2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Canm benim normal akintim sari oldugu icin ic camasirim da sari oluyor
bnm akıntım sarımtırakk gbı yanı krem rengı gbı ne beyaz ne sarıı burnuma kokmaya basladı ıc camasrm hergun degstrmeme vee wc sonrası temızlenmeme ragmen enfeksıon olsa yanmaa falan olurdu heralde

bnm akıntım sarımtırakk gbı yanı krem rengı gbı ne beyaz ne sarıı burnuma kokmaya basladı ıc camasrm hergun degstrmeme vee wc sonrası temızlenmeme ragmen enfeksıon olsa yanmaa falan olurdu heralde
Aynen canim yanma olur ben ikidebir vc ye gittim icin pecete koyuyorum atiyorum havlu kağıt

Hersey yolundaymis kizlar şükür bunuda atlattik detayli daha guzel
Hayırlı olsun canım allahım sağlıklı sıhhatli kucagimiza versin inşallah. Ben de cumaya gideceğim inşallah devlete.nasıl oluyor kısaca anlatılması? Kim yapti uzman mi doktir mu.Nelerine bakıyor kaç dk sürüyor vs.

Saol canim anlatayim başka bir doktor bakiyor radyoloji bölümüymus organlarini gösterdi midesi idrar torbasi kalp kapakciklari yüzünü de gördük cok guzeldi yaaa elleriyle yüzünü kapatiyordu doktorun dedine gore cihazdaki dalgalar cocugun suyunu salliyormus oda kendini savunmaya aliyormus hemen yüzünü kapatmaya çalıştı ayaklarini inceledik ayaklarini cekiyordu doktor bu hareketleri yapmasi bizim icin cok güzel demekki herseyi güzel olusmus dedi kendini savunmaya aldigina gore dedi cok güzel aciklama yapdi doktorum

Çok güzel bir duygu bizler dr hayırlı güzel haberlerle geliriz inşallahçok heyecanliyim

Çok güzel bir duygu bizler dr hayırlı güzel haberlerle geliriz inşallahçok heyecanliyim
bende detaylıyı yaptırmıştım benimki de ellerini yüzüne götürdü çok şekerdi yarın yine gideceğim eşiği aşağıdaydı inşallah yukarı yıkmıştır bende heyecanlıyım

Aynen canim yanma olur ben ikidebir vc ye gittim icin pecete koyuyorum atiyorum havlu kağıt
bende aynı sekılde cnm yaaaaa bnde rahımde sızlama oluo onun harıcınde suan sıkayetm yok cok sukur bnde ayrıntılı usg yı mayıs sonu gbı yaptrcm ıns

kızlarrr herkesın kandılı mubarek olsn
ne dıyecegım bende sıkayetler bıtmıyorr midem yanıyormu bulanıyormu kaznınıyormu anlamıs degılım ortaya karısık bnm gıbı olan varmı hem mıdem agzımdaymıss gbı hemde yanıyormus gıbı ...

Benim de bir iki hagta once oluyordu. Maden suyu iciyorum mideme iyi geliyor ya da sekersiz sakiz cigniyorum hazimsizlik icin

Benim de bir iki hagta once oluyordu. Maden suyu iciyorum mideme iyi geliyor ya da sekersiz sakiz cigniyorum hazimsizlik icin
sımdımıde yanması bnde basından berı ara ara oluo ztnde bunun ne oldugunu tam anlayamadım degısıktı yanı kucuk bı ekmekk arası yaptm kendımeee smdıı azck ıyı gelldıı neden olur acaba

sımdımıde yanması bnde basından berı ara ara oluo ztnde bunun ne oldugunu tam anlayamadım degısıktı yanı kucuk bı ekmekk arası yaptm kendımeee smdıı azck ıyı gelldıı neden olur acaba
Hamilelikte cik karsilasilan bir durummus yanma. Bir de ben yaninca.dondurma yiyiyorum :) zaten cok severim yanmaya da iyi geliyor. Bir iki yudum soguk sut de icebilirsin demisti doktorum

Hamilelikte cik karsilasilan bir durummus yanma. Bir de ben yaninca.dondurma yiyiyorum :) zaten cok severim yanmaya da iyi geliyor. Bir iki yudum soguk sut de icebilirsin demisti doktorum
dondurmaa aklıma geldııı dolaba stoklamıstımm ama bnm tam ne oldugunu çözemedım suan yanmayla kazınma mıde bulantıya dönusme arasıı secemıorm hangısıne mudahale edecegımı 10 gun var kontrolumede daha

Sürekli oluyorsa yarin doktoruna telefon ac sor bence. 10 gün bu sıkıntıyı çekme canım

Bende de oluyor canim ya aksamlari oluyo ama sabahlari kusmaya tekrar basladim malesef aksamlarida oluyor bazen bende anlamadm neden oluyor

Kızlar merhaba, detaylıdan geldik şimdi.çok şükür her şey yolundaymış.karın, kafa çapı, bacak kemikleri, omugası, kaburgaları, kalbi, beyni, elleri, ayakları, midesi, idrar torbası, pipisi:),kordonu.. her yerini gösterdi dr.yüzünü göstermedi bizimki, kapattı elleriyle.yan döndüm, dr karnımdan dürttü yok açmadı o elleri.350 gr mış.boyunu söylemedi.yavrum yüzünü çok net göremedik ama çok şükür her şeyi sağlıklıymış.suyuma, eşine, kordondan geçen kana daha aklıma gelmiyodur belki her şeye baktılar.bi de vesikalığıyla cd sini verdiler.vesikalığını yerim onun..çok şükür bizde her şey yolunda.inşallah sizlerde de aynı olur.
Kalın sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…