- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
Yok canm ne yatinca geciyor ne kalkinca netten arastirdim 5 ve 7 ayda cogu gebelikde oluyormus ama ben carsabaya randevu aldm ne olur ne olmaz diye bu arada o giren ilk sanci nefesimi öyle kesti ki bi an dogumun acisi ne derece ki diye dusundum oyy oyyAyakta fazla kalinca belim ağrıyor. Ya da one doğru egilince
Bu arada tekmeler ne alemde kizlar bizim masallahimiz var sabahlari karnim acken fena kipirdiyor yemek yiyince duruyor ve artik beni ikidebir wcye gobderio alt tarafima tekme yiyorum sanki gidiyorum wc ye bisi yok bu küçük sipa benle dalga gecio
Allah yardimcimiz olsun :)Yok canm ne yatinca geciyor ne kalkinca netten arastirdim 5 ve 7 ayda cogu gebelikde oluyormus ama ben carsabaya randevu aldm ne olur ne olmaz diye bu arada o giren ilk sanci nefesimi öyle kesti ki bi an dogumun acisi ne derece ki diye dusundum oyy oyy
Cnm acsan biseler ye tatli biseler ya da sol tarafina yat stres yapma cnm hissedersin insKizlar sifremi unuttugundan bayadir giremiyordum ama sizi takip ettim. Son zamanlardaki gelismeler ise 2 gun boyunca suren kahverengi leke ve arkasinda prolokton ign3si vuruldum ama hep.icimde bir korku var ya igne bebegime zarar verir diye. Hareketlerini de daha once sanki hissediyordum ama simdi hic hissedemiyorum
Cnm hic mi hissetmiosun seyirme gibi fln oluo .mu. ilk gebeliklerde 20.haftada fln anca hissedilirmisBenim gibi bebegin hareketini hissedemeyen var mi acaba
Ya bilmiyrm doktorda daha hissetmezsin diyor ama korkuyrm 3 gun sonra randevum var iple cekiyrm ayrintili ultrasson yapilacakCnm hic mi hissetmiosun seyirme gibi fln oluo .mu. ilk gebeliklerde 20.haftada fln anca hissedilirmis
cnm hıc telas yapmmaaa hıssetmıormm daha zamanı var bn hıssedıorm sankı kac gundur ama bellıı de olmaz yanı belkıde barsak hareketı tam net degıl 20.haftadan snraa hıssederız net zaten kac gram kı tekmesi kuvvetli olsn he bıde iç karnın genısse dahagec hıssedersnYa bilmiyrm doktorda daha hissetmezsin diyor ama korkuyrm 3 gun sonra randevum var iple cekiyrm ayrintili ultrasson yapilacak
ıbrahım saracoğlunun sıtesıne gir orda kür bulursun bununla ilgili uygularsnAyrica ayagimda da mantar cikti doktora gitmeden kendim tedavi etmeye calistim ama gecmedi. Boyle olan var mi bebege gecer mi acaba
Sarimsak sirke suyu gibi bir.suru sey var.nette ama uygulamadim cunku acik ve.sulu yara bebege bir zarari olur diye korktum cnmıbrahım saracoğlunun sıtesıne gir orda kür bulursun bununla ilgili uygularsn
sen doktorunu ara en ıyısıı bak ben mesela ıkıcı ayımda cok agır bır grip gecırmıstım pazar mazar tatıl demedım aradım sordum herseyıı tarıf bıle vermmısstı yanı sende ara sana bı yol göstersnSarimsak sirke suyu gibi bir.suru sey var.nette ama uygulamadim cunku acik ve.sulu yara bebege bir zarari olur diye korktum cnm
Kisiden kisoye degisir cnm ya kimisi cok erkn hissedio fln. Ins kontrole gidincede icin rahatlarYa bilmiyrm doktorda daha hissetmezsin diyor ama korkuyrm 3 gun sonra randevum var iple cekiyrm ayrintili ultrasson yapilacak
Aynen canim ya bi sagdan bi alttan bi soldan nere denk gelirse vuruyo gitsinBenimki de tekmelemeye doyamıyor. "Kız, futbolcu mu olucan başımıza" diyorumbaya baya hissediliyor artık...
Canım ben o igneyi 2 aydir her hafta vurunuom kanamali gunler gecirdigim icin merak etme birsey olmaz igne fena yakio sadeceKizlar sifremi unuttugundan bayadir giremiyordum ama sizi takip ettim. Son zamanlardaki gelismeler ise 2 gun boyunca suren kahverengi leke ve arkasinda prolokton ign3si vuruldum ama hep.icimde bir korku var ya igne bebegime zarar verir diye. Hareketlerini de daha once sanki hissediyordum ama simdi hic hissedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?