- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
Canim ya cok gecmis olsun hepinize benim ellerimde alerji var onceden de vardi kremimi kullaniyorum onceden ellerim yaniyor biliyorum kremi surdugum gun geçiyor ama kasidigim zaman her yere atiyo ve cogaliyo allah yardimcimiz olsun zor bi durum ya
Geçmiş olsun. Allah şifa versin canım. Benimki farklı. Seboraid egzama var bende. Zaten düzenli olarak gittiğim bir cilt doktorum vardı. Kaşıntıyla birlikte derim sertleşiyor ve pul pul oluyor, kızarıyor. Şu anda geçtiği için fotoğraf gönderemiyorum. Ellerimde, yüzümde ve gögüslerim de çıkmıştı.Gonderdim sanirim ayagim daha berbat tabii... ellerimde bunlardan bir suru var ve.kasiniyor
Coook gecmis olsun canim benim de kahverengi lekelenmem vardi 2 gun surdu doktora gittim alttan muayene etti o kadar korktum ki yaptirmam dedim ama bakmak zorundayim dedi ve proloton igne verdi yaptirmayacaktim ama yaptirmadim.diye allah korusun kotu sey.olursa diye korktum ve yaptirdim. Doktoruma guvenmeliyim ama hep bir supheyle yaklasiyrm. Daha once dusugum oldugundan hep korku icindeyim. Ama dualarim hep bebegimle ve sizlerle allah meleklerimizi bize bagislasinCanım ben o igneyi 2 aydir her hafta vurunuom kanamali gunler gecirdigim icin merak etme birsey olmaz igne fena yakio sadece
Hmm sağol canım kuru olunca daha çok kaşınıyo evet.benim de gebelikten önce egzamam vardı ellerimde , kortizonlu krem vermişti dr iyi geliyodu ama çok kullanmamaya çalışıyodum.şimdi hiç kullamılmaz.geçmezse çoğalırsa sorayım dr .a...günaydın. Bende de oldu. Hamile kalmadan önce zaten bende vardı, hamilelikte biraz tetikliyormuş. Cilt doktoruma gittik, kortizon içermeyen kremler verdi, geçti. Deterjanla temas etmemek gerekiyor. Bitkisel bir sabun verdi doktor onu kullanıyorum. Bol bol nemlendirici sürüyorum.
Canım o kremi nasıl yapıyosun, tarif eder misin? İyi geliyodur di mi, doğal ne güzelGeçmiş olsun. Allah şifa versin canım. Benimki farklı. Seboraid egzama var bende. Zaten düzenli olarak gittiğim bir cilt doktorum vardı. Kaşıntıyla birlikte derim sertleşiyor ve pul pul oluyor, kızarıyor. Şu anda geçtiği için fotoğraf gönderemiyorum. Ellerimde, yüzümde ve gögüslerim de çıkmıştı.
Kremler genelde kortizonlu ama hamile olduğumu söyleyince kortizonsuz krem verdi doktor. Bol bol su içmek gerekiyor. Güneş kremi kullanıyorum. Bal mumundan ve zeytinyağından kendi kremimi yaptım onu kullanıyorum nemlendirmek için.
Çok net değil ışığını ayarlayamafom daha pütür pütür sabah daha kızarıktıKasintisi olan arkadaslar resim gonderelim mi. Ben gondermeye calisiyrm ama beceremedim
Benimde bi düşugum var canm bende hep korkuyla yasiyorum inan bu zamana kadar hep kanamali günler gecirdim daha igneyi tekrar sabah vurdurdum dun gene lekelenmem vardi bu igne koruyor diye düsünüyorum umarim sıkıntılı günler gecer de kucagimiza sağlıklı bir şekilde alirizCoook gecmis olsun canim benim de kahverengi lekelenmem vardi 2 gun surdu doktora gittim alttan muayene etti o kadar korktum ki yaptirmam dedim ama bakmak zorundayim dedi ve proloton igne verdi yaptirmayacaktim ama yaptirmadim.diye allah korusun kotu sey.olursa diye korktum ve yaptirdim. Doktoruma guvenmeliyim ama hep bir supheyle yaklasiyrm. Daha once dusugum oldugundan hep korku icindeyim. Ama dualarim hep bebegimle ve sizlerle allah meleklerimizi bize bagislasin
Aminnnm cnmBenimde bi düşugum var canm bende hep korkuyla yasiyorum inan bu zamana kadar hep kanamali günler gecirdim daha igneyi tekrar sabah vurdurdum dun gene lekelenmem vardi bu igne koruyor diye düsünüyorum umarim sıkıntılı günler gecer de kucagimiza sağlıklı bir şekilde aliriz
Canım o kremi nasıl yapıyosun, tarif eder misin? İyi geliyodur di mi, doğal ne güzel
canım nasılsınn yakaladın benı :))))
ıyıyım cnm cok sukur ne olsun ıyı olmana sevındımIyiyim cok sukur canim calismak her ne kadar zorlasa da idare ediyorum :) sen nasilsin
Tebrik ederim canım saygı duydum.hepimiz rahatsız oluyoruz kimyasallardan ama pek azımız alternatifini araştırıp yapıyoruz.helal olsun sana!Ben kimyasal ürün kullanmama konusunda biraz takıntılıyım canım. Çamaşır bulaşık deterjanı, camsil, diş macunu, vb gibi kimyasal hiç bir ürün sokmuyorum eve.
