Aynen bende takintiliyim bu konuda.sirke ve zeytinyagi cok onemlidir benim icin. Sirkeyi de suyla karistirip dustan cikmadan once dokerim butun vucuduma. Ayrica yuzumde cikan sivilcelere de sirke cok iyi geliyor :)Cnm bnde zeytinyagi suruyorum . Bana da dr um tavsiye etti . Krem kullbmk istemedim hepsu katkili cunku
Hadi yaa cok mantikli cnm bunu hic denemedim ama aklimda olsun deniyim ins. Hele bi de sivilcelere de ii geliosa cok ii cunku sivilce cikio surekli yuzumdeAynen bende takintiliyim bu konuda.sirke ve zeytinyagi cok onemlidir benim icin. Sirkeyi de suyla karistirip dustan cikmadan once dokerim butun vucuduma. Ayrica yuzumde cikan sivilcelere de sirke cok iyi geliyor :)
Bir pamuga bir iki damla su bir iki damla sirke döküp cildimi siliyorum . Esim dalga geciyor artik benimle. Çamaşır makinasinda yumusatici yerine sirke kullaniyorum tabi elma sirkesi olucak.Hadi yaa cok mantikli cnm bunu hic denemedim ama aklimda olsun deniyim ins. Hele bi de sivilcelere de ii geliosa cok ii cunku sivilce cikio surekli yuzumde
Aynn cnm bnde elma sirkesi kullaniorum hep tariş inki ozellikle cok guzel oluo. Bnde bulasik mak fln sirke kullaniom cok da memnunumBir pamuga bir iki damla su bir iki damla sirke döküp cildimi siliyorum . Esim dalga geciyor artik benimle. Çamaşır makinasinda yumusatici yerine sirke kullaniyorum tabi elma sirkesi olucak.
Her zaman hissetmiyorum bende canım bazen çok hareketli oluyor.genelde hissetmiyorum.genelde uyuyor zaten uyandığında her zaman hissedemezsin ayaktaysan. Sabah aç karnına gece yatınca artıyor geneldeselam kızlar ne dıyecegım sıze cuma kontrolum varr anneler gunu tekme hıssettım demıstım ya o gun bugundur daha hıssetmıyorum zaten bı kere fln hıssettm acba normalmı
Çok keyifli oluyor bencede:))Selam kizlar bugun minigime alisveris yapdim cok eglenceliydi yaaa
degılmı cnm aksı bır durum olsa allah korusun anlardım heraldeHer zaman hissetmiyorum bende canım bazen çok hareketli oluyor.genelde hissetmiyorum.genelde uyuyor zaten uyandığında her zaman hissedemezsin ayaktaysan. Sabah aç karnına gece yatınca artıyor genelde
Bendeee chico ya girdim kendimi kaybettim emzik biberon tirnak makasi seti tarak :) ne varsa aldimSelam kizlar bugun minigime alisveris yapdim cok eglenceliydi yaaa
Ben de cok nadir hissediyorum netten arastirdim normalmis. Sadece cok kuvvetli hareketleri hissediliyormus bu dönemde.degılmı cnm aksı bır durum olsa allah korusun anlardım heralde
yemın edıorm suan hıssettm ıkı ker sag kkasıgıma dgruBen de cok nadir hissediyorum netten arastirdim normalmis. Sadece cok kuvvetli hareketleri hissediliyormus bu dönemde.
Herkesin aynı olmuyor kimi 16. Haftada hissediyor. elim karnimda bekliyorum bazen 2 tane vur da rahatliyim ya diyom tık yok.genelde Üzgün olduğumda vuruyor oglusum maşallah sevindiriyor annesini..Bu haftadan sonra daha netlesir inşallah. Bir şeyler yiyip ictikten sonra sırt üstü yat bekle bir şeyler dinlet iyi gelir.degılmı cnm aksı bır durum olsa allah korusun anlardım heralde
saol cnm bnm bende aynı elım karnımdann cıkmıo bugun kac tane cıkolata yedımm yıne tık yokk otrdm sakız cıgnıyım dedım ufak bı tepıklenme hıssetttm ınss dgru hıssetmsmdr suanHerkesin aynı olmuyor kimi 16. Haftada hissediyor. elim karnimda bekliyorum bazen 2 tane vur da rahatliyim ya diyom tık yok.genelde Üzgün olduğumda vuruyor oglusum maşallah sevindiriyor annesini..Bu haftadan sonra daha netlesir inşallah. Bir şeyler yiyip ictikten sonra sırt üstü yat bekle bir şeyler dinlet iyi gelir.
Merhaba Brnhselam kızlar ne dıyecegım sıze cuma kontrolum varr anneler gunu tekme hıssettım demıstım ya o gun bugundur daha hıssetmıyorum zaten bı kere fln hıssettm acba normalmı
demekki normalmıs yasadıklarımız cnm cok sevndm ınsallah bbegmzn saglıklı hayrlı haberlerını alırız bnmde kontrolum cuma gunuMerhaba Brnh
Dogum zamanimiz ayni ve hareketleri hemen hemen ayni anda hissetmisiz.bende karnımda mısır patlıyo gibi hissedip iki gün hic birsey hissetmedim hatta p.tesi (dün)doktora gittim. Hersey yolundaydi.Dünden bu yana daha fazla hissetmeye basladim bazen yavaşća baloncuk patliyo gibi bazende damar atıyor gibi.İnsallah en kisa zamanda daha da netlesir hareketler
Vala onları degilde normal kiyafet aldm doymadim diyebilirim 2 ay daha durucam sonra hepsini alicam inşallah :)Bendeee chico ya girdim kendimi kaybettim emzik biberon tirnak makasi seti tarak :) ne varsa aldim
Hediye cok gelir diye fazla almıyorum. Simdiden gelmeye başladı. Bugun doktora gittik sizin kizin boyu uzun dedi. Belki de biraz buyuk alsam daha iyi olacak :)Vala onları degilde normal kiyafet aldm doymadim diyebilirim 2 ay daha durucam sonra hepsini alicam inşallah :)
Kac cm dedi cnm boyunaHediye cok gelir diye fazla almıyorum. Simdiden gelmeye başladı. Bugun doktora gittik sizin kizin boyu uzun dedi. Belki de biraz buyuk alsam daha iyi olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?