2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Çok sevindim maşallah. Bizde yarın gideceğiz inşallah hayırlı güzel haberler alırız inşallah. .sabah aşı vurundum inşallah ağrı yapmaz kiminin çok ağrıyor Muş .şimdiye kadar iyiydi Hamdolsun. .

Maşallah Can'ım bebişlerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza inş

Can'ım Bende dün aşı yaptırdım benim gece agrıdı ara ara agrıyor

kızlar ayrıntılı usg kaca yaptrdnızz ben özelde 350 tl ye fıyat aldım ama bana ğahalı geldı cunku kendı doktoruma 150 tl muayene oduyorum ben toplam da 500 oluo

İnşallah canım, ilk dozunu vurundun di mi?2. Ne zaman olucakmış? Ben 2 sene önce vurunmuştum, çok ağrımamıştı, ama ağırlaşmıştı biraz kolum hatırlıyorum. 5sene koruyuculuğu var diyolar ama dr a sordum yaptır dedi.demek gebelikte farklı oluyo..

kızlar ayrıntılı usg kaca yaptrdnızz ben özelde 350 tl ye fıyat aldım ama bana ğahalı geldı cunku kendı doktoruma 150 tl muayene oduyorum ben toplam da 500 oluo
Ben 200 e yaptırdım canım özelde, 50 tl de muayene.doğumu sorduk bugün 1300 dedi sezeryan normal aynıymış.çok şükür hem memnunum dr dan hastaneden, hem uygun fiyatı.inşallah hayırlısıyla orda doğurmayı düşünüyorum..

21. Haftada vurundum canım. Ilk asimdı. Sağlık ocağına gebelik kaydı yaptırın ca 5 mayısta gel demişti aşı için. Kalp atışını dadinledik.

ıstanbuldamısınnn ama sen ıstanbulda pekde uygun degıl heryer maalesef avrupa yakasındayım bagcılarda

ıstanbuldamısınnn ama sen ıstanbulda pekde uygun degıl heryer maalesef avrupa yakasındayım bagcılarda
Ankaradayım canım, evet İstanbulda uygun olmayabilir.ama Ankarada da çok pahalı ve çok daha ucuz yerler var.araştırmak lazım ama çok zor hele şu saatten sonra.yarıladık bile hamileliği.burasını da tavsiye ile bulduk, başlarda biz de çok bocalamıştık. RABBİM İYİLERLE KARŞILAŞTIRSIN HEPİMİZİ. ..

amın cnm ınsallah benm basından berı gıttgım dr özel bı klınıkte sadece muayene edıoo yanı test ıkılı test kan testlerı dogum gbı seylerı dısardan yaptırıosun her muayeneyede 150 tl ucret oduryorm testlerde boyumu asacak duruma geldı artık dogumu zaten cok pahalı ondnn bırazz keseme uygun bakayım dedım

Canım inşallah gönlüne kesene uygun bi yer bulursun.yaptıkları baktıkları aynı.uzmanlıkları, cihazları belki daha iyidir ama bu kadar para almaları gerçekten bence abartı.çok daha fazlasını alanlar var hele..Allah korusun bi terslik olur, bi tedavi, ilaç vb çok tutar, ona sesim çıkmaz.en iyisini isteriz hepimiz bebeğimiz için, canımız sağolsun.ama bu da rutin kontrol neticede..kaç para verirsek verelim hepimizde aynı şeylere bakıyolar.

aynenn cnm benmde doktorumla aramda bı bag olustu ondn kopamıyorum maalesef hamılelıkten öncede bebek ıcın gorusmustum bnı guzel motıve edıp evıme yollamıstı vee o pısıkolojyle kendım hamıle kalmıstım yanı bırakamadım ondn amaa artık dusunem gereken bı bebegım var ordan arttrdgımla onun ıcın bıseyler alırım ınss

İşte burdan bitiriyolar.o da çok önemli.o bağı çok iyi anlıyorum, içinin rahat etmesi lazım.şu da bi gerçek ki, güzel ve kaliteli şeyler her zaman pahalı.malesef bu konuda durum biraz acı ama gerçek..hayırlısı olsun hepimiz için.su akar yolunu bulur..

aslında maaddı acıdann bı problem yoktu fakat evden asınmamız lazım suankı evım bebek ıcın musaıt degıl kısın cok soguk ve kucuk 5 bın tl ıstanbulda eve tasınma kıralar 1 bın tl maalesef ondn kemer sıkma polıtıkasına gırmıs bulunuyoruz

Merhaba kızlar ayrıntılı usg yaptiraanlar hangi haftada yaptırdılar acaba benim 25.haftada olacak yani mayıs sonunda acaba geç olur mu o zamana aklıma takildi

Merhaba kızlar ayrıntılı usg yaptiraanlar hangi haftada yaptırdılar acaba benim 25.haftada olacak yani mayıs sonunda acaba geç olur mu o zamana aklıma takildi
Canim onun belirli hafta arasi olmasi gerekiomus ama gec kalirmisin kalmazmisin bilmem bence doktoruna danis

Bu arada kizlar 3 gun once gece aniden belime giren sanci beni oyle kivrandirdi ki hala agriyor var mi ben gibi agri ceken cok zor ya bel agrisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…