2 yemek kaşığı kadar bal mumunu benmari usulü eritip içine yarım su bardağı zeytinyağı ekleyip hızlı hızlı karıştırıyorum. İçinde 2 kapsül e vitamini atabilirsin. Ayrıca bir iki damla badem yağı, kayısı yağı, kakao yağı gibi cildi besleyen yağlardan ekleyebilirsin. Ocakta kaynatmamaya dikkat et. Sonra da krem kaplarına koyuyorum.
http://www.zehirsizev.com/ sitesinde bir çok tarif var yararlanabilirsin.
Benim karisimin icine kakao yagi da döktüm. Catlak olusup oluşmaması bence bünye ile alakalı ama alacagin ürünlerde paraben olmamasina dikkat et. En tehlikeli en kansarojen olanı paraben ve bir cok bebek yaginda var. Allah kısmet ederse bebege de zeytinyagi süreceğimTebrik ederim canım saygı duydum.hepimiz rahatsız oluyoruz kimyasallardan ama pek azımız alternatifini araştırıp yapıyoruz.helal olsun sana!
Göbüşün için zeytinyağı mı kullanıyodun sen sadece? Bu duruma çözümün ne? O yağları karıştırıp mı kullanıyosun?benim çok kaşınıyo iyice geriliyorum..şu palmers ın kakaolu kremlerinden alayım diyorum...şimdiye kadar acıbadem sütü kullandım, yeterli gelmiyo..ya da mustela lierac gibi kremlerden alıcam artık.ama senin çözümler çok daha rahatlatıcı..
Evet evet parabenli ürünler almıyorum kesinlikle dikkat ediyorum.kendine de kullanıyo musun zeytinyağı, emiyo mu cildin hemen nasıl oluyo, yağlı yağlı kalıp kıyafetlerine geçmiyo mu?Benim karisimin icine kakao yagi da döktüm. Catlak olusup oluşmaması bence bünye ile alakalı ama alacagin ürünlerde paraben olmamasina dikkat et. En tehlikeli en kansarojen olanı paraben ve bir cok bebek yaginda var. Allah kısmet ederse bebege de zeytinyagi süreceğim
Ben batıkent özel bilgi hastanesi selçuk aslana gidiyorum, memnunum çok şükür.tavsiye ederim.netten araştırabilirsin...Ankarada olan arkadaslar hangi hastaneye hangi doktora gidiyrsnz
Dus aldiktan sonra sürünce emiyor ama balmumu ile karıştırdıgım zaman daha iyi emiyor cildim. Zeytinyagi surdukten sonra 5-10 dakika bornozla oturuyorum. Sorun olmuyorEvet evet parabenli ürünler almıyorum kesinlikle dikkat ediyorum.kendine de kullanıyo musun zeytinyağı, emiyo mu cildin hemen nasıl oluyo, yağlı yağlı kalıp kıyafetlerine geçmiyo mu?
Cnm bnde zeytinyagi suruyorum . Bana da dr um tavsiye etti . Krem kullbmk istemedim hepsu katkili cunkuBenim karisimin icine kakao yagi da döktüm. Catlak olusup oluşmaması bence bünye ile alakalı ama alacagin ürünlerde paraben olmamasina dikkat et. En tehlikeli en kansarojen olanı paraben ve bir cok bebek yaginda var. Allah kısmet ederse bebege de zeytinyagi süreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?