- 17 Temmuz 2013
- 2.504
- 3.174
- 333
Canim dikkat et kendine yorma sakin.benim bi arkadasda da oldu.doktor erken dogum olabilme ihtimaline karsi istiraat onerdi.bol bol dinlenmeye calisdoktoruma msj attm rahım kasılmalarını hıssettgmı artarsa buscopan dıye bı ılac almamı söyledı ama gectıı sukur cok cabuk yorluormm bırdee dınlenmeye cals yorulursnn dedı
Bebek saclanmaya basladigi zaman oluyo canim.gecer insallahAynen cnm ya 2 gündür kusmalarim basladi ne oluyor anlamadim bogazlarim aciyor artık
Insallah canim yarin doktora gidicem bugun gene kanamam var carbaya randevu almisdm ama malesef duramicam cok tedirginimBebek saclanmaya basladigi zaman oluyo canim.gecer insallah
Ben de aynı canım.ev- iş- bebek:) 4gün sonra detaylıya gidicez, çok heyecanlanıyorum,sen gittin mi?Yolunda canim cok sukur.ara ara okuyup cikiyorum.yorum yazmadim .sen neler yapiosun?
Canım benim Rabbim sana kolaylık versin,inşallah geçicek bunlar da,bebişini alıcaksın kucağına..bazen zor oluyo..Allah beterinden korusun..Insallah canim yarin doktora gidicem bugun gene kanamam var carbaya randevu almisdm ama malesef duramicam cok tedirginim
Saol canim insallah alirim kanamali bir hamilelik cok zormus hergun kaybetme korkusu allahim dusmanima vermesinCanım benim Rabbim sana kolaylık versin,inşallah geçicek bunlar da,bebişini alıcaksın kucağına..bazen zor oluyo..Allah beterinden korusun..
Cidden cok zor allah yardimcin olsun canim.dua ediyorum senin icin.fazla stres yapmamaya calis canim.su 28 haftayi bi atlatsan sonra rahatlarsin.28 hafta tamamlandiktan sonra bebek dogsa bile problem olmuyomus.Saol canim insallah alirim kanamali bir hamilelik cok zormus hergun kaybetme korkusu allahim dusmanima vermesin
Normalde randevum yarin ama telefon acip baska gune alcam canim.esimin iste oldugu saate denk geliyo.cocugundan okul cikisina.cok ters bi saatmis dikkat etmemisim.artik ne zamana randevu verirse o zamana gitcemBen de aynı canım.ev- iş- bebek:) 4gün sonra detaylıya gidicez, çok heyecanlanıyorum,sen gittin mi?
ay allah korusun cnmCanim dikkat et kendine yorma sakin.benim bi arkadasda da oldu.doktor erken dogum olabilme ihtimaline karsi istiraat onerdi.bol bol dinlenmeye calis
aynenn bende arada saga donuyrum napımm solum çürüo cunku artık sırtımda boslukta kalıo agrı oluo gece yorgun yatıp sabahda yorgun kalkıorm yanı dınlnmss degılEvet aynen,soluma yatmaktan ben de çok yoruluyorum.az sağa dayanıp dinlendiriyorum arada,yapcak bi şey yok..
merhaba bende sürekli solumda yatamıyorum sağdada yatıyorum yoksa uyumakta zorlanıyorum hamilelik yastıklarından aldım oda çok yer kaplıyor alışamadım dahaaynenn bende arada saga donuyrum napımm solum çürüo cunku artık sırtımda boslukta kalıo agrı oluo gece yorgun yatıp sabahda yorgun kalkıorm yanı dınlnmss degıl
bnde dusundmm onuda ılerde alırım belkı dedım esımı yastk olarak kullanıormm suannn benı saga donunce gerı cevuır dıorm gece :) ya bana doktorum dedıkı sola yatmak ıyı ozellıkle dınlendgn zmn sol a yat dedı gece donuorm dedım uykudn sorn yok dedıdınlenrken vs özen göster dedımerhaba bende sürekli solumda yatamıyorum sağdada yatıyorum yoksa uyumakta zorlanıyorum hamilelik yastıklarından aldım oda çok yer kaplıyor alışamadım daha
:) bana da doktor solda yat dedi ama uyuşup ağrı olunca mecbur dönüyorum benim eşim uyurken dönmeyi farketmez top atsan duymaz:):)bnde dusundmm onuda ılerde alırım belkı dedım esımı yastk olarak kullanıormm suannn benı saga donunce gerı cevuır dıorm gece :) ya bana doktorum dedıkı sola yatmak ıyı ozellıkle dınlendgn zmn sol a yat dedı gece donuorm dedım uykudn sorn yok dedıdınlenrken vs özen göster dedı
Saol canim allah razı olsunCidden cok zor allah yardimcin olsun canim.dua ediyorum senin icin.fazla stres yapmamaya calis canim.su 28 haftayi bi atlatsan sonra rahatlarsin.28 hafta tamamlandiktan sonra bebek dogsa bile problem olmuyomus.
Saol canim allah razı olsun bende 7 ye bi gelsem diye gun sayıyorumCidden cok zor allah yardimcin olsun canim.dua ediyorum senin icin.fazla stres yapmamaya calis canim.su 28 haftayi bi atlatsan sonra rahatlarsin.28 hafta tamamlandiktan sonra bebek dogsa bile problem olmuyomus.
arkana yastık koyy dönmenı engerller:) bana da doktor solda yat dedi ama uyuşup ağrı olunca mecbur dönüyorum benim eşim uyurken dönmeyi farketmez top atsan duymaz:):)
hadı hayırlısı cnm guzl haberler dön ınsallahBu arada kizlar hastanedeyim hersey yolunda detayli ultrason icin bekliyorum ogle arasini
Hersey yolundaymis kizlar şükür bunuda atlattik detayli daha guzelhadı hayırlısı cnm guzl haberler dön ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?