2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

doktoruma msj attm rahım kasılmalarını hıssettgmı artarsa buscopan dıye bı ılac almamı söyledı ama gectıı sukur cok cabuk yorluormm bırdee dınlenmeye cals yorulursnn dedı
Canim dikkat et kendine yorma sakin.benim bi arkadasda da oldu.doktor erken dogum olabilme ihtimaline karsi istiraat onerdi.bol bol dinlenmeye calis

Saol canim insallah alirim kanamali bir hamilelik cok zormus hergun kaybetme korkusu allahim dusmanima vermesin
Cidden cok zor allah yardimcin olsun canim.dua ediyorum senin icin.fazla stres yapmamaya calis canim.su 28 haftayi bi atlatsan sonra rahatlarsin.28 hafta tamamlandiktan sonra bebek dogsa bile problem olmuyomus.

Ben de aynı canım.ev- iş- bebek:) 4gün sonra detaylıya gidicez, çok heyecanlanıyorum,sen gittin mi?
Normalde randevum yarin ama telefon acip baska gune alcam canim.esimin iste oldugu saate denk geliyo.cocugundan okul cikisina.cok ters bi saatmis dikkat etmemisim.artik ne zamana randevu verirse o zamana gitcem

Evet aynen,soluma yatmaktan ben de çok yoruluyorum.az sağa dayanıp dinlendiriyorum arada,yapcak bi şey yok..
aynenn bende arada saga donuyrum napımm solum çürüo cunku artık sırtımda boslukta kalıo agrı oluo gece yorgun yatıp sabahda yorgun kalkıorm yanı dınlnmss degıl

aynenn bende arada saga donuyrum napımm solum çürüo cunku artık sırtımda boslukta kalıo agrı oluo gece yorgun yatıp sabahda yorgun kalkıorm yanı dınlnmss degıl
merhaba bende sürekli solumda yatamıyorum sağdada yatıyorum yoksa uyumakta zorlanıyorum hamilelik yastıklarından aldım oda çok yer kaplıyor alışamadım daha

merhaba bende sürekli solumda yatamıyorum sağdada yatıyorum yoksa uyumakta zorlanıyorum hamilelik yastıklarından aldım oda çok yer kaplıyor alışamadım daha
bnde dusundmm onuda ılerde alırım belkı dedım esımı yastk olarak kullanıormm suannn benı saga donunce gerı cevuır dıorm gece :) ya bana doktorum dedıkı sola yatmak ıyı ozellıkle dınlendgn zmn sol a yat dedı gece donuorm dedım uykudn sorn yok dedıdınlenrken vs özen göster dedı

:) bana da doktor solda yat dedi ama uyuşup ağrı olunca mecbur dönüyorum benim eşim uyurken dönmeyi farketmez top atsan duymaz:):)

kızlarr kac gundur farkedıormm iç çamasırım sararıo fena sekılde sızdede böyle bı durum vrmı akıntı seklınde ıslakk sararma yok kuru sararıo camasrm hemdeee bayaa yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…