teyzise dua edecegiz ki gecsin tum agrilari insaallah
ayy canm bnm allah razı olsun valllaaa fazla yurumek gelmıo bana anladm ben ıkı adım atıp otrmam lazım en iyisi bırde soluma yatıyorum mecburen devamlı solum çürümüş durumdaa bı çözüm bulan varmı buna

Evet aynen,soluma yatmaktan ben de çok yoruluyorum.az sağa dayanıp dinlendiriyorum arada,yapcak bi şey yok..

Kızlar sizin de cevrenizde başka hamilelerle kiyaslayan var mı? Olur olmadık kişiler sanki naz yapiyormusum gibi davranıyorlar... rahatsız olmasam niye rahatsız gibi davraniyim. .ben mi alıngan davraniyorum bilemedim..
Hee de gec canim.dengesiz cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…